Jump to content

Βιταλης

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Βιταλης

  1. Εχω δει σε μερικα σημεια πως τα μαυρα υλικα οπως κουμπια ηλεκτικον παραθυρον-a/c κουμπι- cd player και στον μοχλο φωτον οτι ειναι σε μερικα σημεια ασπρα,βεβαια τωρα ειναι ενταξη αλλα αναρωτιεμαι σε μερικα χρονακια πως θα ειναι (μαλλον ασπρα) πως μπορω να κανω μια ανανεωση δηλαδη που να παω καποια στιγμη και με τι κοστος ??? αξιζει ???
  2. Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για της απαντησεις σας τελικα ειναι τα top mount ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αμεσα αλλαγη οταν θα αρχιση να ακουγεται πολυ ελα για αλλαγη μου ειπε, στην ουσια πρεπει να ακουσης με πολυ προσοχη για να τα ακουσεις αυτα που κανει με το τιμονι απλα επειδη εμενα δεν μου αρεσει να ακουγεται τιποτα θα το παω καποια στιγμη τα αλλαξουνε το θεμα ειναι οτι επρεπε να γινει αλλαγη οταν αλλαξα τα αμορτισερ αλλα τελος παντων. Ευχαριστω ξανα για της απαντησεις χρονια πολλα και καλες γιορτες παιδια !
  3. 145 το ενα ?? δεν ειναι πολλα??? δηλαδη πανω απο 300 θες για αλλαγη και τον 2? τα αμορτισερ που αλλαξα ποιο φθηνα ηταν ρε παιδια..ειστε σιγουρη για την τιμη?? και δεν μου ειπατε αν χρειαζεται αμεσα αλλαγη για να ξερω, αν και θα παω συντομα να το δουνε.
  4. Δεν μου το ξανα εκανε οποτε λογικα δικο μου λαθος θα ηταν θα προσεχω ποιο πολυ απο εδω και περα ευχαριστω για της απαντησεις!!
  5. Οταν στριβω τερμα αριστερα ακουγεται ενα τακ τακ αλλα οχι συνεχεια 2 με 3 φορες το ιδιο μια φορα στην επαναφορα του τιμονιου πρεπει να τα αλλαξω αμεσα?? ποσο κοστιζει η αλλαγη στο περιπου ? ευχαριστω για την απαντησεις !
  6. Καλησπερα και χρονια πολλα!!! υγεια και ευτυχια σε ολους !! 2 προβληματακια ειχα σημερα καταρχιν να πω οτι οσο εχω το αμαξι οταν στριβω τερμα αριστερα η δεξια στην επαναφορα οταν ερχεται στα ισια του ακουγετε ενα τακ ελαφρο απλα τωρα ακουω 3 τακ τακ τακ οταν το στριβω τερμα αριστερα ξερετε τι μπορει να ειναι. ??? Επισης με τα κρυα σαν ειναι καπως κουτσουρο το αμαξι μεχρι να ζεσταθη στης ανωμαλιες του δρομου θα παω να ρωτησω μετα της γιορτες τι μπορει να ειναι αλλα λεω μηπως ξερει κανεις τιποτα ευχαριστω προκαταβολικα και καλες γιορτες.
  7. glove box ??? χμμ πρεπει να το ψαξω. Δηλαδη οπως βγαινει το καπακι απο αριστερα του οδηγου που ειναι οι ασφαλειες ετσι βγαινει και του συνοδηγου δεξια?
  8. Λαθος μου συγγνωμη στην λαγκαδα λοιπον ναι το ειδα και μονος μου
  9. Η σιτα δεν ακουγεται ποια δεν ξερω γιατι, γενικα ειναι ησυχο μονο αυτο το καινουριο που μ φενεται λες και ειναι κατι μεσα στον δεξια αεραγωγο δηλαδη απο την πορτα του συνοδηγου μερια.
  10. Λαγκαδα σταυρουπολης εννοω στα φαναρια, δεν παιζει να ηταν s γιατι δεν θα το εβλεπα καν χαχα.
  11. Καλησπερα μερικες φορες ακουω εναν ηχο κατι σαν τριγμο οταν πεφτω σε λακουβες οχι παντα βεβαια, απο το δεξι μερος του ταμπλο κανενας ψαγμενος golfakias μηπως το εχει δει καθολου να μας πει απο που ακουγετε ??
  12. Στον λαγκαδα θεσσαλονικης στα φαναρια γυναικα οδηγος με αγριες διαθεσης με κοκκινο μινι. Απο τα 0 μεχρι 110 ενα αμαξι μπροστα το μινι μετα εστριψα δεξια κατω απο την γεφυρα δεν ξερω τι αποτελεσμα θα ειχε αν πατουσαμε και αλλο ουτε τι εκδοση ηταν το οτι ηταν γυναικα εισως ηταν υπερ μου παντως για αυτο η μικρη διαφορα χοχοχοχ γενικα πανε καλα τα μικρα ε?
  13. Οσο το κοστος ενος gti τωρα δηλαδη ε? το μονο καλο ειναι εισως αμα το εχεις στα χαρτια 1.6 ενω ειναι τουμπανο.
  14. Ποσο ευκολα γινεται κατι τετοιο γνωριζη κανεις και τι κοστος εχει? ? δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο απλα συζητηση να γινεται
  15. Καλησπερα σημερα σε μια ισα ισα ανηφοριτσα με 4τι μεσα 1.600 στροφες ενω πατησα γκαζι εκανε ενα τρεμουλο ο λεδιες και το αμαξι, δευτερη φορα ξανα πατησα ξανα το ιδιο εβαλα 3τι εφυγα κανονικα.Το δοκιμασα αργοτερα με ολες της ταχυτητες και ειδα οτι πραγματι ενα ελαφρο τρεμουλο το κανει με 4τι οταν πατας οριακα το γκαζι οταν πατας περισσοτερο δεν κανει(αυτο το εκανε παντα νομιζω ομως) καμια σχεση ομως με αυτο που μου εκανε και περιγραφω ποιο πανω τι λετε να ηταν????
  16. Παιδια οταν σταματαω σε κανενα φαναρι οι υαλοκαθαριστήρες σταματανε επισης σε ενταση οταν ξεκιναω και βρεχη περισσοτερο πανω στο αμαξι ξεκινανε παλι αυτο ειναι αισθητηρες βροχης τωρα? η οταν ξεκινανε εντελος μονοι τους ειναι αισθητηρες βροχης ?
  17. Παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν κανω τον μοχλο προς τα πανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποτε λειτουργουν η ποτε σταματουν για πειτε μου λιγο ???
  18. Απο εδω και περα αυτο θα κανω
  19. Ευχαριστω για της απαντησεις παιδια θα αλλαξω μονο λαστιχα οταν ερθουν η ωρα τους
  20. valeo 300 ευρω μαζι με εργασια και ολα κομπλε
  21. Παιδια σιγουρα δεν θα εχω θεμα αν τα βαλω δεν ειμαι σιγουρος βεβαια ακομα αλλα αν ειναι να αλλαξη κατι στο αμαξι εκτος απο θεμα ομορφιας τοτε να το αφησω καλυτερα.
  22. Δεν εχω ιδεα φιλε μου οταν παω για λαστιχα θα ξανα ρωτησω αλλα ηθελα να δω μηπως ξερετε εσεις τιποτα παιδια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.