Jump to content

argyrisgolfakias

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About argyrisgolfakias

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Καστοριάς
  • Νομός
    Καστοριάς

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

argyrisgolfakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. το μοντελο ειναι 96'' gti ναι αλαξα φουσκα αλλα ποτε σβηνι ποτε αναβει το λαμπακι και ο μηχανικος μ στην γερμανια μου λεει η το καλοδιο στο πισω δεξη τροχο εχει προβλημα ή η μοναδα παλι και θα θελι ξανα αλγμα ειναι ολο γνησιο καμια μετατροπη 2,0l 115 αλογα φουσκα δηλαδη την μοναδα μπροστα με μια πρηζα που ειναι
  2. καλημερα παιδια ξερετε αν τα ιλεκτρονικα παραθηρα σε golf mk3 εχουν κανα ρελε γιατι εχω ενα προβλημα στο παραθηρο του σινοδηγου μολις γυριζο τον διακοπτι κατεβενι μονο του και πολλες φορες δν ανεβενει κιολας .. καμια βοηθεια κανενας??
  3. ειπα να μην ξεκινισω νεο θεμα αλλα δν πιραζει καλημερα παιδια εχο ενα golf mk3 gti απο γερμανια και ερχομε καθε καλοκαιρι ελλαδα αλλα με προβληματιζει οτι αναβη το λαμπακι του abs συνεχεια αλλα μπορει να μην αναψη και καθολου και διχνη προβλημα στον πισω δεξη τροχο εχο αλαξη σενσορα τπτ αλλα3α την φουσκα παλι τπτ ο μηχανικος στην γερμανια μου ειπα να δο την καλοδιοσι που παι στον πισο τροχο αλλα δν εχο και πολι χρονο .... ειδα ενα παρομιο θεμα εδω που ενα πεδι αλλαξε την μοναδα που βρησκετε η μοναδα βοηθηστε με λιγο ...η λετε να ειναι κανα ρελε???
  4. παιδια για να μην αρχισο νεο θεμα λιπον εχω και εγω ενα mk3 gti απο γερμανια και καθε καλοκαιρι ερχομε ελλαδα και εχω το ιδιο προβλιμα στο abs αλλα εμενα μενει αναμενο και μπορι καπιες φορες να ειναι σβιστο και σε εμενα διχνι τον πισο δεξη τροχο αλαξα σενσορα αλλα παλι το ιδιο προβλημα αλλα3α τη φουσκα του abs αλλα παλι τπτ ....... για βοηθιστε με λιγο τι ειναι η μοναδα να την αλλαξω και εγο να δο μιποσ φτεει αφτο και θα δο και τα ρελε
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.