Jump to content

Raptis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Raptis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ιονίων Νήσων - Κεφαλλονιάς
  • Νομός
    Κεφαλληνίας

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Raptis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λοιπον παιδες ακουστε ... εστειλα το μοτερ μου στον δικο μ στην κεφαλονια... η δικια του απαντηση, εσπασε ενα μεταλλο π εχει η μπιελα , ετσι η μπιελα δεν κρατιοταν η κατι τετοιο γυρισε αναποδα και κατι χτυπησε κατι δεν θυμαμαι να σας πω τι ακριβωσ μ ειπε... επεσαν κατι κομματια απο το μεταλο και ψιλομπλοκαρε η τρομπα λαδιου... δεν ανεβαζε λαδι και εκανε ακομα πιο πολλη ζημια.. αυτοσ μ ειπε οτι το μοτε φτιαχνεται αλλα θελει δουλεια και λεφτα ... μ προτεινε και αυτος να βρω ενα αλλο μοτερ.. η μηχανη μ ειναι aex το τελευταιο μοντελο που ειχε αυτο τον τυπο κινητηρα ηταν seat arosa 2004 δεν βρηκα κατι αλλο εγω... κανει και απο polo και απο καποια passat και απο καποια fabia νομιζω.. το ποιο νεοτερο συγκριτικα ειναι το arosa αλλα οπου και αν εψαξα ειναι σχετικα τσιμπημενεσ οι τιμεσ του και δεν βρισκω και ΄΄καλο μοτερ΄΄ απο polo βρηκα με 250 με 300 αλλα και με 450 και 500 , τα πρωτα νουμερα ειναι ελληνικα και τα τελευταια εισαγωγης!! ξερει κανεις να με κατευθυνει ? η να με ενημερωσει ?
  2. Mακαρι να ηταν ο μαστορας μου .. τυχαια με πηγαν εκει εγω δεν ηξερα τπτ απο συνεργεια στην Αθηνα.. που εδειξε κατι διαλυμενα μεταλλα και κατι αλλα .. μ βρηκε νεο μοτερ λεει . ειναι δυσκολα τ α πραγματα γτ και εγω δεν μπορω να παρω τ αμαξι απο εκει.. λογικα θα το φτιαξω....... οικονομικη δυνατοτητα δεν υπαρχει για αγορα αλλου αυτοκινητου...το δικο μ μοτερ θα το παρω κεφαλονια και θα το παω στον δικο μ να δουμε τ εγινε ακριβως !! ....
  3. Λοιπον παιδια.. Ακουστε τ μ ειπε στο συνεργειο, εσπασε το μεταλο στην μπιελα , ελιωσε ενα μεταλο στην μηχανη, και χτυπησε τον κυλινδρο , τα κομματια απο τ μεταλο βουλωσαν τν τρομπα λαδιου και δεν αμεβαζε λαδια... μ ειπε να παω για αλλο μοτερ.. να μ επισκευασει το ιδιο μ ειπε πωσ θα παει 1300++ ενω με ενα νεο με 1000 max καθαρισα.. το αυτοκινητο ειχε 240 χιλιαδεσ χλμτρα ,μου ειπε επισης στο συνεργειο οτι αν θελω μ στο καινουριο μοτερ που θα βρω να μου αλλαξει μεταλα! Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βαλω καποιο αλλο μοτερ απο αλλο αμαξι ποιο καινουριο?? αν κουμπωνει ? γτ αλλο να βαλω ενα μοτερ 16 χρονων και αλλο ενα 10 , ευχαριστω!!
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΧΩ ENA SEAT CORDOBA ΤΟΥ 1996 1400cc ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ .. ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΥ , ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΥ ΙΜΑΝΤΑ poly - V ,XΡΟΝΙΣΟΥ , ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ , ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ..ΠΡΟΣΦΑΤΑ .. ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ 54 ΧΛΜ ΠΡΙΝΤ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟ .... ΠΙΑΝΩ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΤΟ ΣΒΗΝΩ , ΕΛΕΓΧΩ ΤΑ ΛΑΔΙΑ , ΟΛΑ ΠΕΝΑ , ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΛΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ ΦΙΛΤΡΟ ,, ΒΑΡΑΩ ΜΙΑ ΜΙΖΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΤΙΤΚΤΙΤΙΚΤΙΤΚΤΙΤΚΤΙΤΙΑΙΤΙΤΙΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΡΑΓΕ , ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕXPRESS KAI TO ΑΦΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Μ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΛΑΔΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.. (ΜΕΤΑΛΑ, ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΚΛΠ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Μ ΕΙΠΑΝ.. ΑΝ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Μ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ .. ΕΧΕΙ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ Η ΙΔΕΑ!?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.