Jump to content

chilli

Members
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by chilli

  1. χωρις παρεξηγηση πολυ αισιοδοξο σε βλεπω να πουλησεις μεταχειρησμενο ενος χρονου αμαξι 1,5χιλ κατω απο οτι εχει καινουριο.
  2. και που ειναι το περιεργο;;;;; εδω υπαρχουν αμαξια με περισοτερα χιλιομετρα καλοσυντηρημενα ππου μιζαρουν με την μια, ειδικα κατι hilux στο πεταμο να τα εχεις δεν χαλανε με τιποτα
  3. πιστευω οτι ετσι πως το δουλευεις με το αεριο, οταν θα το παρεις στο χερι το μοτερ (που θα το παρεις) να μην μας το κρυψεις
  4. φιλος πηρε το φοκουσ το 1,0 εκομπουστ και ριχνει μαυρο δακρυ με τα 9 λιτρα που χτυπαει, τα διπλα απο οτι δινει το εργοστασιο
  5. 40κμ αποκλιση δεν υπαρχει σε κανενα αυτοκινητο, και δεν ειναι φυσιολογικη, ο ανθρωπος εχει προβλημα με το κοντερ του.
  6. κατσε να κανω μια αναφορα να καθαρηστει το θεμα....
  7. ελα ρε ειναι φως φαναρι, η σκαλα φταιει που ειναι τοποθετημενη μεσα στην μεση.
  8. χτες το βραδυ στον περιφερειακο θεσσαλονικης, ανθρακι χαμηλωμενο 5αρι με ΡΜΑ πινακιδες και ζανταρες με νικελ στεφανι, απλα κ@υλ@.
  9. Μην λετε μ@@@@@@ς, κανει δουλεια το συγγεκριμενο παπαρακι, εχει λεντακι μεσα και φωτιζει ωραιο τον χωρο το βραδυ!!!!!!!!! :lol:
  10. πεταει αερα? προβλεπω βουλομενο καλοριφερ, στην καλυτερη χαλασμενος, στην θεση ανοιχτος θερμοστατης αν δεν ανεβαζει και θερμοκρασια, τελευταιο σεναριο αντλια νερου, αλλα θα σου ανεβαζε θερμοκρασια
  11. Γιατι τι θα παθει???? θα μπουντιασει και θα κολησει πνευμονια???? ριξτε αφοβα νερο στην μηχανη, δεν παθαινει τιποτα. Αν δεν το εχετε, πηγενετε σε ενα πλυντηριο θα σας την πλυνουν.
  12. +1 με ποντα και σφυρι βγενουν αλλιως οπως εκανε ο αμερικανος στην 7η εικονα, μια εγκοπη με ντρεμελ, και τις ξεβιδωνεις με ισιο κατσαβιδι. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4017198
  13. εγω στην θεση σου αν το αμαξι ειναι καλο, ισως το εχεις αγορασει και καινουριο, και δεν εχει πολυ λαμαρινοδουλεια, θα εβρισκα ενα καλο μαστορι και θα το επισκευαζα, το αμαξι σου το ξες σαν την παλαμη σου, το μεταχειρησμενο οχι. αεροσακο σου νωμιζω δεν εσκασε, αλλα εψαχνες για να τραμπαρεις το τιμονι το gti σωστα?
  14. Αν πηρες τιμη απο καρεντα 6000χιλ, αν πας εξω με μεταχειρησμενα ανταλακτικα και νεα του εμποριου θα σου βγει τα μισα, οποτε το κανεις, περιπτωση να παρεις πχ 8500 ολικη που ζητας ουτε μια στο μυριο. Μην το κανεις και πας να διεκδικησεις, δεν θα τα παρεις, φιλη μου πριν 5 χρονια με πολο, η ζημια εβγενε 7000, η ασφαλεια της εδεινε 4000 την αξια του αμαξιου, το επισκευασε και πηγε δικαστηκα με τα τιμολογια να παρει 7000, πηρε μονο τα 4000. Αν το θες το αμαξι οπως ειπε και ο πασατουκος, πηγαινε εξω και παρε τιμες και πες την ασφαλεια οτι η ζημια σου δεν ειναι τοσο μεγαλη, μπορει να συμφωνησουν και να στο κανουν. Αν δεν το θες παρε τα λεφτα που σου δινουν. Σαφως το αμαξι σου πριν δεν ειχε μετεχειρα πραγματα πανω, αλλα οι ασφαλιστικες εδω ετσι δουλευουν.
  15. τα σχολια κατω απο το βιντεο θεικα!!!!!!!!!!!!!!!!! Audi is shit, new one and check engine light on! 
  16. εεεε δεν το εβαλες το γκολφακι ενα προγραμμα να του ραβες κουστουμι....
  17. φιλε Τασο σακουλα ειχαν τα γκολφ του 92, η τεχνολογια προχωρησε...........
  18. Τωρα ποιος ειναι το παιδακι, φενεται απο τα ποστ σου... Δεν το συνεχιζω αλλο γιατι ξερεις που θα μας βγαλει η συζητηση και ισως εκει θες να την πας...πιστευω να εισαι τοσο αθυροστομος και λαιβ, και οχι μονο πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου σου.
  19. Φιλε μου η ανικητη βλακεια ισως βγενει εκ μερους σου, μιας και καθεσε με τοσο παθος και ασχολησε με ανιδεους οπως λες και υπερασπιζεσε με τοσο δεος τα πιστευω σου και καλα κανεις αλλα κανεις λες και σου κλεψανε το παιχνιδι....λες και σε βαλανε με το ζορι εδω μεσα, επισης να σου θυμισω ενα γνωμικο που λεει μην διαφωνεις με εναν βλακα, θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει...ισως αυτο επιδιωκεις??? μιας και το παραπανω μελος που τον στολισες με κοσμιτικα επιθετα μια σελιδα πισω σταματησε να ασχολητε, εσυ και κανα δυο μπαχαλακιδες απο το αλλο θεμα με το ξεφουσκωτο λαστιχο συνεχιζετε...καλη συνεχεια στην μπαχαλοπαρεα...
  20. Γινε λιγο ποιο σαφης, εννοεις να το πεις εσυ στην αντιπροσωποια? ή εγω δεν χρειαζοταν να το γραψω, γιατι δεν γραφεις καπου οτι εκανες προσυννενοηση με την αντιπρωσοποια, δεν το καταλαβα για αυτο σε ρωταω. Το να μπλεχτεις οικονομικα για να επισκευασεις το αμαξι σου, εχει απαντηθει απο τα αλλα μελη, το βασικο πλανο ειναι οτι εσυ πληρωνεις και μετα τα περνεις. παντως απο την στιγμη που παρεις τα τιμολογια, και τα πας στην ασφαλεια του αλλου, πιεσε τους εκει να σε αποζημειωσουν οσο ποιο γρηγορα γινετε, και μην τους αφηνεις λασκα, και δεν θα εχεις προβλημα.
  21. Οταν πηγες στην αντιπροσωποια να το επισκευασεις τους ειπες οτι δεν διαθετεις χρημα και θα πληρωθουν οταν πληρωθεις εσυ απο την ασφαλεια? ή περιμενες στο τελος να τους το πεις?
  22. vwclub.gr αγγιζουμε την απαξειωση..............γελαει ο κοσμος λεμεεεε!!!!!!
  23. Δεν αιτιολογεις ομως για ποιο λογο οι 2 τροποι που ειπε ο jimsek δεν ειναι σωστοι, αν και του λες οτι ειναι λαθος, πετας μια ατακα και τελος. Γνωμη μου ειναι οτι κατεβασμα της ταχυτητας ειναι ρισκο, μιας και γινετε πολυ γρηγορα και υπαρχει περιπτωση να μην κουμπωσει η χαμηλωτερη ταχυτητα με αποτελεσμα να χασεις την επιβραδυνση του κινητηρα. Απο την αλλη πεφτοντας στα φρενα και ενεργοποιοντας το abs, φυσικα αυξανεις την αποσταση φρεναρισματος, αλλα εχεις την επιλογη να κανεις αποφυγη δεξια αριστερα, αν αυτο ειναι εφικτο, μιας και με το abs δεν μποκαρουν οι τροχοι και εχεις ακομα τιμονι. Για ποιο λογο να τον κοιταξεις? ο δρομος ειναι μπροστα....εκτος αν εχει μεσα κανα ξανθο, τοτε γυρνας να ριξεις ενα βλεφαρο, να κανεις καμια αφιερωση... Να το κλειδωσουνε λεω εγω, οπως εχει γινει σε ενα σωρο θεματα...σωστα??
  24. Αναλυσε το... Τον τροπο με την κατεβασια ταχυτητας, σε συνδιασμο με φρεναρισμα, γονατιζει το αυτοκινητο, σε ακραια/ακαριαια περιπτωση, και θα σου πω, αφου πρωτα αιτιολογισεις, οτι μπορει να υπαρξει ''σφαλμα'' και να μην δουλεψει η φαση. Απλα ο καθενας μαθαινει να οδηγει με τον τροπο του, δεν μπορεις πχ εμενα που εχω γραψει σε 40χρονια 1εκ χιλιομετρα, με τα 900000πχ το χερι πανω στον λεβιε ταχυτητων οτι ειναι λαθος, και οτι προκαλει ζημια σε μερη του αυτοκινητου -για αυτο γελαει ο κοσμος!!- Η θεωρια απεχει πααααρα πολυ απο την πραξη, και καμια θεωρια δεν αναπληρωνει την εμπειρια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.