Jump to content

dasauto

Members
  • Posts

    810
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by dasauto

  1. Μηπως ο προγραμματιστης σου να κανει ενα χρονισμο στο μυαλο του??? Δεν τον ρωτησες πως δουλευει ο κινητηρας 5 χρονια τωρα που εχεις αλλαξει μπλοκ?? Η αντιπρωσοποια εκανε χρονισμο κανονικα, αλλιως θα ειχες θεματα. Εκτος αν ενοεις κατι αλλο με τον ορο χρονισμο.
  2. Φιλος εχει κοψει μπουζονια (mazda) για να βγαλει ζαντα, τελευταια που θυμαμαι, εσπασα 2 17αρια της force για να ξεβιδωσω τα μπουλονια, πηγα στον λαστιχα και αφου πρωτα ακουσα την ειρωνια του οτι πρεπει να εχεις δυνατα εργαλεια για να κανεις δουλεια, και αυτος ιδρωσε να τα ξεβιδωσει, απο τοτε μετα τον λαστιχα μονο δυναμοκλειδο... Εχω δει να χωροπηδανε πανω στο κλειδι για να βγαλουν κλαταρισμενη ζαντα, και αυτο να μην κανει κιχ... στα συνεργεια βαρανε με τα αεροκλειδα λες και δεν υπαρχει αυριο, μονο κανα 2 μαστορια ξερω που εχουν 2α αεροκλειδα και ρυθμιζμενα για ζαντες.
  3. Οπως εγραψε το μελος S8N πριν 13χρονια, οι πυροσβεστιρες του κιλου απο τα σουπερ μαρκετ ειναι ικανοι να σβηνουν κερια και αναμμενους αναπτηρες μονο, ειναι παντελως αχρηστοι και απορω γιατι τους πουλανε, ειναι σαν να εισαι αστυνομικος και αντι οπλου να εχεις νεροπιστολο!!! Εγω σε καθε αμαξι μου εχω απο εναν 2κιλο σκονης, ο οποιος αναγωμονεται και (ευτηχως δεν μου εχει χρειαστει) βλεποντας βιντεακια τι κανει, απλα σωζει περιουσιες!! Κοστος??? 20€ απο μαγαζι με χαρτια κανονικος επαγκελματικος, μαζι με την βαση του που την βιδωσα ψιλα στην πλατη του πισω καθησματος στο πορτπαγκαζ, ευκολα προσβασιμος. Κανονικα καλα ειναι ο πυροσβεστηρας να εχει και λαστιχο μανικα εμπρος, αντι σκετης σκανδαλης, για ποιο αποτελεσματικη κατασβεση σε φωτια στον κινητηρα πριν ανοιξεις τελειως το καπο. Καλος της vw οπτικα και ωραια να τον βλεπεις στην θεση του συμαζεμενος, σενιος, αλλα, 1ον ειναι μικρος, 1 κιλο ειναι λιγος, και 2ον λογικα εχει ημερομηνια ληξης, και οταν ερθει η ωρα της αναγομωσης??? Μπωρει να αναγομωθει??? ή θα σκασεις ξανα € σε 3πλασιο νουμερο??? για καινουριο, γιατι πυροσβεστηρας ληγμενος και μη ελεγμενος, δεν ξες αν θα ανταποκριθει....
  4. Εσυ και εγω!!! Το ιδιο κανω, οπως και για ολες τις βιδες εντος μηχανης μιας και ποιανομαι, εχω 2 ενα μεγαλο και ενα μικρο της force, πολυ καλα για τα λεφτα τους. Οποτε βγαζω ροδες, τις βγαζω χωρις να σταξει δακρυ!! Ξεβιδονουν πανευκολα, οποτε γυρναω απο λαστιχα??? Τρωω καλα πριν ξεβιδωσω...
  5. Φιλε μου το ειπε το ποιημα το μοτερ σου, μην ψαχνεις, εχει σπασει ακιδα και την πηρε μεσα ή εσπασε πιστονι και το κομματι χτυπησε το μπουζι, απο την στιγμη που εχεις λαδωμενο μπουζι (οπως φενεται), τα πραγματα ειναι ασχημα.
  6. Το καπακι εχει δοχειο υποπιεσης, για αυτο σε ζοριζει να το βγαλεις, δοκιμασε με ενα κατσαβιδι να σπρωξεις το σωληνακι.
  7. Ναι ρε οπως θελεις δικο σου ειναι το αμαξι, εγω πλενω 1 φορα τον χρονο μοτερ με πιεστικο, φυσιμα μετα με αερα, 20 χρονια τωρα μηδεν προβλημα, το μοτερ ειναι καλυτερο και απο καινουριο...
  8. Αν δεν ριξεις νερο με πιεση, ειναι σαν να πλενεις τα δοντια σου μονο με στοματικο δυαλημα, ολη η βρωμια παραμενει εκει, οπως και με το βιντεακι, σπρωχνεις την βρωμια οσο ποιο μεσα στο μοτερ, παρα να την απομακρυνεις.
  9. Η πλαφονιερα σου ανοιγει οταν την εχεις επιλεγμενη να αναβει με τις πορτες?? Αν οχι, ειναι θεμα διακοπτη μαγνιτικης.
  10. Και εγω την πατησα και εκανα 3 αγορες απο Κινα, τα 2 που ειναι μικρης αξιας, αν πεσουν σε τελωνειο, δεν θα τα παραλαβω και θα παρω τα λεφτα μου πισω απο το ebay, το τριτο που ειναι μια dashcamera, θα την παραλαβω κανονικα αν μου χρεωσουν 15ευρω, μιας και δεν υπαρχει Ελλαδα.
  11. Δεν θυμαμαι φιλε μου περασανε και 15 χρονια σχεδον...αλλα ειχανε γινει και αλλες εργασιες μαζι, και ειχα πληρωσει συνολικα κανα 800αρι. Αλλα σετακι δισκο πλατο για τον 16αρι να εχει στα 200€?? και εργασια κανα 120€ περνουν
  12. Απο τις θυριδες κατω περνεις νερο, βγαλε προφυλακτηρα και στεγανοποιησε την θυριδα, εχει φλαντζες απο αφρολεξ που με τα χρονια σαπιζουν και περνει νερα.
  13. Και το παλιο σου βεντιλατερ ειναι καλο, αφου το εσπρωχνες και επερνε μπρος, ειναι εγγεφαλος, το ιδιο εκανε και εμενα το μεγαλο βεντιλατερ, το εσπρωχνα με το δαχτυλο και επερνε, αλλαξα μονο εγγεφαλο και το μικρο βεντιλατερ που ηταν καμμενο.
  14. Το ποιο πιθανον φταιει ο εγγεφαλος ψυξης, οι ταχυτητες, μικρη-μεγαλη, τις ενεργοποιει ο αισθητηρας πανω στο ψυγειο, μεσω του εγγεφαλου ψυξης, δηλαδη ο αισθητηρας δινει την αντιστοιχη εντολη στον εγγεφαλο και ο εγγεφαλος ανοιγει την μικρη και μεγαλη σκαλα. Ο εγγεφαλος ψυξης ειναι υπευθηνος και για τον κλιματισμο και για την λειτουργεια των βεντιλατερ κατα την λειτουργια του κλιματισμου.
  15. Θες ακρα οπως υποθηκε, δεν περνει ανταπτορες το υπαρχον ακρο σου, γιατι εχει ενσωμετομενη την βαση της δαγκανας.
  16. Αν και εμενα ειχα βλαβη και λαμπακι στο ιμμομπιλαιζερ, δεν χανεις να δοκιμασεις.
  17. +1 Ειχα και εγω προβληματα με τα βεντιλατερ φετος το καλοκαιρι, με το κλιματισμο δεν επερνε κανενα απο τα 2 μπροστα και το μεγαλο με το που το κουνουσες με το δαχτυλο δουλευε στην μεγαλη σκαλα διακεκομενα, μετα απο ψαξιμο, το μικρο ηταν μιας σκαλας και ειναι καμενο, το μεγαλο ειναι 2 σκαλες, και δουλευουν κανονικα και οι 2 σκαλες, οι σκαλες ειναι 12ν και η πτωση γινετε με ρετζιστορ που υπαρχει εσωτερικα στο βεντιλατερ, ο εγγεφαλος ψυξης καθαρηστικαν οι φυσες, ειχαν πρασινιλα και το μεγαλο δουλεψε κανονικα μεγαλη-μικρη για 2 μερες και σταματησε ανεβαζοντας θερμοκρασια κινητηρα, οπου δοκιμαστηκε και επιτοπου η φουσκα που ηταν καλη, Τελικα αλλαξα τον εγγεφαλο ψυξης και δεν μου ξανανεβασε θερμοκρασια κινητηρα. Στο κλιματισμο κανονικα δουλευουν και τα 2 βεντιλατερ στην μικρη σκαλα, και αν δεν δουλευουν ανεβαζει πιεση το ψυκτικο και ο κομπρεσορας κοβει δινει με τρανταγμο. Ακομα αν και αγορασα το μικρο βεντιλατερ, το πηρα με 2 σκαλες, μιας και υπαρχει η καλωδιωση, δεν ευκαιρεσα να το αλλαξω, και ετσι οπως ειναι το μεγαλο με το κλιματισμο, δουλευει στην μικρη σκαλα και καπου καπου κομπλαρει την μεγαλη. Οποτε ριξε μια ματια και τον εγγεφαλο ψυξης με τα ρελε, απο εκει μεσα περνανε ολα και ο κλιματισμος, ειναι κατω απο την μπαταρια.
  18. Το γαντι δεν περναει απο το μαφ, εχει μια ψευτοσιτα, επισης δεν μπορει ουτε απο την τουρμπινα να περασει, δεν μπορει να το ''πολτοποιησει'', ειναι ελαστικο πολυ, θα ειχε φρακαρει την φτερωτη, και σιγουρα θα το καταλαβαινες. Στο ιντερκουλερ δεν μπορει να πηγε πριν περασει απο την τουρμπινα, το ποιο πιθανον αν δεν εχεις προβληματα, το ειχες βγαλει και δεν θυμασαι.
  19. Εχεις εργοστασιακο συναγερμο και ειναι το κουμπι για να απενεργοποιεις τα εσωτερικα ρανταρακια του συναγερμου τα οποια ειναι ενσωματομενα στις πισω πλαφονιερες δεξια αριστερα, σε περιπτωση δηλαδη που αφησεις καποιον μεσα, κλειδωσεις για να μην χτυπησει ο συναγερμος.
  20. Στο πλυντο μονο σου, ειναι οτι εχει και επαγκελματικα καθαριστικο που ριχνεις και ζεστο νερο που βοηθαει. Για τον αφρο της valet τον ADVANCE NEUTRAL , τον ειχα παρει σε 1λιτρο, δεν μου ειχε γεμισει το ματι, ειχα παρει εναν αλλον σε πρασινο χρωμα δεν θυμαμαι μαρκα, πραγματικα πολυ καλος, αλλα δεν θυμαμαι μαρκα, και μετα...βαρεθηκα και τον παρατησα!!
  21. Το εχω και εγω εδω και πολυ καιρο, τον εχω παρατημενο, γιατι στην αρχη υπαρχει ορεξη, αλλα στο τελος φευγει, τον ειχα παρει απο ebay αγγλια, τον ειχα ακριβοπληρωσει γυρω στο 55ευρω, με την προηποθεση να μην βαζω σφουγγαρι, αλλα αν το αμαξι ειναι πολυ λερωμενο δεν κανει δουλεια, πρεπει να βαλεις σφουγγαρι, αν ειναι λερωμενο 1-2 βδομαδων, οι βρωμιες φευγουν ευκολα, τον χρησημοποιω σε ενα καρχερ κ4 κομπακτ, ποιο πολυ ρολο παιζει ο αφρος που θα παρεις, και η μιξη με ζεστο νερο βοηθαει αρκετα. Της καρχερ ο αφροποιητης ειναι απατη, οπως και ο αφρος που πουλαει το ιδιο. Μεσα στον αφροποιητη υπαρχει ενα σαν φιλτρακι, μπρουτζινο, αυτο θελει συχνα καθαρησμα για να μην ποιασει αλλατα. Αν εχει καποιος να προτινει καποιον καλο αφρο, ας γραψει.
  22. Αν την ωρα που κανει τον θορυβο βγαλεις τον δικτη λαδιου και σταματησει, 100% ειναι pcv, αλλα αν κανει το τσιριχτο σαν ιμαντας, αυτο ειναι.
  23. Αρα για να μην ξεκλειδωνει η πορτα του οδυγου απο την κλειδαρια, η προεκταση απο τον μυλο προς την μαγνητικη ειναι σπασμενη. Στο πορτ παγκαζ εχεις πριζα 12ν?? Αν εχεις, βρησκεις φορτιστη με πριζα αναπτηρα, τον κουμπωνεις στην πριζα και περιμενεις να φορτισει η μπαταρια για να ξεκλειδωσεις. Αν δεν εχεις φορτιστης, πρεπει να βρεις πριζα αναπτηρα, να την συνδεσεις σε μια μπαταρια, για να δωσεις ρευμα και να ξεκλιδωσεις παλι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.