Jump to content

aris@

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About aris@

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Χαλανδρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

aris@'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Απο karenta μου είπαν πως χρειάζεται βαλβιδοφορο αυτοματου σασμαν και καινούριο με εγκατάσταση θα παει 1500 . Σε ένα συνεργείο που φτιάχνει golf μου είπαν πως εάν βρεις το συγκεκριμένο ανταλλακτικό μεταχειρισμένο θα μου παει καναχιλιαρικο. Έλα όμως που ψάχνω το συγκεκριμένο με αυτήν την ονομασία και τον παραπάνω κωδικό και δεν βρίσκω τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω....
  2. Καλησπέρα έχω το golf fsi 2005 1600 και μου έβγαλε πρόβλημα στα 140000 χλμ . Σκορ τσάροι σε χαμηλές στροφές. Μου είπαν απο karenta για βαλβιδοφορο αυτοματου σασμαν καινούριο με εγκατάσταση 1500 ευρώ και αληθωρισα. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το βρω μεταχειρισμένο?
  3. Καλησπέρα είμαι κάτοχος fsi 1600 2005 και τελευταία το αμάξι μου έβγαλε το εξής πρόβλημα. Σε χαμηλές στροφές άρχισε να κλωτσάει με αποτέλεσμα να το πάω συνεργείο. Εκεί μου ανέφεραν για βαλβιδοφορο αυτομάτου σασμαν 09G 325 039 A. Το θέμα ειναι παίζει να το βρω μεταχειρισμένο απο κάπου?
  4. Μήπως μπορείς να με κατατοπισεις γιατί έχω χαθεί. Κάπου που να τον πάρω έτοιμο μαύρο μεταλλικό χωρίς να θέλει βαψίματα κλπ. Έχεις κάτι υπόψιν?
  5. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να αγοράσω έναν καθρέπτη έτοιμο μαύρο μεταλλικό?? Απο κάποιον που το δίνει για ανταλλακτικό ´η καποιο site
  6. Οχι, παλαιότερα είχα μεικτή αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά τα λεφτα...
  7. Οτι κάλεσε την ασφαλιστική της και του είπαν πως έκανε αρνητική δήλωση ότι τάχα δεν εφταιγε άρα δεν πληρώνει. Και λέω εγώ τόσο απλά γίνεται δηλαδή να παίρνω σβάρνα τους καθρέπτες και μετά να λέω δεν φταίω κάντε μου αγωγή και μήνυση. Η οποία η μήνυση κοστίζει 100 ευρώ κλπ ( όσο έχει ο καθρέπτης δηλαδή) . Άρα καταλήγω στο γεγονός ότι πρέπει να γίνω και εγώ αρχ....δι ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΑΛΙΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΕΛΕΟΣ!
  8. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει περίπτωση να τον βρω ολόκληρο όπως λες. Είναι μάυρο μεταλλικό το χρώμα. Πάει όλο το εξάρτημα μαζί , ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Τέλος θα ήθελα να ξέρω έτσι απλά μπορεί κάποιος να την γλυτώσει και να πει δεν το αποδέχομαι και να κάνει αρνητική δήλωση. Σημειωτέων ότι την κυνήγησα την κυρία και την βρήκα μετά από 2 χλμ. Θα ήταν λύση δηλαδή να της κοπανήσω το αμάξι και εγώ με τη σειρά μου και να εκμεταλλευτώ ότι είμαι αντρας κλπ.????
  9. Καλησπέρα σας, Αμάξι στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε τον καθρέπτη μου (Fsi 1600 2005 full extra) και μου τον έσπασε. Μίλησα με ασφάλειά μου και ήρθε πραγματογνώμονας και πήρε photo και καλέσαν την δική της ασφάλεια η οποία ανέφερε ότι έκανε αρνητική δήλωσε και δεν αποδέχεται κλπ. Αποτέλεσμα δεν ξέρω τι να κάνω και δεν σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα. Πρέπει να πληρώσω για κάτι που δεν φταίω. Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο έχει ο καθρέπτης και από που μπορώ να τον προμηθευτώ. Φυσικά εάν κάποιος μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή για το γεγονός θα έιναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  10. Δηλαδή θέλει αλλαγή? Ξέρεις πόσο πάει το μαλλί? Αυτές δεν επαναφορτίζονται με τη χρήση ή δεν ισχύει αυτό?
  11. Καλησπέρα σας, Η κοπέλα μου έχει ένα Golf Fsi 1600 2005 full extra. Τις τελευταίες ημέρες πάω να βάλω μπρος , δίνει μιζιά αλλά δυσκολεύεται και απορυθμίζεται ρολόι και trip. Επειδή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και δεν θέλω να σκάσω κανένα ''μπουγιουρντί'' μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Έχει γράψει 145 000 χλμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.