Jump to content

γιώργος

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by γιώργος

  1. έχουν για το 105 όχι για το 90.. προφανώς δεν θα το βάλω τουλάχιστον μέχρι να δοκιμαστή και να δούμε τι παίζει και εάν είναι αξιόπιστο. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  2. Λοιπόν πήγα από κοντά στην apr και δυστυχώς δεν έχουν βγάλει πρόγραμμα για τα 1.2 με τα 90 άλογα αλλά μου είπε ότι εάν ενδιαφέρομαι μπορούν να κάνουν ετηση και στον επόμενο μήνα να έχουν δημιουργήσει.. άρα αναμένουμε νεότερα.. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  3. για τα 1.2 tsi ενοω. πήρα τηλέφωνο της προάλλες και μου είπαν ότι υπάρχει πρόγραμμα και απ εβδομαδα θα πάω να μιλήσουμε και από κοντά απλά ροτισα μήπως κάποιος είχε ακούσει η έχει βάλει.. https://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_12tsi.html
  4. παιδιά έχει κανείς γνώμη για την apr? έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια.. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  5. και εγω το 90αρι εχω για αυτο κιολας σε ρωτισα εμενα μου ειπαν 135 στην revo και μαλιστα επειδη δεν ειχαν το λογισμικο μου ειπαν οτι θα στειλουν mail στα κεντρικα και θα μου απαντησουν. σε ποια revo πηγες?
  6. εχεις σκευτει κανενα custom προγραμμα ? 145? το 90αρι δεν εχεις?
  7. εχεις ρωτησει και revo ?γιατι ακουσα ενα γνωστο οτι εβαλε στο 6c προγραμμα revo αλλα στα 105..
  8. το ιδιο δεν εχει με το 6r?
  9. φιλε μου πανεμορφο το πολακι σου να το χαιρεσαι ισως το πιο ομορφο που εχω δει μεχρι στιγμης..... εαν δεν κανω λαθος αυτος δεν ειναι ο προφιλαχτηρας του wrc πολο αλλα του golf r line..
  10. plastic dip ενοεις? γιατι δεν 8α εχει αποτελεσμα gloss απλα λες εγω πως το εκανα τωρα ο καθενας οπως θελει..
  11. βεβαιος χαρα μου να σε βοηθήσω σε οτι μπορω, εχω βαλει της llumar για την προστασια απο την ζεστη σε βαθμο 49% εχει αλλα δυο σταδια πανο 55% και 67% που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ δυνατα και σε δυσκολευουν στο παρκαρισμα εαν δεν εχει πολυ φως τα εχει ενας φιλος μου τα 67% και δεν ειναι τοσο ωραιο το αποτελεσμα βεβαια απο αυτο θεμα γουστου καθαρα οριστε και το λινκ για να καταλαβεις τι λεω http://llumar.gr/car_simulator σχετικα με το σημα θα σου προτεινα να αγορασεις το ασπρο της αντιπροσωπεια και να βαψεις το εσωτερικο του σιματος.. το σημα με ενα απλο σπρει θα κανεις την δουλεια σου.. απλα περνα το 3 χερια για να εχεισ αποτελεσματα..
  12. ξερώ οτι αφαιρειται με πιστολακι και σιγα σιγα το βγαζεις για να μην χαλασεις το χρωμα συνηθως με οδοντικο νημα.. υπαρχουν και αντιστοιχα βιντεακια στο youtube.. εαν το κανεις πες μου, πως το ξανα κολλησες γιατι οταν βγει λιώνει η εργοστασιακη κολα και μετα δεν ξέρω πως ακριβως ξανα κολαει..
  13. πρεπει να δεις και πιες λαμπες φορες π.χ. εγω φοραω της h4 γιατι το μοντελο μου ειναι το trendline που εβγαινε με της συγκεκριμενες ενω η πιο πανω εκδοσεις εβγαιναν με h7 τωρα για λαμπες ημερας εγω φοραω καποιες απλες που ειχα βρει στο εβαy.. εαν βρω λινκ θα το παραθεσω.. μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.. της εχω εδω και 4 μηνες περιπου. οταν λες εξωτερικεσ αλλαγες ενοις να βαξεις σημα η να αλλαξεις ολη την γριλια?
  14. οι λαμπες http://www.ebay.com/itm/Philips-Diamond-Vision-Upgrade-Headlamps-All-Fittings-Available-/231142534174?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item35d12b2c1e η μια εκδοχη στα πατακια ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/Velours-Fusmatten-Automatten-Autoteppiche-GTI-VW-Polo-V-5-6R-ab-2009-VW-HAKEN-/141236252769?pt=LH_DefaultDomain_77&fits=Model%3APolo&hash=item20e2563061 η αλλη που αγορασα εγω ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/Profi-Mats-Velours-Fusmatten-Polo-V-5-6R-ab-BJ-2009-bis-Heute-/221222708908?pt=LH_DefaultDomain_77&fits=Model%3APolo&hash=item3381e6a6ac το rcd το ειχα αγορασει περιπου ενα χρονο πριν σε προσφορα αρα δεν θα ειναι στην ιδια τιμη αλλα ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/VW-Autoradio-RCD510-USB-AUX-CD-MP3-Golf-Passat-Touran-POLO-System-in-INGLESE-/381269312290?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item58c56c0322
  15. ηδη εχω παραγγείλει και περιμένω της phillips τα diamond vision και επισης στα αμεσος επομενα σχέδια προβλεπεται προγραμμα revo οταν με το καλο μπουν οι καλοκαιρινες προσφορες.
  16. Λοιπόν πιστεύω ήρθε η ώρα και για την δικιά μου παρουσίαση στο πολακι μου αν και δεν εχουν ερθει ολα οσα εχω παραγγείλει και εννοείτε δεν εχω κανει ολα οσο θελω ακομα.. καπως ετσι το αγορασα.. μετα απο λιγο βάφτηκαν οι καθρέφτες και μπορώ να πω οτι το αμαξι έδειξε αρκετα με μια τοσο μικρή πινελιά μετα πήρε δρομο το rcd 210 μπηκε το 510 επειτα βάφτηκαν τα τάσια μετα εβαξα το σήμα πίσω μαυρο αλλα επειδη δεν μου αρεσει πολυ εβαξα και το μεσα κοκκινο και έδειξε καπος ετσι αμέσως μετα αγοραστικε και το αυτοκολητακι που βλέπετε κάτω απο το πολο σε περίπτωση που δεν φαίνεται μπήκαν πατακια με κοκκινες ραφές καο γύρω γύρω κοκκινα(τα ειδα και τα ερωτευτηκα)[emoji39] και επίσης πετάλια για να δέσει το γλυκό τέλος μπηκαν και τα φήμε τσαμακια απο llumar ξέχασα να προσθέσω οτι έβαλα και ενα bluetooth πάνω στο τιμόνι η αντιπροσωπία μου ζητούσε τρελο νούμερο για να μου βάλει το δικο της και να μου το συνδεσει στο τιμόνι
  17. passat cc χαμηλωμένο βαμενο σημα πισώ εαν ειδα καλα αυτοκολλητο του club στο πίσω τσάμι εξω απο ναυσταυθμο σαλαμήνας (απο τα πιο ομορφα cc που εχω δει)...
  18. οκ οταν μου ερθουν και τα τελευταια ( για αυτον τον μηνα) θα αρχήσω την παρουσίαση..
  19. Λεω να ανέβασω και τα δικα μου αν και σκευτομουνα να τα ανεβάσω ολα αυτα που εχω βάλει σε μια παρουσίαση του αυτοκινητου.
  20. Λοιπον πριν απο λιγες μερες ειχα παει μια βολτα με κατι φιλους για cafe και επειδη το αμαξι μου ειναι για service ειχα παρει ενα clio gt 1.6 130hp της οικογενεια να μην τα πολυλογο μου κολαει ενα mr2 1.8 140 αλλαγμενο μοτερ απο τι μας ειπε το παιδι, 1η 2η εφυγε περιπου μισο αμαξι απο τριτη και μετα μαζευαξα στην αλλαγη για 4 χρειαστηκε να κοψουμε γιατι δεν το επετρεπε ο δρομος να σημειωθει ημουν 3 καβαλο και αυτος μονος του.
  21. Από τη στιγμή που δεν γίνεται καμία μηχανική επέμβαση σε μέρος του κινητήρα ή του εγκεφάλου, δεν υπάρχει καμία φυσική απόδειξη ότι έχει γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση. Τα ηλεκτρονικά του κινητήρα συνεχίζουν να συμπεριφέρονται όπως και πριν, οποιαδήποτε προσπάθεια ηλεκτρονικής ανίχνευσης είναι αδύνατη και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει μηχανική επέμβαση με ‘chip’ στην ECU, αυτή μπορεί να επανέλθει ανά πάσα στιγμή στην αρχική της μορφή. Oρίστε και το λινκ που λογικά θα σου λυσει ολες τις απορίες: http://www.cargate.gr/προιοντα-βελτιωσης/REVO_Technik/faq.html
  22. εδω είναι http://www.cargate.gr/προσφορες-αυτοκινητων.html..και ειναι ακομα και σε προσφορα
  23. δεν ξέρω γιατί τα βαφτίζουνε λιγότερα άλογα από τι είναι πάντως αυτό ισχύει και το 105 το polo είναι περίπου 116 άλογα. Κοίτα η αντιπροσωπεία δεν θα κάτσει να δει εάν φοράς πρόγγραμα ή όχι. ειδικά εάν είναι service ρουτίνας βέβαια μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την cargate και να τους ρωτήσεις.. απο καταναλωση πως πας?
  24. κοίτα φίλε και εγώ το 90 έχω που δεν είναι 90 είναι 98-102 εκεί κυμαίνεται.Τώρα επειδή έχω μιλήσει με revo μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα είναι το ίδιο προγραμματάκι και ότι συνεπάγεται αυτό.. το αρχικό γιατί είναι καλύτερο να υπάρχει?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.