Jump to content

orange_bug

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by orange_bug

  1. τελεια, δεν τα βιαζομαι ουτως η αλλως αλλα οσο πιο γρηγορα βρεθουν τοσο πιο καλα για μενα, να τα βαψω, να τα κουμπωσω και να ναι ετοιμο τ'αμαξι !
  2. Καλησπερες σε ολο τον κοσμο, μετα την συμμετοχη που ειχαμε σαν σκαραβαιοι και σας γνωρισαμε κι απο κοντα στο Nouvelle του Ωραιοκαστρου ειπα να σας ερθω κι απο δω! Ζηταω να βρω δεξι μαρσπιε και δεξι μπροστινο ημιφτερο απο Jetta MK2, η χρονολογια μας ειναι αδιαφορη αφου οσα ηταν εξοπλισμενα με μαρσπιε ηταν ενα ειδος. Εκει που θελει προσοχη ειναι τα ημιφτερα γιατι αν δεν κανω λαθος εβγαιναν 3 τυποι. Αυτο που χρειαζομαι εγω δεν "κλεινει" στο τελειωμα του φτερου αλλα σου "δινει" κουμπωμα για να συνεχισει ο πλαινος μαρσπιες με αντιστοιχο κουμπωμα στο πισω ημιφτερο. Βαζω και φωτο για να μην μπερδευομαστε. Το Jetta μου ειναι ιδιο ακριβως χωρις τις ζαντες. Εχω κυκλωσει αυτα τα 2 που χρειαζομαι. Επειδη επεσε ψαχτηρι στο ΕΤΚΑ ειδα οτι ιδιους κωδικους εχει και το Golf MK2. Αν καποιος εχει και κομπλε σετ ..... σε μεταχειρισμενα η καινουργια ημιτασιον σε καλες τιμες, θα με ενδιεφερε να αγορασω ακομη και ολοκληρο το σετ γυρω γυρω δηλαδη! Σας ευχαριστω εκ των προτερερων για την βοηθεια σας ! EDIT 1 : Δεν ανεφερα οτι δεχομαι και site online που να μπορουμε να αγορασουμε ! αν γνωριζετε καποιο ! EDIT 2 : κωδικοι VW : 191853718C και 191853852
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.