Jump to content

panosd

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About panosd

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Πειραιώς
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

971 profile views

panosd's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολους.... Εχθες ειχα ενα τυχαιο και ωραιο πατημα με ενα polo gt bluemotion στην παραλιακή!Μηπως γραφει εδω μεσα ο φιλος;;
  2. Φίλε με τεταρτη στα 150χλμ πόσες στροφές έχεις και τι κόφτη έχεις?
  3. Τα κιλά όμως παίζουν πιο πολύ από εκκίνηση ή ρολ 1 αντε και 2 πολύ χαμηλά πιο πολύ! Μετα παίζουν και αλλοι παράγοντες ρόλο! Το polo με το α3 έχουν ίδια τουρπινα? Σασμαν? Ζαντα? Ροπη? Κοφτη?Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω! Δεν προσπαθώ να σου βγάλω το polo καλο! Μπορεις και να έχεις δίκιο!
  4. Καλημέρα,σε όλοι την παρέα!Η απψη μου Χρήστο είναι οτι δεν παίζουν τοσο μεγαλο ρόλο το ποσα αλογα είναι τα δύο αυτοκίνητα! Μπορεί το polo να βγάζει 155 άλογα και το α3 140 αλλα το το α3 να έχει καλύτερη καμπύλη από το polo και την μέγιστη ροπή να την κρατάει για περισσότερες στροφες και πιο ψηλά από το polo!Για ολα αυτά δεν πάει να πει οτι δεν πάει το polo!Αυτό παει να πει ότι πάει πολύ καλά το α3!Είναι αρκετοί αυτοί που λένε ότι η ροπή δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στη κόντρα, ελα ομως που παίζει! Τουλάχιστον στα ατμοσφαιρικά που ξερω εγω!Την διαφορά στα 2 αυτοκίνητα την διακρίνεις ακόμα καλύτερα στο διάγραμμα της δυναμομετρησης! Παιζουν ρόλο και τα χέρια! Υγ.Φιλικά τα γραφω ολα!
  5. Ολο και σε καμιά συνάντηση θα έρθω!!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
  6. Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Ειμαι ο Πάνος απο Πειραιά και είμαι κάτοχος ενός Ford fiesta mk7 1.6. Κάποιους από εδώ τους εχω γνωρίσει από την έκθεση της Πάτρας που είχαμε λάβει και εμείς συμμετοχή σαν club (fiestamaniacs)και κάποιους άλλους από διάφορα κοντροστεκια που έτυχε να περνάω!Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις για αυτό που αγαπάμε(το οποίο είναι ένα χόμπι)!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.