Jump to content

DimitrisRouGolf

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About DimitrisRouGolf

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

DimitrisRouGolf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδια! Ξερετε καποιο κατασυημα εντος αθηνων για να παω να μου μετρησει μπεκ και αν χριαστει να μου τα καθαρισει; Εχω γκολφ μκ5 1.4 τσι νε 160.000 χιλιομετρα
  2. καλημερα παιδια! χθες εκαανα βολτα με το διαγνωστικο και εκτωσ απο τα κοψηματα υπηρχε και ενα σφαλμα το οποιο ηταν αισθητηρας χολ g40 ! ο μηχανικος μου ειπε οτι στην καλυτερη τον περιπτωσεων ειναι ο αισθητηρασ γιατι κουνιοταν λιγο με το χερι ! μου ειπε οτι μπορει να μην μετραει σωστα ! ξερει κανενας τι αλλο μπορει να ειναι ?
  3. αθηνα ειμαι κανονισα να παω το απογευμα στον μιχανηκο να παμε βολτα με το διαγνωστικο ! θα σας ενημερωσω το βραδυ για τις εξελιξεις !
  4. οχι το epc δεν μου εχει αναψει ποτε!
  5. nickdev εμενα μου κανει σκασιματα απο εξατμιση και εχω καταλαβει σωστα ( το epc ειναι το κουμπακι που εχουμε μπροστα απο τις ταχυτητες που ενεργοπιητε και απενεργοπιοιτε οταν πατας αποτομα το γκαζι απο 3000 μεχρι τερμα με 3η ταχυτητα τοτε οταν ακουω τα σκασιματα αναβοζβινει και το epc
  6. overload φοραω φιλε! δεν νομιζω να ειναι προβλημα του προγραμματος ομως! δεν μου εχει αναψει κανενα λαμαπακι check engine παντως!
  7. μου εβγαζε missfires 1ο 4ο κιλινδρο και ο προγραμματιστης μου ειπε για μπουζι πολλαπλασιαστες και μετα αν δεν φτιαξει να κοιταξω μπεκ και καθαρισμο κιλινδρων ! ν75 και ν249 εχουν αλαχτει ! το προγραμμα ειναι οverload!
  8. καλησπερα παιδια ! για πολλαπλασιαστες λετε να βαλω τους μαμα για γκολφακι 1.4 τσι με προγραμμα εισαγωγη και κατμπακ ?
  9. καλησπερα παιδια ! χρονια πολλα Χριστοσ Ανεστη ! εχω ενα golfaki 1,4 tsi με εισαγωγη κατμπακ και προγραμμα! απο την στιγμη που εβαλα το προγραμμα εκανε καποιες διακοπες αλλαξα τα μποθζι αλλα συνεχισαν ! πιστεβω πως ειναι πολλαπλασιαστες ! μπορειτε να μου προτεινετε καποιεσ λυσεις για πολλαπλασιαστες ?
  10. Γνωριζετε καποιο κωδικο απο μπουζι ενα βαθμο Ψυχροτερα και με διακενο 0,6 ;
  11. λες να κανω και καπιο καθαρισμο σε μπεκ με αυτο το ενισχητικο που δινει η vw και με τον αφρο που μπενει στην εισαγωγη ?
  12. το σπρει καθαρισμου βενζινησ για να το χρισημοπιησοθμε χρειαζετε πρςτα να αλλαξουμε φιλτρο βενζινης ?
  13. καλησπέρα παιδια και απο εμενα ! εχω ενα golfaki mk5 1.4 tsi με τα 140hp! εχω 150.000 χιλιομετρα και αποφασησα να τοθ βαλω προγραμμα! στα δοκιμαστικα που κάναμε μας εβγαλε καποια missfires σε 1ο και 4ο κύλινδρο! βγαλαμε τα μπουζι μικριναμε το διακενο και απο εκει που εκανε 4-5 missfire εκανε 1-2 ! τα μπουζι που φοραει πανω το αμάξι τα εχω 20.000 χλμ ! λέτε να φταίνε τα μπουζι η κατι αλλο ?
  14. γνωριζει καποιος την εταιρεια ta technix ? βρηκα μια τετοια σε πολυ καλη τιμη ! πειτε μου την αποψη σας !
  15. βρηκα σε ενα site εξατμιση ta technix απο καταλυτη και πισω ! την γνωριζετε σαν εταιρεια ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.