Jump to content

ahilleas87

Members
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ahilleas87

  1. Καλησπερα στα παιδια...it's been a long time! Επειδή ειμαι στο υπαρχων project μηπως εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενας αεροσακος για το πολυλειτουργικο τιμονι; Εχω το τιμόνι και λείπουν τα περιφερειακά! Ειπα να μην ποσταρω στις αγγελιες μηπως και προκυψει κανενα θεμα με την εγκατασταση και ζητησω συμβουλες!
  2. Καλησπερα! Γνωριζει κανεις ποσο ζυγιζει η μαμα 17''ζαντα απο GTi? (Detroit)
  3. Τελικα ωραια εκατσαν οι ζαντες απο cupra!
  4. Εχω εγκαταστησει τα μαμα bi-xenon φαναρια αλλα εχω ενα θεμα... καθως γυρναω το τιμονι αριστερα η δεξια οταν ειμαι στασιμος αναβοσβηνουν στιγμιαια τα led. Μηπως ξερει καποιος γιατι γινεται αυτο? και μερικες φωτο...
  5. Μπηκαν και τα bi-xenon!!!
  6. Τα βρήκα στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* σε άριστη κατάσταση στην τιμή των 300 ευρώ αλλά χωρίς λάμπες και μετασχηματιστες! Στο ebay από 650+ κομπλέ χωρίς ανταπτορα για Xenon.
  7. Όχι φίλε μου,τα έβγαλα και έβαλα τα μαμα προς το παρόν επειδή σε λίγες μέρες θα βάλω τα μαμα bi-xenon και έχουν τα Led για φώτα ημέρας... Όλα τα led είναι ίδια σε ανθεκτικότητα πιστεύω...μπορεί να παίζει ρόλο το Can bus γι'αυτο το προβλημα...
  8. Και γω αυτά είχα βάλει πέρσι αλλά κάποια στιγμή το ένα αρχισε να κάνει νούμερα (δεν αναβε)και ετσι τα έβγαλα.
  9. Να σαι καλά φίλε...για τα φώτα δεν ξέρω,ψαχνομαι
  10. Σε μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρονικά. Led υψηλής φωτεινότητας λεγονται...κάτι ψιλά κοστίζουν. Δες εδω... http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=56365
  11. Ότι με ρώτησες σου απάντησα...ναι,τα εβαλα εγώ ο ίδιος.δεν τα είχε πριν!!!
  12. Τα κόκκινα led τα έβαλα μόνος μου... Τους μπλε δεικτες και τα μπλε led τα αγόρασα από ebay. Ο ηλεκτρονικός άλλαξε τα κόκκινα led με τα μπλε και εγώ τοποθέτησα τους δείκτες.
  13. Τα 14αρια είναι υπερπιεσμενα.καλύτερα 18αρι... Το downsizing στους κινητήρες συνεχίζεται παντως...μέχρι και 1000αρι TSI θα φτιαξουν.
  14. 6R FTW!!! Από μπροστά passatia θυμίζει πάντως...
  15. Καλησπέρα. Έχω πάρει τα γνήσια bi-xenon φανάρια για το polo χωρίς τις λάμπες xenon. Ξέρει κάποιος τι φοράει στο δικό του να μου τι λάμπες χρειαζομαι? Ευχαριστω!
  16. Να κοιτάς τα lumens...όσο πιο πολλά τόσο πιο φωτεινό!
  17. Στις πινακιδες,πορτ μπαγκαζ και μπροστα στα φωτα θεσεως φοραει Τ10 led...http://www.ledmania.gr/el/led-gr-gr-2/t10-led/ Μεσα καμπινα,στην πλαφονιερα μπρος-πισω φοραει C5W...http://www.ledmania.gr/el/led-gr-gr-2/festoon/ Φωτα ημερας και οπισθεν - 1156 led...http://www.ledmania.gr/el/led-gr-gr-2/1156-led/ Φωτα ομιχλης - Η8 led... http://www.ledmania.gr/el/led-gr-gr-2/h8-led/ ΟΛΑ CANBUS!!!
  18. Ανάλογα...άλλα θέλεις για πλαφονιερα,άλλα για μπροστά στα φανάρια και στις πινακιδες (ψείρες) και αλλα για όπισθεν,φώτα ομίχλης και ημέρας!
  19. Για να βαλεις τα γνήσια xenon χρειάζεσαι μόνο τους ανταπτορες και μόλις τα κουμπωσεις πάνω επισκέπτεσαι μια αντιπροσωπία η ηλεκτρολόγο για να στα κωδικοποιησει από αλογόνου σε xenon αλλιώς δεν θα δουλεύουν! Όσο για τα dayline πιστεύω ότι είναι πολύ λιτά! Η xenon η τα αφηνεις μανισια!...άποψη μου!
  20. Η ψυχρή λογική!!! Καλά και απροβληματιστα χιλιόμετρα!
  21. Δεν ξερω γιατι δεν φαινεται καλα στην φωτο... δεν εχεις ιχνος μπλε φωτισμου στο ταμπλω. θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη φωτο!
  22. Δεν ξερω αν εχουν ηδη δημοσιευθει...
  23. Αυτα εδω εβαλα...http://www.ebay.co.uk/itm/370395591815?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 μου τα προτεινε ο rivol.
  24. ειχα γραψει οτι τα εξυσα με γυαλοχαρτο για να κατσουν καλυτερα,τωρα ειναι κομπλε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.