Jump to content

Giannis_K

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Giannis_K

  • Birthday 02/09/1985

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Λυκόβρυσης - Πεύκης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Giannis_K's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε passatebos το καταλαβαινω αυτο που λες, ομως οπως ξαναειπα δε με βλεπω να δινω 500-600 ευρω για λαστιχα τα οποια μου χρειαζονται για 4 μερες.. Ετσι κ αλλιως στο salzburg θα ειμαστε. Το προβλημα ειναι να φτασουμε εκει απο ιταλια (verona) να φυγουμε απο εκει (mestre) και ισως μια πρωινη εκδρομη! Ειτε με χειμερινα ομως ειτε με θερινα, εχω κολλησει στην αλυσιδες. Ειμαι αναμεσα στα παρακατω: Αν αλυσιδες: http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=100575&ref=bestprice.gr Αν κουβερτες: http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=85146&ref=bestprice.gr ή http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=85146 ή http://www.schneekette24.de/50167194c60b33213/042c489b501022c02/042c489b501058f23.php Και εχω δει και αυτο εδω που δεν ξερω ποσο κανει αλλα μου φαινεται πολυ καλο: http://www.autoplus.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=99 Εχει κανεις χρησιμοποιησει κατι απο τα παραπανω? Καμια προταση? Αξιζει να περιμενω και να τα παρω μολις περασω ιταλια ή να παρω απο την ελλαδα?
  2. Να σται καλα ρε παιδια! Σας ευχαριστω! Αληθεια το εχω αγαπησει ηδη αυτο το αυτοκινητο! GTD ηταν στα 32 και γυμνο..
  3. Μπαταρια! Δες τη φουσκα τι χρωμα εχει. Ισως να γλυτωνεις απλα με καθαρισμα των πολων. Αν κ γενικα εγω θα πηγαινα σε ενα συνεργειο να ρωτησω, εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μου οτι παω για μπαταρια.
  4. Λοιπον παιδες. Διαβαζω εδω απο το Federal Ministry της Αυστριας: http://www.bmvit.gv.at/en/verkehr/roads/safety/tyres.html Στην ουσια λεει οτι: 1. Οι μονιμοι κατοικοι πρεπει να φορανε winter. 2. Oι τουριστες καλο ειναι να φορανε winter αλλα και με αλυσιδες "γινεται η δουλεια" "Private cars and goods vehicles up to a maximum gross vehicle weight of 3.5 tonnes may use snow chains instead of winter tyres." επισης, οσον αφορα τα ατυχηματα: "Driving in winter road conditions without winter tyres or snow chains incurs a fine of € 35. If other road users are endangered as a result, fines of up to € 5 000 may be imposed." αυτο συνεχίζει στο: "Introduction of the requirement for vehicles to have appropriate winter equipment has created a reverse burden of proof. This means that anyone who has an accident whilst driving with summer tyres must prove that the accident would still have happened if winter tyres or chains had been fitted" Αυτο εγω το καταλαβαινω τελικα ως: Ελα με winter. Αν δεν εχεις winter πρεπει να εχεις οποσδηποτε αλυσιδες. Κοιτα να οδηγας με προσοχη γιατι αν τρακαρεις μπορει να εχεις θεμα με τα summer. Σε καθε περιπτωση, δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Αυστρια ειναι, ανοιχτοι θα ειναι οι δρομοι. Υπομονη, προσοχη και αλυσιδες!
  5. Ευχαριστω για την απάντηση! Οταν λες aftermarket, τι θα μπορουσα να κανω?
  6. 2.0 TDi Highline + Ζαντες 17" Geneva με sport αναρτηση Υπολογιστης ταξιδιου color Top Xenon Light & Sight (πακετο) Adaptive CC ----- 28910 + 96 τελη κυκλοφοριας Απλα εχω ενα κολλημα να μη συμπαθω το dsg, που μου φαινεται τλκ οτι μονο εγω το εχω!
  7. Μπορω να πω οτι αχγωθηκα τωρα..! Δεν τα ηξερα αυτα που λετε και σας ευχαραριστω πολυ για την ενημερωση. Απλα μου φαινεται καπως βαρυ για την τσεπη μου να δωσω τωρα 500-600 ευρω για 4 μερες στην Αυστρια. Αντιλαμβανομαι τη νομοθεσια, το βλεπω και εδω: http://www.theaa.com/motoring_advice/overseas/snow-chains-winter-tyres.html Απλα προσπαθω να καταλαβω εαν κινουμαι σε μεγαλους δρομους (πχ Ινσμπρουκ-Σαλτσμπουργ) και μερα, αν τελικα ειναι οντως τοσο αναγκη να εχω χιονολαστιχα ή αρκουν τα δικα μου + ενα ζευγαρι καλες κουβερτες. Ευχαριστω και παλι!
  8. Παιδιά τι λέτε? Εγώ εδώ και έναν μήνα έχω το Golf Vii, TDI 2.0, 150 hp, 6 ταχύτητες. Αυτός ο κινητήρας κυκλοφορεί στην Ευρώπη από το Μάιο σίγουρα. Ήθελα να πάρω το νέο Golf με TDI κινητήρα, αλλά όταν το έψαχνα στην αρχή στην Ελλάδα μου έλεγαν 105 άλογα max (ζονγκ) και 5 ταχύτητες (ζόνγκ Χ2)! Δεν επιτρέπεται να δίνει τόσα χρήματα και να παίρνεις τόσο λίγα άλογα και 5 ταχύτητες. Το έψαξα λοιπόν το Μάη στα site της vw σε γερμανία και αγγλία και είδα τον 2λιτρο. Ρώτησα στην Ελλάδα και μου είπαν ότι εδώ δεν έρχεται αυτό το μοντέλο. Ρώτησα αν μπορούμε να το παραγγείλουμε και έτσι κ έγινε! Περίμενα 5-5.5 μήνες και πλέον το έχω!
  9. Έχοντας πλέον αποκτήσει το Golf VII, εντυπωσιάζομαι ακόμα και 1 μήνα μετα με το πόσο ΤΕΛΕΙΟ είναι το multimedia system. Ειδικά η οθήνη είναι καταπληκτική. Ωραία γραφικά, χρώματα, proximity sensor, εκπληκτική λειτουργία bt για κινητό, πολλές ρυθμίσεις..! Έχω όμως ένα πρόβημα. Θέλω με κάποιο τρόπο να προβάλω στην οθόνη αυτό που βλέπω στο κινητό. Κατά βάση το θέλω για το gps που έχω στο κινητό και θέλω να απαλαγώ από βεντούζες και λοιπά. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι εργοστασιακά αυτό δε γίνεται. Αν σκεφτεί κανεις ότι το αυτοκίντο τραβάει τα δεδομένα από το κινητό μέσω bt, καταλαβαίνει πως δυσκολα το bt μπορει να τραβήξει εικόνα από το κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποια πατέντα για να μπορέσω να βλέπω την οθόνη του κινητού μου στο multimedia screen? Ίσως μεσω του usb? Ή με κάποια φύσσα? Ξερει κανεις κατι?
  10. Ανοίγω αυτό το θέμα για να μπορέσω να αποκτήσω μια σφαιρική άποψη για το θέμα. Έχοντας διαβάσει διάφορα για το θέμα, βλέπω πως γενικά όλοι τείνουν στο "βάλε χιονολάστιχα και έχε κ έχα ζευγάρι αλυσίδες καβάτζα". Οκ δεκτό. Όμως τα χιονολάστιχα λογικά τα χρειάζονται άνθρωποι που χιονίζει εκεί που μένουν το χειμώνα. Για όλους εμας τους υπόλοιπους που θα πάμε στα χιόνια 2-3 φορές το χρόνο, δεν έχει νόημα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Άρα η ερώτηση είναι η εξής: Για μια φορά που θα μας χρειαστούν, ποιό σύστημα είναι καλύτερο? Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα? Ποιά μάρκα είναι η καλύτερη σε σχέση τιμή-απόδοση? Επίσης, μια ακόμα ερώτηση. Φοράω λάστιχα 225, 40, 17. Θα κάνω ένα ταξίδι οδικώς στην Αυστρία το Δεκέμβρη και σκέφτομαι να έχω μαζί μου κάτι σε περίπτωση ανάγκης. Διαβάζω όμως ότι στο εξωτερικό οι τιμές είναι καλύτερες. Να εφοδιαστώ με κουβέρτες (που τείνω πως ως σύστημα μου κάνει) από την Ελλάδα ή να πάρω από Ιταλία? Και σε κάθε περίπτωση ποιά μάρκα να κοιτάξω? Ευχαριστώ!
  11. Παιδια καλησπερα! Εδω και ενα μηνα εχω αγορασει το νεο golf 7. Το εκανα ειδικη παραγγελια μεσω της Καρεντα. Εχω το Golf 7 TDI, 2.0, 150 hp, highline. + πολλα extras (multimedia, xenon, acc κτλ). Το αυτοκινητο αυτο ηρθε να αντικαταστησει το Golf 6 TSI 160 hp, highline. Ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τελειο. Απλα χρειαζεται καποιος χρονος να μαθει κανεις να δουλευει το πετρελαιο γιατι ειναι διαφορετικο απο τη βενζινη. Καιει μεσα στην πολη 6.9 χωρις να σκεφτομαι την καταναλωση και να οδηγω οικονομικα. Μολις κανει ταξιδι θα σας πω και καταναλωση στον ανοιχτο δρομο. Εχω μια ερωτηση σχετικα με το multimedia screen (που ειναι υπεροχη γενικα!). Να ρωτησω εδω ή υπαρχει αλλο thread?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.