Jump to content

eagle200

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About eagle200

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

eagle200's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!η αληθεια ειναι οτι σε ηλεκτρολογο δεν εχω παει ακομα ομως αυτη τν εβδομαδα θα τον επισκεπτω...ευχομαι να βρεθει το προβλημα γιατι το αγαπαω πολυ το αμαξακι μου και θελω να το κρατησω!!!θας σας ενημερωσω για το προβλημα εαν βρεθει!!!
  2. καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Το πρόβλημά μου είναι αρκετά σοβαρό και είναι το εξής.Πριν από 2 χρόνια απέκτησα το polo 9n 1.4 16v του 2005.Στην αρχή όλα καλά.Στην συνέχεια όμως στα καλά καθούμενα άρχιζε να μου σβήνει όμως να παίρνει με την πρώτη εμπρός.Το έκανε μια το έκανα δυο και γενικά το έχει κάνει πολλές φορές και είναι αρκετά επικύνδυνο!!!Μου έχει σβήσει ακόμα και με 140 χιλιόμετρα!!!Γενικα μου το κάνει σε ανυποψίαστο χρόνο..Το πήγα παντού!!Το πήγα στην carenta μου είπαν δεν βρίσκουμε την ζημιά προληπτικα να αλλάξουμε έναν δότη....μου πήραν και λεφτά για την εργασία....Το πήγα σε δικό μου μηχανικό τίποτα....Εχω απελπιστεί και δεν μπορώ καν πάρω άλλο αυτοκίνητο γιατί δεν μπορώ να το δώσω το αμάξι με ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα..ΠΑΙΔΙΑ SOS ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????????ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!!
  3. παιδια γεια σας..θα ηθελα την βοηθεια σας!!!εχω ενα Polo 1.4 στρογγυλοφαναρο και καποιες φορες μου σβηνει(το εχει παθει περιπου 7 φορες,το ξαναεπαθα και σημερα) ετσι σε πορεια και μ αναβει ενδειξη τα λαδια (ξαναπαιρνει αμεσως μπρος) που τα αλλαζω παντα στην ωρα τους και δεν υπαρχει θεμα με αυτο..το πηγα στην αντιπροσωπια και δεν ειδαν τιποτα και μ ειπαν ειναι αριστο αν θες να αλλαξουμε προληπτικα δοτη g28 αλλα δεν τον αλλαξα..το πηγα σε συνεργειο τιποτα μ λεει αριστο..αλλοι μου λενε ο αισθητηρας λ φταιει ειναι ευαισθητος σε αυτο το μοντελο κτλπ.ειναι σοβαρο θεμα και πολυ επικινδυνο και δεν ξερω τι να κανω και δεν μ παει η καρδια να το δωσω ουτε να το δωσω ετσι σε αλλον!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟς ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.