Jump to content

Entso11

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Entso11 last won the day on February 16 2014

Entso11 had the most liked content!

About Entso11

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Νοτίου Αιγαίου - Ρόδου
  • Νομός
    Δωδεκανήσου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,125 profile views

Entso11's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

14

Reputation

  1. 19αρια ειναι φιλαρακι, τι περιμενες; 235/35/19;
  2. Οποια και να αποφασισεις, οταν η ζαντα ειναι γνήσια και οχι ρεπλικα δε νομιζω να υπαρχει θέμα αντοχής και ποιότητας. Σίγουρα οι bbs είναι ανωτερες αλλα εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις
  3. Οπως ειπώθηκε λιγα σχολια νωρίτερα, θα είσαι οριακα. Εγω σε 8" εχω 43 και ειμαι ισα ισα. Το ιδανικο σε 8" ειναι 45-47 και 225 ελαστικο
  4. Τελικά είναι να σου βγει! Εχω διαβασει reviews στο Internet και αλλα τα έχουν 3 χρόνια ενω άλλα χάλασαν στο φτερό. Επειδή το θέμα εδω έχει πολλά χρόνια είπα να δω αν υπάρχουν ακόμα ή τα πετάξατε. Με ταβανι τα 400€ μέχρι το σπίτι μου εχω βρει και της Eonon GA5153v αλλα είναι σχεδόν ίδια εργοστάσια εκεί στην Κίνα. Δε νομίζω να παίζει κάτι άλλο σε 8"
  5. Εχω καρτα εξωτερικού. Το θέμα είναι αν είναι καλά μηχανάκια ή μουφες
  6. Να ξεθαψω λιγο το τοπικ, επειδη σκεφτομαι να αγορασω το Erisin 9405a. Τι γινεται με αυτα που εχετε εσεις; Ακομα δουλευουν; Το ναβι ειναι κανονικο ή αργει πολυ; Ακουω γνωμες..
  7. Lp560 μακραν η πιο γαματη, οι 2 που διαλεξες ειναι ολοιδιες
  8. Οχι, ισα ισα μπορει και να κερδισεις κιολας. Κερδιζεις το 5% του προφιλ του ελαστικου που ειναι βαρυ. Βαλε 18 να τελειωνεις γιατι του χρονου θα ψαχνεσαι παλι.
  9. Δεν το ειπα για σενα Κουμπαρε, η ερωτηση ηταν γενικη γιατι εισαι ο τριτος που μου λεει οτι δεν κανει αλλα κανεις δεν το τεκμηριωνει. ΜK5 tsi stage 2 το αμαξι. Χρηση δρομου μονο, οχι πιστα. Θελω να ειναι βδελα
  10. Για θεμα τιμης να το καταλαβω αλλα απο εκει και περα γιατι δεν κανει;
  11. Θελω ενα κορυφαιο σε στεγνο και να εχω και το βρεγμενο μου αν χρειαστει. Το R1R το απερριψα λογω φθορας, θορυβου και οτι στο βρεγμενο απλα σε παει κανονικα. Καποιοι λενε οτι το Michelin δεν κανει για golf ειναι για Porsche και Ferrari
  12. Το ιδιο αμαξι εχουμε, φοραω 18*8 οφσετ 43 και ειμαι σχεδον ευθεια με το φτερο εμπρος. Πισω δεν εχω θεμα. Εγω το επελεξα 43 γιατι δε μου αρεσει να ειναι μεσα οι ροδες. Αν θες 18 βαλε 8 φαρδος και οφσετ 43-47. Το 8 ειναι το τελειο για 225 λαστιχο.
  13. Τι σχεση εχει το οφσετ και οι 18αρες; Το οφσετ μπορει σε ολες τις διαστασεις ζαντων να ειναι λαθος. Πες τι φορας τωρα και ποια εκδοση golf εχεις.
  14. Άρα εγω εδώ στη Ρόδο με 7000 χλμ το χρόνο είμαι πιο τυχερός. Στα 4 χρόνια πάω για αλλαγή και με διώχνει ο λαστιχας μου. Ίσως έχετε δίκιο, στην Αθήνα είναι πολλά τα 4. Αλλοι κοσμοι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.