Jump to content

igna

Members
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by igna

  1. Τελικά έχουμε κανένα νεότερο? Είχα ακούσει για το θέμα αλλά το πήρα πολύ φλου γιατί άκουσα πως το πρόβλημα αφορά μόνο το μεγάλα μοντέλα της VW (passat κλπ)... Αν ισχύει κάτι τέτοιο... τη μείωση αλόγων και χαζομάρες με το κτεο, τα λεφτά μου πίσω!!!
  2. Μια χαρά.. τελικά ποια διάσταση έβαλες? Εγώ στις 16αρες μου έβαλα 205/45 (δικός μου είσαι εσύ και note 4 ???? )Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα.. ύστερα από ένα μπανάκι μαζί με παρέα! Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Κανένα απολύτως, θεωρητικά η vw λέει ότι το 215/45 είναι το κατάλληλο αλλά η τιμή αυτών των ελαστικών είναι "απαγορευτική" καθώς είναι σπάνια διάσταση... Και η ελάχιστη διάφορα της ταχύτητας στο κοντέρ με την πραγματική σε σχέση με την διαφορά της τιμής των ελαστικών 205/45 - 215/45 δεν συγκρίνονται!
  5. Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο έγινε η δουλειά... Μπήκαν 4 καινούριες ζάντες 16' CMS με 4 επίσης καινούρια λάστιχα SAVA διάστασης 205/45/16 Τώρα όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά δεν έχω καταλάβει διαφορά στο "άρπαγμα" του αυτοκινήτου, αντιθέτως το πάτημα έχει γίνει πολύ πιο σίγουρο και στιβαρό όπως ήταν αναμενόμενο. Επίσης τα λάστιχα κάνουν λιγότερο θόρυβο και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ! Στην κατανάλωση δεν υπάρχει διαφορά (και αν υπάρχει αυτή είναι μηδαμινή). Γενικά ήταν μια πολύ καλή "επένδυση" όχι μόνο για το αισθητικό κομμάτι αλλά και το πρακτικό!
  6. Έχω το 1.6 TDI Bluemotion 2 χρόνια παρά 2 μήνες... Δεν μου έχει σβήσει ποτέ ο κινητήρας εκτός από 2 φορές όπου με το πάτημα του συμπλέκτη παίρνει πάλι μόνο του το αμάξι μπρος! Δεν είχα πριν diesel είχα βενζίνη, είναι το πρώτο μου diesel!
  7. Χωρίς πολλές συστάσεις... Ken Block!
  8. Μααλιστα... Μπορείς να μου πεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την επεξεργασία?
  9. Εντάξει ρε φίλε οι φωτογραφίες σου σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι στο μέρος που απεικονίζουν όταν τις βλέπεις... Αλήθεια τι κάμερα χρησιμοποιείς? Στη συνέχεια τις επεξεργαζεσαι με κάποιο πρόγραμμα?
  10. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό έχω και εγώ το polo 1.6 tdi BMT και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα είτε με 2α είτε με 3η (κυρίως με την 3η εντοπίζεται!) Όταν το κάνει αυτό συμβαίνει γιατί έχεις (τουλάχιστον 1) μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που θα έπρεπε να έχεις για τα χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή... Με απλά λόγια πρέπει να κάνεις κατεβασιά γιατί πας αργά για την επιλεγμένη ταχύτητα που έχεις!
  11. Φτου φτου το δικό μου είναι 2 χρονών παρά 2 μήνες και όλα κομπλέ (και η μπαταριά)!
  12. Νομίζω πως το 9ον στα θετικά σου είναι η λύση στο "πρόβλημα-μείον" που έθεσες στο 4ον στα πλην
  13. Πολύ ωραίο emanon μάλλον θα το τσιμπήσω αργά η γρήγορα!
  14. Πριν καν διαβάσω το άρθρο και βλέποντας τις φωτογραφίες μόνο, ειδικά με εκείνη που έχει την πίσω όψη του !καινούριου! polo το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, ωπ μια A-Class Mercedes και από την μπροστά όψη θα έλεγα πως μου θυμίζει λίγο scirocco... ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι πάντως είναι κάτι καινούριο και καλώς ή κακώς τραβάει το μάτι!
  15. Επειδή άνοιξες αυτό το θέμα πρόσφατα που πήγα μια βόλτα γύρω στα 30 km είπα να πάω χαλαρά και να μην το "σπάσω" και είδα αυτό (Polo 1.6 tdi Bluemotion)
  16. Vodafone φοιτητικό : με 4€ 1000 λεπτά προς όλους και 200mb, μπαίνει ο μήνας 600mb και 600 λεπτά προς CU και με ανανέωση τον 10€ άλλα 500mb χωρίς να μου πάρει τίποτα σοζζ Τώρα από πλευράς απόδοσης στο σήμα (κλήσης ας πω) δεν είχα ποτέ θέμα πάντα και παντού μπορώ να πάρω τηλέφωνο, στο ίντερνετ όμως έχουν κάποια θέματα σε σχέση με την cosmote που πιάνεις σε πολλά μέρη 4G
  17. Welcome to the club καλά ασφαλή και (θα είναι σίγουρα ) απροβλημάτιστα χιλιόμετρα φίλε μου!!!
  18. Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, σίγουρα τον ίδιο κινητήρα και έχω 25.000+ χλμ πλέον, δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις! Με τα τραντάγματα που λες το μυαλό μου πήγε κατευθείαν για ζυγοστάθμιση, πήγαινέ το σε κανένα βουλκανιζατέρ να στο δουν γιατί ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα.
  19. Έχει παιχτεί χαμήλωμα φίλε? Και αν ναι τι έχεις κάνει? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.