Jump to content

dimitrp

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About dimitrp

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αρκαδίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

dimitrp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα, μιας και μετά από πολύ ψάξιμο έβγαλα άκρη με τους υαλοκαθαριστήρες. Το πρόβλημα ήταν ότι έχουν κοπεί τα καλώδια που περνάνε στο Πορτ παγκαζ. Επισυνάπτω και σχετική φωτογραφία. Ωστόσο το πρόβλημα με το μοτέρακι του νερού παραμένει και φαίνεται να είναι και αυτό θέμα με καλώδια καθώς δοκίμασα καινούργιο μοτεράκι και δεν δούλευει και πάλι. Στο μοτεράκι φτάνουν 2 καλώδια (δεν φαίνεται να είναι καποο γείωση) το ένα έχει πάντα ταση το άλλο όχι. Ενημερωτικα, στο μοτεράκι μπορείτε να φτάσετε εύκολα βγάζοντας τη γριλια κάτω δεξιά και το Περιβολάκι ομίχλης.( Το αναφέρω γτ σε πολλά diy αναφέρουν ότι βγάζεις ολόκληρο το προφυλακτήρα). Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω ένα διάγραμμα με το που περνάει η καλωδίωση του αυτοκινήτου? To manual της VW έχει το wiring diagram ως κύκλωμα, όχι που βρίσκεται στο αυτοκίνητο.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ήθελα να το πάω σε ηλεκτρολόγο, γιατί 2 φορές που χρειάστηκε σε άλλο αυτοκίνητο δεν έβγαλα άκρη, έχεις υπόψη μήπως κάποιον που να ασχολείται με vw και να γνωρίζει καλύτερα το αυτοκίνητο?
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοηθεία κάποιου που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Σταμάτησε να λειτουργεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας (ούτε με το μοχλό ούτε και με την όπισθεν όταν είναι ανοιχτοί οι μπροστινοί υαλοκαθαρηστήες) και επίσης δεν δουλεύει το μοτεράκι για να πετάει νερό και μπροστά και πίσω (αυτό είναι κοινό αν έχω καταλάβει σωστά). έχω ελέγξει ασφάλειες και τους αντίστοιχους ρελέδες (404, 460) και είναι όλοι οκ. δοκίμασα να αλλάξω το μοτερ του υαλοκαθαριστήρα αλλά τελικά και αυτός δουλεύει, έλεγξα το φις με τις 4 υποδοχές, ενώ φτάνει ρεύμα στο ένα καλώδιο, δεν φτάνει στα υπόλοιπα όταν ανοίγω τον διακόπτη, όπως και θα έπρεπε. Ψάχνοντας έχω βρει ότι το μοτέρ του πίσω υαλοκαθαριστήρα και το μοτέρ του πιεστικού σχετίζονται. έχω ελέγξει ασφάλειες, ρελέδες, αισθητήριας καπό, αισθητήρας πορτμπαγκάζ είναι οκ) και είναι ολα οκ. έχετε κάποια ιδέα. Στο διαγνωστικό δεν θα έπρεπε να βγαίνει σαν πρόβλημα; επίσης γνωρίζει κανείς από περνάει η καλωδίωση ώστε να το ψάξω που κόβεται; έχω κατεβάσει το manual με όλο το wiring αλλά τα interfaces είναι διακόπτης, ασφάλεια και ρελέ που τα έχω ελέγξει, και δεν αποτυπώνει την καλωδίωση πάνω στο αμάξι. δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ψάξω....
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο scan δεν βγάζει κάτι. το πρόβλημα ξεκίνησε αρχικά με την πόρτα του συνοδηγού να μην ξεκλειδώνει με το τηλεκοντρολ και τώρα του οδηγου, η οποία όμως κολλάει και με το κλειδί. έχω δει βιντεάκια πως αλλάζουν οι κλειδαριές και επειδή τα καταφέρνω με αυτά, έχω βρει και κλειδαριές καινουργιες after market σε καλή τιμή. αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φταίει η κεντρική μονάδα και όχι οι κλειδαριές. γνωρίζει κανείς που βρίσκεται (πχ σε bmw βρισκόταν πίσω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού)
  5. Καλησπέρα παιδιά, έχω αντίστοιχο πρόβλημα σε golf v, οι κλειδαριές του οδηγου και συνοδηγου δεν κλειδώνουν - ξεκλειδώνουν πάντα , το πρόβλημα ξεκίνησε με το τηλεκοντρολ, τώρα και με το κλειδι. γνωρίζει κανείς που βρίσκεται ο εγκέφαλος των κλειδαριών; δεδομένου ότι δεν έχει χαλάσει μόννιμα κάποια λειτουργία, σκέφτομαι μήπως έχει χαλάσει ο εγκέφαλος.
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχει αντιμετωπίσει κανείς τα παρακάτω προβλήματα. αρχικά κατά το ξεκλείδωμα με τηλεχειρισμό δεν ξεκλειδώνει συνήθως η πόρτα του συνοδηγού. κατά το ξεκλείδωμα στη συγκεκριμένη πόρτα ακούγεται ο ήχος σαν να ζορίζεται να ξεκλειδώσει, θεώρησα ότι από τα χρόνια μπορεί να έχει πιάσει σκόνη ο μηχανισμός. μετά από λίγες εβδομάδες, παρατήρησα ότι κατά το κλείδωμα πάλι με τηλεχειρισμό δεν κλειδώνει πάντα η πόρτα του οδηγού (αυτό γίνεται αντιληπτό γτ δεν ανάβουν τα φλασ κατά το κλείδωμα). τις τελευταίες μέρες δεν ξεκλειδώνει ούτε η πόρτα του οδηγού. με το κλειδί φαίνεται να δουλεύει καλά. γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η κεντρική μονάδα του τηλεχειρισμού?
  7. ευχαριστώ πολύ για τισ πληροφοριες! τους εχει τοποθετησει κανεισ στον κάτω μαύρο προφυλακτήρα. Το ρωτάω επειδή εργοστασιά μπαίνουν πιο ψηλά, στον βαμμένο προφυλακτήρα, και σκέφτομαι μήπως είναι πολύ χαμηλά και δεν δουλεύουν σωστά. Η απόσταση απο το δρόμο αν μπουν στον μαύρο προφυλατήρα εάινι 47 εκατοστά. Θα έχω πρόβλημα
  8. Γεια σασ, Εχω ένα Golf V και θέλω να βάλώ αισθητήρες παρκαρίσματος. έχω δεί κάποια που κυκλοφορούν που τους έχουν τοποθετήσει στο κάτω προφυλακτήρα που είναι μαύροσ οπότε και δεν πολυφαίνονται. έχει κάποιοσ να προτείνει είτε κάποιο συνεργείο να ξέρει ότι κάνουν προσεκτική δουλεία, έιτε κάποιεσ οδηγίες για το πώς μπορώ να τουσ βάλω μόνος μου; έχω δεί σχετικά βιντεάκια, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα φτάσει το καλώδιο απο΄τον κάτω προφυλακτήρα στο χώρο του πορτπαγκάζ. Συγνώμη εάν υπάρχει ήδη ανοιχτό ως συζήτηση, Ευχαριστω, Δημήτρης
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.