Jump to content

gmazanakis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About gmazanakis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κρήτης - Χανίων
  • Νομός
    Χανίων

Other Info

  • Car Type
    Amarok

gmazanakis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλημέρα απαντώ μόνος μου " ναι υπάρχει η δυνατότητα για ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish μέσω αναβάθμισης (100 €). Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Kenwood. Οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 με 16:00 στο 2310888890. "
  2. Καλησπέρα σας για να μην ανοίγω καινούριο ποστ γράφω εδώ. Αγόρασα πρόσφατα ένα kenwood dnx 521 από το ebay. Όλα καλά εκτός του ότι στον χάρτη ενώ το menu είναι κανονικά σε ελληνικά, οι δρόμοι οι πόλεις κτλ είναι σε greeklish. Ξέρετε πως διορθώνεται αυτό? Έτσι είναι αν το αγοράσεις και από την Ελλάδα ? Έχει του 12 το χάρτη φορτωμένο. έχει κανείς του 13 το χάρτη να μας πει αν είναι σε greeklish ή όχι?
  3. Άρα καλύτερα να πάρω άλλη κάμερα? αυτό με το τηλέφωνο με έκανε να το ψήσω ακόμα περισσότερο Ξέρει κανείς αν υπάρχουν αισθητήρες που να φαίνονται στην οθόνη των αφτερ μαρκετ εκτός τους εργοστασιακούς? Γίνεται εγκατάσταση εξωτερικών εφαρμογών πχ άλλον navi programma? Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  4. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Του έχεις βάλει και αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω? Η τηλεόραση πιάνει καλά εν κίνηση? Πόσες κεραίες έχει μία η δύο? Γενικά πως τα πάει στο θέμα τηλεφώνου σε ακούνε οι άλλοι με ανοικτά κλειστά παράθυρα? οι επαφές εμφανίζονται αν είναι ελληνικά? και αν χαλάσει κτύπα ξύλο δεν έχει εγγύηση? Πάντως στο νετ βλέπω δύο ans 810 ένα στο οποίο η φωνή αλλάζει με κουμπιά και ένα που είναι με ροδέλες ξέρεις αν έχει αλλάξει μοντέλο γιατί αυτό με τα κουμπιά δεν με εντυπωσιάζει.
  5. Ναι το είδα και αυτό ειδικά το ANS-810 τα σπάει αλλά δεν ξέρω επειδή δεν έχει αντιπροσωπία με φοβίζει λίγο. Από εγγύηση τι λέει ? Πόσο καιρό το έχεις? Ελληνικά υποστηρίζει ? Επίσης από ότι είδα στο site δεν υποστηρίζει το amarok. Λες απλά να το ξέχασαν? Πόσο λες να πάει μου πάει ένα full pack μαζί με κάμερα αισθητήρες bluetooth mpeg4 ktl.?
  6. Και έχεις να προτείνεις κανένα κινέζικο πχ το vision 320 που μου πάει στα 660 χωρίς αισθητήρες? ή σε http://www.sound-evolution.gr/product_info.php/cPath/25_26_108/products_id/71?osCsid=ha07ciss0h7bnssqgjvg1uief4 που έχει και δύο χρόνια εγγύηση ή http://www.cargps.gr/wincar-s60-special-oem-multimedia-navigation-system-me-gps-dvd-usb-tv-bluetooth-wi-fi-3g-internet-kai-gps-tracker-gia-ta-vw-2005-2012-.html ή τίποτα άλλο δοκιμασμένο αλλά τονίζω να μην χρειάζεται γραφίδα για να δουλεύει Ευχαριστώ πολύ
  7. Καλησπέρα στο forum, ως μελλοντικός κάτοχος amarok trendline θέλω να αντικαταστήσω το rns310 που έχει με ένα multimidia. Θέλω να έχει κυρίως TV, να μπορώ να συνδέεται μέσω του κινητού μου για να μιλάω όπως και κάμερα οπισθοπορίας. Αν με παίρνει θα βάλω και αισθητήρες (κυρίως μπροστά). Το gps δεν με καίει αλλά καλοδεχούμενο αν είναι τσαμπέ Δεν είμαι σχολαστικός με τον ήχο ούτε μου αρέσουν τα πολλά db το αντίθετο μάλιστα, Αλλά με καίει η λειτουργικότητα δεν θέλω πχ γραφίδες και τα λοιπά θέλω όταν πατάω ένα κουμπί να ανταποκρίνεται και να μπορώ να το χρησιμοποιώ και την μέρα με ηλιοφάνεια. Έτσι λοιπόν σκέφτομαι την αγορά ενός rns από ιντερνετ γύρω στα 450 πχ αυτό (http://www.navizip.co.uk/vw-rns510-b-95-p.asp). (Δεν βρήκα μεγάλες διαφορές με το rcd 510) αλλά δεν ξέρω πόσο θα μου κοστίσουν όλα τα υπόλοιπα. Τι χρειάζεται και πόσο θα κοστίσει για να του βάλω tv ? Γιατί στα κινέζικά ένας αποκωδικοποιητής γύρω στα 120 αρκεί αλλά στο rns χρειάζονται και άλλα πράγματα.? Για κάμερα και αισθητήρες ξέρω ότι παίζουν κάτι φτηνές aftermarket λύσεις. Με ένα 800 θα κάνω δουλεία ή να πάω κατευθείαν σε κινέζικο και αν ναι σε πιο? Παρακαλώ για την συμβουλή σας ps Sorry για το μακροσκελές μήνυμα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.