Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

gousias

Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gousias last won the day on August 13 2016

gousias had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About gousias

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 4

Recent Profile Visitors

2,402 profile views
 1. Sorry ξέχασα να αναφέρω για βενζινοκινητήρα είναι (VW Golf IV 1.6 16v).
 2. Το φόβο πιο πολύ θα τον είχα τώρα θερινές περιόδους με υψηλές θερμοκρασίες και ειδικά αν μένει έξω το αυτοκίνητο. Επίσης αν γινόταν να «κρυφτεί» σε κάποιο σημείο ώστε να μη το χτυπά άμεσα η θερμότητα και η ακτινοβολία, αλλά και πάλι τι να πω. Είναι πάντως ψιλό απογοήτευση να μη μπορεί να υπάρχει λύση αξιόλογη σε κάμερα με αξιοσημείωτη διάρκεια μπαταρίας. Έχουμε πήξει στις κινεζιές και όλο βλακείες μου φέρνουν περισσότερο. Απλά είναι πιο οικονομικά.
 3. Αυτό όσο να ‘ναι έχει ρίσκο! Γνώμη μου, όσο γίνεται να αποφεύγονται. Είχα σκεφτεί κι εγώ για powerbank λύσεις, αλλά κάπου με δίσταζε αυτό συν ότι θα μειωνόταν γρήγορα η αντοχή.
 4. @ DubbeR_ChRoniS Το εργαλείο μάλλον είναι τζάμι αφού... οι αναθυμιάσεις φαίνεται να μην απορροφούνται μόνο από αυτό!
 5. [mention=81]DubbeR_ChRoniS[/mention] Βλέποντας τις φωτό, εσφαλμένα ενδεχομένως, κατάλαβα ότι είχες κάνει κάτι τέτοιο. (χωρίς νεύρα)
 6. Κάτι κινεζικές όταν κοίταζα μέχρι πριν μερικούς μήνες αλλά δεν προτιμώ γιατί δεν εχει εγγύηση και αυτό που δεν είχα καταφέρει να δω πως θα γίνει να δουλεύει (καταγράφει) χωρίς να αδειάσει την μπαταρία και να φαίνονται καλώδια είτε στον αναπτήρα κλπ.
 7. Καθαρισμό έκανες βγάζοντας τα όλα ή με το CarbonOff; Το φίλτρο αναθυμιάσεων μαμισιο ή με άλλο after sales;
 8. Παίδες προσθέστε κι εμένα στο ενδιαφέρον! Καιρό το έψαχνα, το είχα αφήσει γιατί δεν μου άρεσαν τα όσα προσέφεραν για την τιμή που ζητουσαν. Επίσης οι κινεζιές νομίζω ότι συνήθως έχουν θεματάκια!
 9. Το είχα δοκιμάσει κι εγώ μια φορά στο αυτοκίνητο, έτσι φάνηκε στην αρχή πιο ήρεμο αλλά δεν κράτησε και πολύ καιρό αυτό. Επίσης, η τιμή που όλοι λένε για να το ξεκαθαρίζουμε, δεν είναι με ΦΠΑ και φυσικά αν πας να πληρώσεις με κάρτα δεν είναι αυτή η τιμή!!! Τέλος, παρά τις γνώμες που είχα ζητήσει κι εγώ εδώ, μην έχοντας λάβει σαφείς απαντήσεις, το δοκίμασα μια φορά όπως και ανέφερα στην αρχή, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνω, ίσως να ήταν τυχαίο ίσως και όχι, όπως και έχω αναφέρει στο post 34, είχε προκύψει μια διαρροή. Πρόσφατα κατάφερα μετά από οικονομικές δυσχέρειες να την φτιάξω.
 10. Είχα βάλει 05/2015 στο GolfIV 1.6, 16v, μία Varta 12V 63AH 610A Silver Dynamic 563 400 061. Το τελευταίο 1 1/2 μήνα (αλλά και πριν από αυτό η χρήση του αυτοκινήτου είχε καταλήξει να είναι αραιή από το καλοκαίρι περίπου) λόγω κάποιων θεμάτων με την υγεία δεν οδήγησα το αυτοκίνητο και απλώς κάποια στιγμή είχα στείλει δικό μου να το βάλει μπροστά κάνα-δυο φορές. Από χθες διαπίστωσα ότι παρέδωσε πνεύμα η μπαταρία αφού δεν δίνει καθόλου ρεύμα και γυρνώντας τη μίζα σβήνουν όλα στην κονσόλα. Τι προτείνετε; Κατευθείαν αλλαγή; Αν ναι, ποια μάρκα/μοντέλο προτείνετε; Δεν ξέρω αν παίρνει φόρτιση και αν αξίζει ουσιαστικά αφού είναι και 4-5 χρόνια, αλλά από την άλλη έχω την εντύπωση ότι κανείς που πωλεί μπαταρίες θα κάτσει να σου πει φέρε τη να τη φορτίσω.
 11. Για να ένα ευδόκιμο συμπέρασμα, θεωρώ ότι βασικότερη προϋπόθεση είναι η εμπειρία, είτε προσωπική, είτε μέσω κάποιου τρίτου που θα μεταφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα (όσο είναι εφικτό το τελευταίο). Από την άλλη, όσο και να αναζητηθεί η πληροφορία, είτε μέσω καταστήματος, είτε μέσω κατασκευαστή, εκτιμώ ότι στη μεν πρώτη περίπτωση το κάθε κατάστημα λογικά θα πουλά το ένα εκ των δυο συστημάτων και στη δε άλλη, ότι ο κατασκευαστής θα παρουσιάσει μόνο τα θετικά και αυτά σε υπερβολή. Επίσης το τελευταίο μπορεί να προκύψει και στο κατάστημα προκειμένου να πουλήσει. Συνεπώς, όταν είμαστε μέλη μιας κοινότητας στο διαδίκτυο όπως εδώ, βασικός σκοπός είναι η εθελοντική συμμετοχή μας με αλληλοβοήθεια! Επίτευξη αυτού φυσικά επέχει την μετάδοση πληροφορίας! Άρα... πως να δω το τι προσφέρουν και κυρίως που είναι οι περιορισμοί τους, θα πρέπει να ανακύψω στα ανωτέρω;;;
 12. Κατά προσωπική εκτίμηση πως θα ταξινομούσες τις μάρκες, όσες αξίζουν πραγματικά;
 13. Χωρίς να φαίνομαι αγενής, αλλά κατάλαβα ότι και τα 2 είναι καλά! Τώρα να πω ότι η απορία μου απαντήθηκε;;;!!!
×
×
 • Create New...