Jump to content

KostasP

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by KostasP

  1. Θα έρθω και εγώ αν δεν προκύψει τίποτα την τελευταία στιγμή. :db:
  2. Δεν έχω αυτοκόλλητο ακόμα ( Golf 7 ) :) Αν και δεν το κυκλοφόρησα και πολύ το ΣΚ να πω την αλήθεια.
  3. Το update σε μένα (αναπρογραμματισμός για το χειρόφρενο) το είδανε με βάση τον αριθμό πλαισίου και έπειτα πέρασαν έναν κωδικό στο διαγνωστικό για να κάνει το update. Δοκίμασες να ξεκινήσεις με κατεβασμένο το ηλ. χειρόφρενο εξ αρχής και απενεργοποιημένο autohold μήπως είναι από αυτό; Γιατί πριν κάνω την αναβάθμιση έβγαινε το χειρόφρενο λίγο άγαρμπα. Παντώς αυτό το κόμπιασμα εγώ το νιώθω στις υπόλοιπες ταχύτητες που μπαίνει ή βγαίνει από eco.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Eh5GdYUvw2Q
  5. Βάλτα... τα έχω στο δικό μου mk7. Άξιζουν... και στην μεγάλη σκάλα ξημερώνει κιόλας . Πολύ καλή ποιότητα φωτός.
  6. Διαγνωστικό ή αμπεροτσιμπίδα. Παντώς πολλά τα ampere όπως λέτε...
  7. Καλησπέρα φίλος. Για ποιο λόγω μετράς το ρεύμα; Από αυτό θα καταλάβεις είναι μόνο τι κατανάλωση έχεις όσο το αυτοκίνητο δεν λειτουργεί. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δεις την τάση της μπαταρίας και πόσο μεταβάλεται στον χρόνο. Το ότι βλέπεις κάποιες τιμές ρεύματος μπορεί να οφείλεται στο πολύμετρο και στην ευαισθησία του. Το ρεύμα το μετράς αποσυνδέοντας τον ένα πόλο της μπαταρίας με πολύμετρο σε σειρά; Κατά την γνώμη μου παρακολούθα την τάση της μπαταρίας, αποσυνδέοντας την κάθε φορά που μετράς. Άμα δεις ότι όντως πέφτει η τάση της μέρα με την μέρα, λογικά κάτι σου την καταναλώνει. Αυτό στο έκανε και αρχίκα γι αυτό είπες ότι άλλαγες 3 μπαταρίες σε 4 χρόνια; Όταν άλλαζες και μετά ήταν normal και μετά από κάποια καιρό πάλι τα ίδια;
  8. Τίποτα ρε συ σιγά, ρώτα ότι θες. Από usb που έχω τραγούδια μου δείχνει κανονικά τα ελληνικά... βάζω και μια photo που έβγαλα :)
  9. Τα εμφανίζει (για σύνδεση με bluetooth), απλά επειδή το πληκτρολόγιο είναι στα αγγλικά δεν μπορείς να κάνεις search για επαφές που είναι στα ελληνικά.
  10. Έχω xenon ναι... είπα και εγώ λες να μην είδα καλά :) Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα PiNiOn :good:
  11. Γι αυτό λογικά δεν σου έβγαλε, γιατί εμένα δεν είχε απ ότι θυμάμαι καθόλου μέσα...
  12. Εμένα μου έβγαλε κανονικά όταν τελείωσε... είχε λαμπάκι μόνιμα αναμμένο και μήνυμα...
  13. Εμένα μου είπαν 3-3.5 μήνες αλλά μου ήρθε σε 5. Προγραμματίστηκε να μπει στην παραγωγή 2.5 μήνες μετά την παραγγελία. Golf mk7 tsi 140ps (act) , highline. Extra: ζάντες 17αρες (Madrid) + άλλη ανάρτηση, προβολείς Top Xenon, πακέτο light and sight, Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες.
  14. Ο κατάλογος με κάποια ακόμα extra είναι : http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/services.Par.0078.File.pdf/new_golf_accessories.pdf Τα οποία κάποια τα έχει και στο e-shop της vw : http://www.kosmo*μη επιτρεπόμενο @ URL*/Accessories/shop/index.php?iso=el&cat=1931&e=2201
  15. Αυτές είναι οι τιμές από τα extra πριν απο 10 μήνες που το είχα παραγγείλει... vw golf 7 extra.pdf
  16. Νομίζω δεν ύπαρχει σχετικό thread...δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να το γράψεις εδώ αφού αφορά το golf 7
  17. Εγώ κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου(golf viii act) έβαλα ζάντες http://www.kunzmann.de/shop/en/wheels-golf7-volkswagen-5-doublespoke-rims-madrid-7x17-et49.htm και ήρθε με ελαστικά pirelli p7 cinturato 225/45R17. Μέχρι στιγμής (3.200χλμ) είμαι ευχαριστημένος απο άποψη κατανάλωσης, θορύβου και κρατήματος. Στο πακέτο των ζαντών (780Ε) είχε άλλη ανάρτηση και χαμήλωμα στο αυτοκίνητο. Άμα το προλαβαίνεις να το αλλάξεις και να τις βάλεις στον εξοπλισμό πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος. Για τα ελαστικά μου είχαν πει ότι σε κάθε golf που έρχεται δεν είναι standar ότι θα φοράει τα ίδια με άλλο που ήρθε...
  18. Μπορεί να είμαι και εγώ. Δουλεύω Παρασκευή πρωί...
  19. Εδώ είναι Χρήστο... http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?app=gallery&category=347
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.