Jump to content

opeth

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About opeth

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

opeth's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Οποίος ενδιαφέρετε να κάνουμε ομαδική προσφυγή εγώ είμαι μέσα .
  2. Και εγώ έλαβα την εν λόγω επιστολή με τις γνωστές δικαιολογίες του κ@λου και με τονιζοντας ότι θα καλύψει όλη την δαπάνη ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Χαχαχαχαχα ωραίο ανέκδοτο Μερκελικο. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα κανουν στα αμάξια μας και τι επιπτώσεις θα έχουν αλλά αν γίνει κάποια ομαδική κίνηση που καλό είναι τουλάχιστον να προσπαθήσουμε εγώ είμαι μεσα. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Μήπως ήρθε η ώρα να κινήσουμε νομικές διαδικασίες η πρέπει να περιμένουμε? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Αν ειναι να χασω 20-30 ιππους καλυτερα να το βαλω φωτια και να το καψω. Τοσσα εκκατομυρια καταναλωτες αν διεκδικησουν αποζημιωσεις βλεπω η εταιρια να βαζει λουκετο. Μια καλη λυση ειναι η αλλαγη κινητηρα σε euro 6 διαφορτικα επιστροφη χρηματων. Και απο την αλλη να εχεις αυτο τον τρελο με το καροτσι να ζηταει περικοπες σε μισθους και συνταξεις.
  5. Και το δικο μου μεσα polo 1.6 bmt με τον υποτιθεμενο μπλε κινητηρα. Οτι και να γινει σιγουρα το αυτοκινητα θα χασουν την υποδυναμη τους κυριως αυτα με τον μεγαλο κυβυσμο αλλα ποιο πολυ φοβαμαι για τυχον νεα προβληματα που πιθανον να προκυψουν.
  6. Ειμαι κατοχος polo 1.6 tdi bluemotion μεχρι στιγμης δεν εχει αναφρεθει κατι λετε να μην ειναι πειραγμενο η απλα δεν το εχουν εξετασει ακομη για παρανομο λογισμικο?
  7. Αν έχεις σκοπό να πάρεις απο Κίνα και γενικά εκτός ευρωπαϊκής ένωσης μην επιλέξεις για άποστολη κούριερ γιατί θα το χρυςοπληρώσεις. Εγώ που ειχα παραγγείλει για το δικό μου δεν πίστευαν ότι η αξία του ήταν 160 ευρώ μαζί με μεταφορικά και ήθελαν να μου το χρεώσουν για αρχική τιμή 1000 ευρώ. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Τιμή δεν βλέπω. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Σε εμενα παντως δεν ακουγεται τιποτα. Απορρω ομως γιατι να μην συμαβαινει σε ολα τα αυτοκινητα και κυριως να μην μην υπαρχει τροπος να διορθωθει. Δεν ξερω μηπως σχετιζεται με το αρθρο που εχει ανρτηθει εδω
  10. Ετσι και αλλιως μονο v-power βαζω οποτε ειμαι καλυμμενος ομολογω παντως οτι δεν το ηξερα ειχα οτι απο -5 και κατω υπαρχει προβλημα και δεν εννοω απλα να ζοριζεται στο να παρει μπροστα αλλα στο οτι φραζουν μπεκ και φιλτρα ποιο γρηγορα απο το αναμενομενο. Για λαδια και φιλτρo καποιο καλο ιντερνετικο μαγαζι ξερουμε?
  11. 1) Τωρα τελευταια η θερμοκρασια εχει κατεβει αισθητα σημερα το πρωι οταν πηγα να ξεκινηξω ηταν στον 1 βαθμο κελσιου και αναρωτιεμαι μηπως ιγα σιγα να βαλω καε αντιπαγωτικο στο πετεραιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. 2)Για πρωτο service παμε στα 15.000 και σε περιπτωση που δεν εχουμε τα εχουμε συμπληρωσει παμε στο 1 χρονο σωστα? Περα απο λαδια τι αλλο χρειαζεται?
  12. Μετα απο μια διαδρομη 50 χιλιωμετρων καθως πηγαινα σταματησα για 10 λεπτα περιπου αλλα μετα οτα πηγα να ξεκινησω στη διαδρομη ακουγοταν ενας μεταλικος ηχος απο τον κινητηρα δεν εχασα χρονο καθολου και αμεσως το πηγα στο συνεργειο. Το κοιταξε ο μηχανικος και ο θορυβος εμφανιζοτανε μονο οταν πατουσα το συμπλεκτη και ηταν ανοιχτο το κλιματιστικο η δουλευε το βεντιλατερ ακρη φυσικα δεν βγαλαμε το πηρα και εφυγα. Πηγα στην δουλεια μου και μετα στην επιστροφη δεν αντιμετωπισα κανενα απωλυτος προβλημα. Να ανησυχισω? Εχετε ιδια πει τινος προκειται?
  13. Εδω υπαρχει και ο σχετικος οδηγος
  14. Σημερα το πρωι το παρελαβα και πληρωσα συν 120 ευρω γαμισιατικα στην DHL για να το εκτελωνησει. Βεβεαια παλι καλα να λεω γιατι το κουστουμι προεβλεπε 101 ευρω μονο για για την DHL συν οτι προεκειπτε απο δασμους και φορους. Απορω πως το περασατε τελωνιο με courier χωρις να το σταματησουν γιατι αυτο ειναι βαρυ αντικειμενο και κανει μπαμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.