Jump to content

George_th

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by George_th

  1. Καλησπέρα σε όλους, μετά από μια άτυχη στιγμή (πέτρα στο παρμπρίζ ) υπάρχει πλέον ένα ράγισμα. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ; προτείνετε αλλαγή ή επισκευή; πχ Λύσεις όπως αυτή που προσφέρεται εδώ http://www.carglass.gr επαναφέρει το παρμπρίζ όπως ακριβώς ήταν ; και τι διάρκεια έχουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Πολλά συγχαρητήρια στις ύπουλες και μεθοδευμένες κινήσεις που θα σε φέρουν 10 Ps μπροστά απο εμενα Μπράβο φιλαράκι θα το δώ και απο κοντά με την πρώτη ευκαιρία, θα σου κάνω δώρο και τις 16" μπας και με περάσεις
  3. ακόμα μια ακύρωση τελευταίας στιγμής sorry Θα βρίσκομαι εκτός τελικά !
  4. Πρέπει να εχει σταματήσει η συνεργασία με την Milltek λέμε ίσως η APR βγάλει δικές της εξατμίσεις και για τα 1.4.
  5. Τσέκαρε πάντως και της volkswagen racing αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 1750€ είναι η Full
  6. Η APR κάνει δικές της εξατμίσεις και γενικότερα όλες οι λύσεις που προσφέρει είναι ΟΕΜ και όχι πατέντες του κάθε μάστορα με τρομερό R&D. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με το μοτέρ σου αν δεν κάνω λάθος εξάτμιση VWR θα σου προτείνουν ! ***μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργαζόταν με την Μilltek αλλά πλέον δεν νομίζω να ισχύει αυτό. *** Νομίζω ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις κανέναν για το τι εξάτμιση θα φορέσεις εγώ φοράω DP της Milltek ¨οπως είδες !
  7. Γεία σου φίλε Ηλία και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια . Το πρόγραμμα το φοράω 1+ χρόνο και το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ . Είναι πρόγραμμα που δουλεύει σε λογικά πλαίσια με αρκετή δύναμη χωρίς να σφάζει το μοτέρ. Μεταξύ των δύο που αναφαίρεις προσωπικά εγώ προτιμώ APR ! 650€ το πέρασα εγώ Θεσσαλονίκη, νομίζω ότι για λίγο έχασας το Sales που είχανε -20% . Κάνε ένα τηλέφωνο κ αν θέλεις έχει και Demo η υπόθεση για κάποιες ώρες !
  8. Τι να πώ για τον Νίκο πολύ μεράκι και πολύ ψάξιμο . ΄Φίλε για τα υπόλοιπα ξέρεις είσαι μεγάλος
  9. Και μια φωτογραφία απο το εσωτερικό χωρίς να έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο! Αντικατάσταση λεβιε ταχυτήτων με του R20, ραδιοφώνου και πενταλ.
  10. Καλημέρα φίλε μου διότι πριν λίγες μέρες μπήκε ένας στόχος που λέγεται μεγαλύτερο μοτέρ και νέο αμάξι αν τα καταφέρουμε φυσικά και δεν προκύψει κάτι άλλο ! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και σε σένα βλέπω αλλάγές όμως
  11. Στην επόμενη σίγουρα ! Μια Χαρά τίποτα ιδιαίτερο 3,5 πόντους χαμήλωσε . Φυσικά και εχει διαφορα αλλα δεν μου φάνηκε μεγάλη θα δείξει τώρα στο ταξιδάκι το ΣΚ Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
  12. Μπράβο φίλε πολύ ωραίο !! Αι στο καλό συγκινήθηκα και γω με το εσωτερικό !!
  13. Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ. Είμαστε μακάρι να είχαμε 600cc παραπάνω και τετρακίνηση τι ζητήσαμε δηλαδή;
  14. Είχαμε εργασίες σήμερα Έγινε τοποθέτηση των ελατηρίων της VWR & χαμηλώσαμε επιτέλους !
  15. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη . Φοράω APR εδώ και 1 χρόνο super happy ! Εδώ το αμάξι μου ! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=57040&page=1
  16. Να είσαι καλά Nik - Είναι καθαρά θέμα γούστου άρα και υποκειμενικό ή σ.αρέσει ή όχι Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει κάτι που με προβληματίζει αφού ανά πάσα στιγμή το βγάζεις και τσουπ χρώμα .
  17. Ευχαριστώ πολύ Alex_peir Σε ευχαριστώ πολύ Καλώς το παιδί ! Κάτι έχω στα υπόψιν μου
  18. Καλησπέρα ! Ευχαριστώ πολύ - Νομίζω ότι είναι φοβερή ζάντα και έδωσε αυτό το κλικ που του έλειπε ! Να είσαι καλά. YΓ : Τα έσπασε η υπογραφή :D
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.