Jump to content

TASOS M,

Members
  • Posts

    506
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

Everything posted by TASOS M,

  1. Πρώτο σου αυτοκίνητο; Φυσιολογικότατο από καταβολής αυτοκινήτου.
  2. Σε τρέχουσες καταστάσεις, περί τους δέκα ντενεκέδες 17κιλους εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας.
  3. Συμφώνως το προσπέκτ δεν έχει. Τα τέσσερα είναι μόνο μπροστά. Δυο σε κάθε πόρτα.
  4. Δοκιμασμένος με σωστό αποτέλεσμα από την πρώτη φορά σε passat 3c, golf 5, polo 6r. https://zografoscaraudio.4ty.gr/el/ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ - ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ - Σ ΖΩΓΡΑΦΟΣ - ΣΙΑ ΑΕ
  5. Δηλαδή τι παραπάνω ενέργειες απαιτούνται για να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι και οι μετρήσεις που αναφέρεις, εκτός της αφαίρεσης του καπακιού;
  6. Αφού σκιάζεσαι και να μην έχουμε και το κρίμα ότι σε παρασύραμε, άλλαξε φόρουμ. Βρες κάτι σε σχιστομάτικο καλύτερα.
  7. Κυρία, σημασία δεν έχει τι ποσότητες σε νερό και λάδι, είχε το αμάξι όταν ξεκίνησε. Σημασία έχει τι ποσότητες είχε όταν κόλλησε. Ποιες είναι λοιπόν, αυτές οι ποσότητες;
  8. Σεσουάρ για μαλλιά.
  9. Μια χαρά είναι. Εγώ προσπαθώ να το κάνω να καίει νερό, άλλα αυτό έχει στυλώσει τα πόδια, συγγνώμη τις ρόδες ήθελα να γράψω.
  10. Για άμεσες απαντήσεις- οδηγίες- συμβουλές- κατευθύνσεις- προτροπές στα συνεργεία. Εδώ, μόνο μετά από χαιρετισμό και γνωριμία. Ερωτοαπαντήσεις μετά από τη δεύτερη δημοσίευση. Καλές διακοπές, εάν δεν έχεις πάει ακόμα.
  11. Φυσιολογικό είναι το -30. Έμενα κατεβάζει -40 FAHRENHEIT. Το ζήτησαν από τη ΕΒΓΑ για διανομή παγωτού.
  12. Ο διάλογος γίνεται για δίσκους 280κ; Καααααααααλά.
  13. Στρογγύλεψε τις γωνίες. Μου έχει τύχει ανάλογο θέμα.
  14. Σε κάποια επιλογή, το σύστημα ελέγχει τη διαδρομή των κλαπέ. Τα ανοίγει και τα κλείνει και με δυνατή παροχή ανεμιστήρα, ακούς τη διαδρομή του αέρα. Όταν είναι κάποιο κλαπέ κολλημένο, μεγάλη πιθανότητα, ο έλεγχος της διαδρομής να το επαναφέρει. Επίσης η επιλογή έλεγχου μπορεί να γίνεται και με συνδυασμό των χειριστηρίων του κλιματισμού.
  15. Αναζήτησε στο διαδίκτυο πληροφορίες για το πως θα βρεις το κρυφό μενού ή κάπως έτσι του αυτοκίνητου σου. Παρέχει πολλές πληροφορίες και δυνατότητες ελέγχου. Κάθε μοντέλο έχει το δικό του μενού και δεν μπορώ να σου προσφέρω άλλες πληροφορίες. Μια δυνατότητα πρέπει να είναι και ο έλεγχος καλής λειτουργίας του κλιματισμού.
  16. Τα περί λαδιών άστα στη μπάντα. Είναι εντελώς άσχετο. Αφού το αμάξι είναι καινούργιο, πας στην αντιπροσωπία , για να ελέγξει τα κλαπέ του αέρα. Είναι κολλημένο στο ζεστό και όταν ζεσταθεί η μηχανή φέρνει μόνο ζεστό αέρα.
  17. Θα μπορούσα να γράψω κάτι για τα κλαπέ του κλιματισμού, αλλά από τη στιγμή που η μη αλλαγή λαδιών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ζεστό αέρα στην καμπίνα , αποσύρομαι.
  18. Δοκίμασε το aprovel. Τουλάχιστον θα διορθώσεις την πίεση.
  19. Εκπλήσσεσαι και γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα; Μπορεί και να έχει. Ίσως να μην γνωρίζεις όσα νομίζεις. 1.2 TSI
  20. Επίσης 6C από το 2014, μέχρι τότε 6R.
  21. Μάλιστα. Χαιρέτησε πρώτα, πες ένα καλώς σας βρήκα και αύριο με το καλό γράψε τον πόνο σου. Για άμεσες απαντήσεις, υπάρχουν και οι αντιπροσωπίες. Υγ: καλοτάξιδο και να το χαρείς.
  22. Δεν συμφωνώ. Το κουμπί ορίζει ότι οι πιέσεις που υπάρχουν όταν πατηθεί είναι αποδεκτές. Γι΄αυτό μετά την πλήρωση με αέρα, πρέπει να πατηθεί για να αντιληφθεί το σύστημα την τρέχουσα νέα κατάσταση ως τη φυσιολογική. Πληροφορίες: https://en.wikipedia.org/wiki/Tire-pressure_monitoring_system
  23. Στην πορεία έσβησε γιατί έκανε το σύστημα επανέλεγχο. Δεν έσβησε η ένδειξη όταν πάτησες το κουμπί ελέγχου-απομνημόνευσης της πίεσης;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.