Jump to content

dimitris_golfakias

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About dimitris_golfakias

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Κάτω Νευροκοπίου
  • Νομός
    Δράμας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

1,814 profile views

dimitris_golfakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Εκανα μετατροπη το μοτερ αο ντιζάτο.σε ηλεκτρογκαζο με οτι χρειαζοταν. Μοτέρ εγκέφαλο πλεξούδα και μετα απο 100 χιλιομετρα μ εβγαλε σφαλμα τον Λ πηγα περασα καινουριο στην αντιπρόσωπια τιποτα δοκιμασε κ αλλον καμια αλλαγη εχει κολημενη μια στάνταρ τιμη. Φουλ πλουσιο μιγμα. Ξερει κανεις τι πρεπει να κοιταξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. παιδιά γνωρίζει κανείς που βρίσκεται ο αισθητηρας εξωτερικής θερμοκρασίας του climatronic??? φαντάζομαι θελει αλλαγή γιατι κανονική θερμοκρασία μπορει να εχει 20 βαθμούς κ έμενα μου δείχνει οτι να ναι.
  3. παιδιά το καλοριφέρ αν και ανεβαίνει η θερμοκρασία του ψυγείου δεν βγάζει ζεστό αέρα μονο αν ειμαι σταματημένος και αυτο μετα απο πολύ ωρα. επίσης ο αέρας δεν έρχεται με πολύ πιεση οπως παλια ακομα και να έβγαζε ζεστη δεν ηταν αρκετός. να πω οτι άνοιξα το μοτερ να δω μηπως εχει σπασμενο κατι στην φτερωτή και δεν μπορει να βγαλει αερα κ ειναι μια χαρα επίσης κ το φιλτρο καμπίνας ειναι καινούριο. η βοηθεια σας είναι σημαντική μιας και ο καιρός στο Νευροκοπι ειναι πολυ σκληρός..
  4. Δεν υπαρχει κανενα πεοβλημα φιλε μου
  5. θα το παω αν ειναι να το κοιταξουν στην αντιπροσωπεια μηπως χρειαζεται update ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου...
  6. Το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο το κατω νευροκοπι πριν απο λιγο ειχαμε -7 και ειμαστε στην αρχη του χειμωνα οποτε η θερμανση ειναι κατι πολυ σημαντικο
  7. το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι σταματιμενος βγαζει ζεστη αν ηταν ο θερμοστατης δεν θα εβγαζε ουτε τοτε
  8. επεισης δεν ξερω αν βοηθαει αλλα η θερμοκρασια δεν παει σωστα δηλαδη μπορει εξω να εχει 0 βαθμους κ εμενα να λεει 10
  9. αυτο με τον τροπο κατω απο το ντουλαπακι δεν το εχω ακουσει οποιος γνωριζει κατι ας μας δωσει τα φωτα του
  10. καλησπέρα σε όλους τώρα που άρχισαν τα κρύα κ χρειάζομαι την ζέστη παρατήρησα οτι δεν φυσάει απο τουσ αεραγωγούς με φόρα οπως παλιά κ επίσης όταν το αυτοκίνητο κινείται η θερμοκρασία του αέρα ακόμα και που το έχω στο (HI) Δεν είναι ζεστή ενώ όταν είμαι σταματημένος βγάζει ζέστη.. πρέπει να συμπληρώσω κάποιο υγρό η κάτι σχετικό??? ευχαριστώ
  11. ευχαριστω πολυ παιδια νομιζω βολευτικα μολις το ετοιμασω θα ανεβασω φωτο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.