Jump to content

xouzouris7

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xouzouris7

  1. Δεν ξερω εαν εχει προταθει αλλα ενας καλος χωρος ειναι και το mandarin στην Πολιτεια (πρωην vitrine σε οσους πηναινανε πιο παλια) .. Πηγα προσφατα που εχουνε ανοιξει και το εξωτερικο μερος και ειναι παρα πολυ ωραια..!!!
  2. Αποψη μου σε scirocco θα χανουνε οι συγκεκριμενες ζαντες .!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Καλησπερα σε ολους παιδες..!!! Νεος και εγω στην παρεα.. Ονομαζομαι Κωστας απο Ν.Φιλ/φεια Αττικης...Ειμαι κατοχος ενος Scirocco 1.4 160hp και απολυτα ευχαριστημενος απο τη χιονατη μου... ..!! Mηχανικα προς το παρον δεν εχω πειραξει κατι,παρα μονο ενα φιλτρο πανελ της K&N.. Εξωτερικα εχω BC coilover και μπρος πισω προφυλακτηρες look R..!! Ελπιζω στις 4/12 την τεταρτη που εχετε την συναντηση να μπορεσω να παρευρεθω,να γνωριστουμε και να τα πουμε και απο κοντα..!!.. :)
  4. Kαλησπερα σε ολους...Ειμαι καινουργιος στο forum εγω...Εχω γραφτει πριν καιρο αλλα δεν ειχα τη δυνανοτοτητα να μπαινω,να γραφω κτλ...Επισης δεν εχει τυχει να ερθω σε καποια συνταντηση ..Λεω λοιπον να κανω την αρχη τωρα και να ερθω να σας συνταντησω και να γνωρισω και απο κοντα...!! Τα λεμε λοιπον εκτος απροοπτου στις 4/12... :D .. !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.