Jump to content

Stavros mec

Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Stavros mec

  1. Kayaba χρυσά φοράω με eibach 3 ποντα! Μια χαρά είναι, Ούτε κούτσουρα και σε καμία περίπτωση "βάρκα"
  2. ρε γιαννη τι ποντικιες κανεις εδω μεσα χαχαχαχαχαχαχαχα
  3. Τα μαύρα είναι 3 ποντα, τα κόκκινα 5 ποντα
  4. Πόσα μπουνίδια πρέπει να μετρήσει ο τύπος που σε χτύπησε...
  5. Kai βεβαια μπορεις, βαλε οτι μαμα ειχε απανω!
  6. Κρίμα ρε φιλαράκι... Περαστικά πρώτα σε εσένα και μετά στο πολάκι
  7. Σε λίγο καιρό έρχονται και τα δικά μου (για 9n) θα βάλω φωτογραφίες
  8. Εαν δεν μπει στο διαγνωστικό δεν μπορεί να ξέρει κανείς... Το μπριζώνεις, γράφεις τι κωδικό έβγαλε και μας λες!!!
  9. Έβαλες τα απλά, ή τα ενισχυμένα (που φοράει το κουπρα)
  10. Ξεκινάς απο τα φτηνά και μετά πας στα ακριβά... Απο μπαταρία τώρα... Αν πανω στην μιζιά βγάλει ένδειξη στο πολύμετρο κάτω απο 8-9Volt η μπαταρία σου είναι τελειωμένη... Επίσης πρέπει να δείχνει 14 Volt όταν το αμάξι δουλεύει ρελαντί και 12.5Volt όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο με σβηστή μηχανή. Θα με βοηθούσες αρκετά λέγοντας μου τους κωδικούς βλαβών που σας βγάζει το διαγνωστικό π.χ P0123 . Επίσης δοκιμάστε να καθαρίσετε πεταλούδα να περάσετε βασική ρύθμιση (ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ) και κάνε του ενα test drive..
  11. Προτείνω να το βάλετε στο VAG COM και οχι σε Universal διαγνωστικό. Άλλαξε την μπαταρία σου και πες μας εντυπώσεις... Αν δεν λυθεί το θέμα.. επιμένω στον αισθητήρα ψυκτικου υγρού... Δεν μου λες; Το αμάξι έχει υποστεί κάποια μετατροπή..?
  12. Η μπαταρία παίζει μια χαρά ρόλο στα περίεργα που σου κάνει το αυτοκίνητο.. Πόσο καιρό την φοράς απάνω? Επίσης όταν πας να βάλεις μπροστά, βαριέται να πάρει ή παίρνει τσακμάκι?
  13. Δοκιμάστε αισθητήρα ψυκτικού υγρού.. μπορεί να κλάταρε. Δεν είναι ακριβός, ταβάνι 20 ευρώ... Αυτόν υποψιάζομαι. Πάρε και ένα σχετικό βίντεο...
  14. Ακριβώς... βάλε και λίγη φλατζόκολα γύρω γύρω στο κλαπέτο ώστε να ασφαλίζει και να μην περνάει καθόλου ζεστός αέρας
  15. Το καλύτερο είναι να παίρνει όσο πιο κρύο αέρα γίνεται.. Εγώ όταν φόραγα το φιλτροκούτι το είχα καταργήσει το κλαπέτο. Του είχα βάλει μια βίδα να κρατάει κόντρα με το πλαστικό ώστε να μένει κλειστό..
  16. Το φιλτροκούτι έχει πνίχτες στο εσωτερικό του.. Πρώτος το στόμιο που ρουφάει αέρα, δεύτερο ένα κλαπέτο που ανοίγει και κλείνει αναλόγως τη θερμοκρασία του αέρα (τρύπα στο χταπόδι) και τελευταίος ένας στην μέση όταν σχεδόν πάει να μπέι στο φίλτρο ο αέρας!
  17. το κρατας ως έχει.. Το πουλάς αργότερα και τσιμπάς κάτι δυνατότερο..
  18. Η καλύτερη κίνηση είναι ενα μοτέρ κομπλέ του 101 με πρόγραμμα. Τίποτα άλλο! Για λεπτομέρειες pm..
  19. Μήπως κρατούσες πατημένο συμπλέκτη και δεν σου σβηνε? Απο τα λεγόμενα των κατόχων του νέου Polo όταν έχεις κουμπωμένη δευτέρα, χωρίς να πατάς γκάζι αν πέσει γύρω στις 1100 στροφες μπουμ.. dead..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.