Jump to content

golf3gt

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About golf3gt

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

golf3gt's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έχω αλλάξει όλο το φωτισμό μέσα στο αυτοκίνητο και έχω κολήσει στα Dials του καλοριφέρ! Εκανα διάφορες προσπάθειες αλλά δεν με ικανοποιεί η διάχυση λόγω των led! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει..ή έστω να προτείνει κάποιο site... Ευχαριστώ!
  2. Συμφωνώ για τα XENON...Μπορεις να πεις ποιας μαρκας τα Angel Eyes θες να παρεις σε τι τιμή κ απο πού?
  3. Ευχαριστω koukouroukou... δεν εχω δοκιμασει τπτ ακομη λογω λιγοστου χρονου αλλα στις επομενες μερες ξεκιναω... Σκεφτομαι να αλλαξω οσα πιο πολλα μπορω...μολις ολοκληρωσω θα ανεβασω φωτο...να μου πειτε γνωμη! Παντως εχω καταληξει σε μπλε με κοκκινες τις οθονουλες... Το manual της HAYNES που μπορω να το βρω?
  4. Ναι αυτα εννοω...! Ξερω οτι εχει αν δεν κανω λαθος 2 ή 3 λαμπακια εκει! Αποτι εχω ακουσει καποιοι εχουν χρησιμοποιησει καποια ledακια αλλα φωτιζουν μονο στο κεντρο...! Εχεις κανει τιποττα πανω σαυτο το θεμα? Φωτισε με.... Ευχαριστω για το προηγουμενο reply σου.....!!!!
  5. Αρχικα koukouroukou σε ευχαριστουμε πολυ για το HOWTO σου...μας βοηθαει παρα πολυ ολους εμας που ασχολουμαστε.... Θελω να σε ρωτησω καποιες λεπτομερειες... 1) Απο που προμηθευτηκες τα μπλε λεντακια ? 2) Τελικα κατεληξες στις 8άρες αντιστασεις? Απο τοτε που τις εχεις βαλει σου εχει καει κανενα? 3) Με το ποτενσιομετρο του αυτοκινητου που δυναμονει και ελαττωνει την ενταση στο φως ειχε κανενα προβλημα η ολη πατεντια? και κατι off topic τι εγινε με αεραγωγους?χρησιμοποιουμε λαμπακια οπως αυτα στο καντραν? Sorry για το off topic.... Ευχαριστω εκ των προτερων koukouroukou.....!
  6. Συγνωμη που δεν θα συμφωνησω....αλλα εγω την εχω πατησει απο τα "παιδια" εκει! Εχω αλλαξει δισκο πλατω και ενω πληρωσα για αυθεντικο VW μου εβαλαν imitasion! Και το ειδα οταν πηγα στη Carway ουτε καν κωδικουσ δεν ειχε...!
  7. Σ'ευχαριστω M.G. Θα το ψαξω και θα ενημερωσω για νεοτερα!
  8. Ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω...αλλα αν καποιος ξερει κατι ας μου απαντησει Ενα φιλαρακι μου εχει βαλει σε Ibiza 2002 KW τα μη ρυθμιζομενα με 3.5 ποντους χαμηλωμα...Το αξιοπεριεργο ειναι οτι τριζουν τα ελατηρια ενω εδεν τα εχει ουτε μηνα ακομη...! Εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο...?
  9. Χαίρεται, Ειμαι καινουριος στο site και οδηγω ενα Golfaki 3 GT και ενδιαφερομαι για την αλλαγη στο φωτισμο... Ειναι ευκολο να μου πειτε διευθυνση του καταστηματος που πηρατε τα ledakia τα μπλε...? (αναφερομαι κυριως στον Koukouroukou) Και κατι αλλο εχουμε κανενα νεο για την αλλαγη του φωτισμου και στουσ διακοπτες λεκτρικων παραθυρων και του υπολοιπου εσωτερικου χωρου?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.