Jump to content

sokratis1970

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sokratis1970

  1. Ναι 5×100 απο ποια άλλα μοντέλα ταιριάζει golf skoda vw group ?για να πάρω τα ακραξονια!!
  2. Γειά σας παιδιά έχω ενα polo 9n3 14 tdiθέλω να αλλάξω δίσκους και δαγκάνες (να βάλω μεγαλύτερα)φοράω 16αρες ζαντες από τι μοντέλα μπορώ να βάλω?
  3. Σε polo 9n που δεν έπαιρνε μπρος και πολλές φορές έσβηνε και στην πορεία που ήταν το λαμπάκι της προθέρμανσης αναμμένο ηταν ο αισθητήρας εκκεντροφορου!!
  4. καλημέρα και από μένα , Είμαι κάτοχος ενός polo14tdi 9n3 ,1)αρκετές φορές μου καίει μια ασφάλεια (40αρα)που είναι πάνω στην μπαταρία (έχω βαρεθεί να την αλλάζω!!!!!!) μου είπαν ότι είναι άπω το ABS αλλά για να το βρουν πρέπει να ελεγχθεί όλο το σύστημα και 2)κατά καιρούς μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της προθέρμανσης και το λαμπάκι του κινητήρα ανάβει συνεχόμενα χωρίς λόγο δηλαδή: ενώ δουλεύει το αμάξι κανονικά το σβήνω και μετά που πάω να το βάλω μπρος δυσκολεύεται να πάρει και μετά από δυο προσπάθειες (μιζιες) παίρνει και ανάβουν αυτά τα λαμπάκια. Στην αντιπροσωπεια που το πηγα και το βάλαμε στον εγκέφαλο μου είπαν ότι δείχνει βλάβη αισθητήρα στροφών στροφάλου!!!!!καμιά γνώμη από τι ???????
  5. γεια σου και απο μενα κωστα θα σου ειμουν ευγνομων αν βοηθουσες και εμενα που εχω ενα polo 14 tdi 9n αν υπαρχη κανενα manual και για εμας!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.