Jump to content

ΜΑΝΟΛΗΣ

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About ΜΑΝΟΛΗΣ

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κρήτης - Ηρακλείου
  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ΜΑΝΟΛΗΣ's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. το αμαξι ειναι εργοστασιακο φιλε μου..
  2. θα χασει δυναμη ετσι? τι χοανη μου προτηνεις? θα ακουγετε το τσαφ δυνατα?
  3. ρωτησα και μου ειπαν η HKS ειναι καλυτερη και οτι δε θα εχω απωλειες..θα μου βγζει βλαβη αν τη βαλω? μονο το σφυριγμα θελω για τωρα και να μη χασω δυναμη..
  4. θα παω μια βολτα απο εκει αυριο να δω..αυτο θελω να του κανω για τωρα ετσι να ακουω το θορυβο στο αφημα γιατι μαρεσει..αργοτερα σκεφτομαι για εξατμιση και προγραμμα..μεχρι εκει ..κανει κουμαντο κ η τσεπη!εσυ φιλε τι φορας στο αμαξι αν επιτρεπεται? (μου ειχε πει κ ο αναπλιωτης για το ανταπτορακι το ιδιο που μ ειπες κ συ)να του βγαλω κ το φιλτρο να βαλω χοανι ?τι προτηνεις για τωρα? με ενδιαφερει να μη χασει δυναμη και να ακουγετε το σφυριγμα..και να μην καιει τα διπλα!γιατι του ειχα βαλει ενα ΚΝ απλο κ εκαιγε περισσοτερο!σευχαριστω για το χρονο σου..
  5. Καλησπερα παιδια εχω ενα golf 5 gt170 ergostasiako και θελω για τωρα να το κανω να ακουγετε το χαρακτηριστικο φσσ ..χωρις ομως αλλη βελτιοση..θελω να μου πειτε τι μπορω να βαλω ,ποσο κοστιζει σαν ανταλακτικο, απο που το αγοραζω, αν θα χασει σε δυναμη γιατι το εχω ακουσει κ αυτο,αν αυξηθει η καταναλωση..και αν μου παρουσιασει καποιο αλλο μηχανικο προβλημα αν την βαλω...
  6. τον εχω αφησει ετσι για τωρα φιλε γιατι δεν μπορω να το παω στην αντιπ.. για τωρα δεν κανει νουμερα θα δειξει..για οτι νεοτερο τα ξαναλεμε..
  7. βαλβιδα ανακυκλωσης υπερπληρωτη-μηχανικο σφαλμα 208801..αισθητηρας σαλ κινητηρα-μη ευλογη ενδειξη 200801..αυτα τα δυο εβγαλε..η βαλβιδα αν δε κανω λαθος ειναι της τουρμπινας αρα λογικα δε θα τουρμπιζε το αμαξι! τι να πω βρε παιδια?γιαυτο σας ελεγα οτι δεν εμπιστευομαι απολυτα τα διαγνωστηκα. δε ξερω τι να κανω..αλλαξαμε το φιλτρο βενζινης παντως..και δεν το εχει ξανακανει ακομα ..του εχω κανει περιπου 100χλμ..δεν τα σβησαμε τα σφαλματα παντως..περιμενω απαντηση αν μπορειτε να βοηθησετε..ευχαριστω
  8. σημερα το εβαλα εμπρος γιανα δω τι γινεται και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια..εσβησε ..μετα ξαναπηρε κ εσβησε παλι..μετα τρεμοπεζε στο ρελαντι..αναψε παλι το ΕΡC .k ta idia..αυριο θα το παω παλι στο διαγνωστικο..θα σας στειλω τα σφαλματα..
  9. θα περιμενω και οταν ξαναβγαλει τα σφαλματα θα τα στειλω εδω..ωστοσο θα αλλαξω το φιλτρο προληπτικα..τo bookservice einai πληρες και στην ωρα του..σε ευχαριστω φιλε τα ξαναλεμε
  10. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΝΑ ΜΕΘΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VW Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΚ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. οκ φιλε αυτο θα κανω..να μην αλλαξω ακομα το φιλτρο καυσιμου?τι λες?σευχαριστω
  11. ναι συμφωνώ ότι έχει παντού αισθητήρες για να με ενημερώνουν ,αλλά και οι πληροφορίες που σου δίνουν για βλάβη δεν είναι πάντα τόσο απόλυτες! όπως και τα λαμπάκια στο καnτραν πχ του κινητήρα η το EPC μπορεί να ανάψει για πάρα πολλούς λόγους.. με μια δυσλειτουργια στο αυτοκίνητο ο εγκέφαλος μπορεί να καταγράψει και άλλες βλάβες πού δεν ισχύουν..γιαυτο το λόγο δεν δίνω κ πολύ σημασία στα διαγνωστικά..
  12. σήμερα το πρωί το έβαλα μπρος και ήταν όλα οκ. είχαν σβήσει οι βλάβες απτο καντραν κ το αμάξι λειτουργούσε κανονικά. το πήγα στο συνεργείο του φίλου μου που ειναι κ ο μόνος που εμπιστεύομαι, το βάλαμε πάλι στο διαγνωστικό και είχε αποθηκεύσει κάποιες βλάβες..τις διέγραψε γιανα μπορέσουμε να δούμε τι γίνετε..το κάναμε βόλτα μαζί. ανέβαζε στροφές ,τούρμπιζε κανονικά και έβγαζε όλη τη δύναμη στο δρόμο χωρίς να κανει το παραμικρό (διακοπές, δεν ανέβαζε στροφές, εσβηνε στο ρελαντί) κάναμε περίπου 20χλμ βόλτα..το αφήσαμε μετά να δουλεύει στο ρελαντί για πολύ ώρα και πάλι διαγνωστικό.δεν κατέγραψε καμία βλάβη..είναι αρκετά δύσκολο να βρει την αίτια σε ένα αμάξι με τόσα ηλεκτρονικά συστήματα αφού δεν του έδειξε το παραμικρό πρόβλημα όταν το δοκιμάσαμε.εν τέλη μου είπε να αλλάξουμε το φίλτρο βενζίνης και να καθαρίσουμε την πεταλούδα..ίσως ειναι απο κακό καυσιμο που άφησε υπολίματα..θα σας πω νεώτερα.ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά..Α!είναι εντελώς εργοστασιακό..
  13. ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΙΣΟΣΕ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ Κ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ..
  14. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 5 GT 170 ..ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ EPC KANEI ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Κ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..ΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΩ Κ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ ΟΚ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..AX AYTA TA GOLF..ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΑΣΜΑΝ..Κ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΟΥ..ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.