Jump to content

CHRISTOSKOUK

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About CHRISTOSKOUK

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Θεσσαλίας - Βόλου
  • Νομός
    Μαγνησίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

CHRISTOSKOUK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ελεγα αν γινεται να μαθεις απο καπου πιο εμπιστα γιατι στις αντιπροσωπειες δεν ειναι παντα ολα εμπιστα..Οταν υπηρχε αντιπροσωπεια στο Βολο και ρωτησα μηχανικο που δουλευε εκει μου ειπε μην τις αλλαζεις.Οποτε καπου μπερδευεται το πραγμα.Και οταν αλλος λεει οτι βαζεις 2 λιτρα αλλος 1.5 και αλλος 3 χειροτερευει.Απο οσο γνωριζω η ποσοτητα που θα βαζεις πρεπει να ειναι συγκεκριμενη.
  2. Καλησπερα..Χρειαζομαι βοηθεια..Εχω to golf 1.6 fsi iv με ιμαντα 200000χλμ.Το πηρα με 70000χλμ και δεν εχω αλλαξει ποτε βαλβολινες στο σαζμαν.Εχω διαβασει ποσες σελιδες και κατα μπερδευτικα..παλιοτερα στην αντιπροσωπεια μηχανικος μου προτεινε να μην αλλαξω βαλβολινες γιατι οι εργοστασιακες ειναι εφ΄ορου ζωης.και οτι σε αρκετα golf που αλλαξαν χτυπησαν σαζμαν.ισχυει κατι τετοιο???? Πως βρισκω τι βαλβολινες πρεπει να βαλω και ποσα λιτρα παιρνει ακριβως???Δεν εχω βιβλιο σερβις η manual. Σημειωση οτι το σαζμαν δουλευει αψογα οι ταχυτητες μπαινουν μαλακα και το εχω δουλεψει και αρκετα γκαζωμενο λογω Μα λα κιας τα πρωτα χρονια...
  3. δεν εχουν ολα τα vw group τον αισθητηρα nox.μετα απο καποια μοντελα τον εχουν καταργισει.ενας μηχανικος δοκιμασε να τον καθαρισει με σπρει επαφων λογικα και μεχρι στιγμης εχει κανει 1000χλμ και με βενζινη vpower δεν εχει αναψει. πληφοριακα για οποιον εχει παρομοιο προβλημα.
  4. stef 80 ποιοα καδενα εννοεις????χρονισμου????γιατι εμενα ειναι ιμαντα και εχω τα ιδια συμπτωματα με το κροταλισμα.
  5. CHRISTOSKOUK

    Xenon

    Και τα κινεζικα μια χαρα ειναι.Φοραω στο δικο μου ξενον με 35 ευρο εδω και δυο χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα.Εχω περασει σε bmw με canbus γιατι του εβγαζε σφαλμα την ιδια περιοδο και ακομα του δουλευουν.Τα συγκεκριμενα τα εχω περασει σε αλλα τρια αυτοκινητα φιλων και δουλευουν αψογα.Η αγορα εγινε απο ebay.
  6. Γεια σας και καλες γιορτες!!!!!! Σχετικα με το κροταλισμα που γραφεται αν λεμε για τον ιδιο θορυβο δεν εχει σχεση με τη καδενα.Εχω το golf iv (4) 1.6 fsi και ειναι με ιμαντα.Το κανει και μενα πιο πολυ οταν ειναι κρυο αλλα οχι και παντα.Σε αντιπρωσοπεια μου ειπαν για αυτη τη βαλβιδα αλλα δεν ηταν σιγουροι οτι θα εχει αποτελεσμα.Χρησιμοποιω εδω και 7 χρονια τα castrol longlife 5 30.αλλα και φιλος μου που εχει audi 1.6 fsi και βαζει λαδια 10 40 το ιδιο πραγμα του κανει.
  7. CHRISTOSKOUK

    Xenon

    Φιλε μου λιγο κουλο δεν ακουγεται ομως να καψει μοτερακι υαλοκαθαριστηρα??? Εχω βαλει ξενον σε αυτοκινητα και το μονο προβλημα που εχω συναντισει ειναι να βγαζει ενδειξη στο καντραν για καμενη λαμπα.Και σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν τα camb bus.Ψαξτο λιγο καλυτερα...
  8. Για διαροη σε παραφλου θελει προσοχη και για το ψυγειο καλοριφερ.ειναι υπουλη διαροη και δε βρισκεται ευκολα γιατι χανει σιγα σιγα και σταζει απο τη μερια του συνοδηγου μεσα μεσα.Οσο για την αντλια νερου φενεται αμεσως ξεκαθαρα αν χανει απο εκει γιατι σταζει γρηγορα κατω στο δρομο.Αλλη περιπτωση ειναι στις ενωσεις απο το ψυγειο στα πλαινα του.Ειναι ενα σημειο που ξεκιναει να χαλαει το ψυγειο.
  9. Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.Για αγορα τι προτεινεις???ebay,VW αντιπροσωπεια ή υπαρχει κατι στο εμποριο που να ειναι πιο οικονομικο ???
  10. Γεια σας. Εχω προβλημα με τον αισθητηρα nox.Η διαγνωση που μου βγαζουν σε συνεργια ειναι μονιμη βλαβη και μου λενε για αντικατασταση.Σε αντιπροσωπια η τιμη ειναι περιπου 500 ευρο ενω στο εμποριο 280.ο κηνητιρας δουλευει κανονικα απλα καποιες στιγμες οταν το ανοιγεις κανει σαν να μπουκωνει για λιγα δευτερολεπτα.Το προβλημα ξεκινησε πριν 4 χρονια με σποραδικη βλαβη και τον τελευταιο χρονο εγινε μονιμη. Υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και τι λυση προτεινεται????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.