Jump to content

ntheo0510

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ntheo0510

  1. Καλημερα και καλο μηνα. Το γνωστο, οπως διαβαζω, προβλημα με ουρανο απο Golf V GT αγορασμενο το '07. Γνωριζει καποιος καλο ταπετσερη στη Μυτιληνη? Μου ζητησαν 350 για γνησιο ουρανο απο την Καρεντα και 250 απο παραπλησιο υφασμα σε ταπετσερη.
  2. Μιλησα με την Kosmocar. Aναφερα το γεγονος και περιμενω απαντηση. Περισσοτερο με ενδιαφερει αν κανποιος με αντιστοιχο προβλημα μετα το ανοιγμα του καπακιου ησυχασε η συνεχισε να ταλαιπωρειται...
  3. Το αυτοκινητο ειναι απειραχτο. Εχει μονο την αναβαθμιση που εγινε απο την αντιπροσωπεια το 2009. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε βρισκεται στην Καρεντα στη Μηλιαρακη και μου ζητανε 70 ευρω για τον ελεγχο που εχουν κανει ( ειναι το αμαξι εκει απο τις 21/12). Εχω πελαγωσει πραγματικα. Να το παρω κ να παω αλλου απο τα λεγομενα σας φαινεται η καλυτερη λυση.
  4. Ναι μαζι με μπαταρια, μακτρα και αλλα παρελκομενα. Η ουσια ειναι οτι ζηταει συνεχεια λεφτα κ δν ξερω πλεον αν συμφερει η αν οντως θα επισκευαστει.
  5. Καλημερα και Καλη Χρονια. Εχω ενα Golf GT V 1,4 μοντελο 2006. Διαβασα με προσοχη ολο το αρθρο και θα σας πω κ το δικο μου προβλημα. Απο περυσι τον γεναρη ταλαιπωρουμαι με διακοπες στο αυτοκινητο. Τοτε το εδω εξουσιοδοτημενο service μου αντικατεστησε εναν πολλαπλασιαστη και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι φετος τον Σεπτεμβριο. Τοτε αρχισαν παλι οι διακοπες και αποφασισα να επισκεφθω το εξουσιοδοτημενο service της Kosmocar. Διαπιστωθηκε οτι ειχε τοποθετηθει imitation πολλαπλασιαστης και φιλτρο. Προταθηκε ως λυση η αντικατασταση και των τεσσαρων πολλαπλασιαστων ( το αυτοκινητο ρεταρε στο φορτιο οταν γεμιζε η τουρμπινα). Κοστισε μαζι με το σερβις 890 ευρω. Επεστρεψε το αυτοκινητο κ ενα μηνα μετα αρχισε να κλωτσαει σαν τρελο στις χαμηλες στροφες μονο ( 2500-3000), το μπαρομετρο να ανεβοκατεβαινει μονο του, να σκαει το αυτοκινητο κλπ. Το ξαναεστειλα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα κ μου διεγνωσαν αυτη την φορα το γνωστο πλεον απωλεια συμπιεσης στον κυλινδρο και βλαβη στις βαλβιδες. Για να μην τα πολυλογω μου βγαλανε ενα κοστουμι 2400 ευρω μαζι με αλλαγη λεει καδενας, ανοιγμα μοτερ, ρεκτιφιε κ οτι αλλο βρουν μεσα. Εχω πελαγωσει κ δεν ξερω τι να κανω. Το αυτοκινητο εχει 80 χιλιαδες χλμ κ ολα του τα σερβις αποκλειστικα στο ιδιο εξουσιοδοτημενο στην Αθηνα πλην μιας φορας που εκανα εδω στη Μυτιληνη κ μπηκαν τα μαιμου ανταλλακτικα.
  6. Καλημερα και Καλη Χρονια. Εχω ενα Golf GT V 1,4 μοντελο 2006. Διαβασα με προσοχη ολο το αρθρο και θα σας πω κ το δικο μου προβλημα. Απο περυσι τον γεναρη ταλαιπωρουμαι με διακοπες στο αυτοκινητο. Τοτε το εδω εξουσιοδοτημενο service μου αντικατεστησε εναν πολλαπλασιαστη και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι φετος τον Σεπτεμβριο. Τοτε αρχισαν παλι οι διακοπες και αποφασισα να επισκεφθω το εξουσιοδοτημενο service της Kosmocar. Διαπιστωθηκε οτι ειχε τοποθετηθει imitation πολλαπλασιαστης και φιλτρο. Προταθηκε ως λυση η αντικατασταση και των τεσσαρων πολλαπλασιαστων ( το αυτοκινητο ρεταρε στο φορτιο οταν γεμιζε η τουρμπινα). Κοστισε μαζι με το σερβις 890 ευρω. Επεστρεψε το αυτοκινητο κ ενα μηνα μετα αρχισε να κλωτσαει σαν τρελο στις χαμηλες στροφες μονο ( 2500-3000), το μπαρομετρο να ανεβοκατεβαινει μονο του, να σκαει το αυτοκινητο κλπ. Το ξαναεστειλα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα κ μου διεγνωσαν αυτη την φορα το γνωστο πλεον απωλεια συμπιεσης στον κυλινδρο και βλαβη στις βαλβιδες. Για να μην τα πολυλογω μου βγαλανε ενα κοστουμι 2400 ευρω μαζι με αλλαγη λεει καδενας, ανοιγμα μοτερ, ρεκτιφιε κ οτι αλλο βρουν μεσα. Εχω πελαγωσει κ δεν ξερω τι να κανω. Το αυτοκινητο εχει 80 χιλιαδες χλμ κ ολα του τα σερβις αποκλειστικα στο ιδιο εξουσιοδοτημενο στην Αθηνα πλην μιας φορας που εκανα εδω στη Μυτιληνη κ μπηκαν τα μαιμου ανταλλακτικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.