Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

gousias

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gousias last won the day on October 20

gousias had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About gousias

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 4

Recent Profile Visitors

2,466 profile views
 1. Διαχείριση μπαταρίας από ποια μοντέλα του group VAG γίνεται; Για να ξέρω αν σε παλαιότερα αυτοκίνητα μπορεί να γίνει.
 2. Ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα, έχω βάλει κι εγώ μεγαλύτερη από αυτή που είχε αρχικά. Τι αυτοκίνητο; Επειδή δυνατότητα για προγραμματισμό και ρυθμίσεις δεν έχω προσωπικά, θα το κάνει κάποιος, πχ συνεργείο; Ή θα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο;! Βέβαια εδώ πολλές φορές προσκρούουν και τα συμφέροντα ή η έλλειψη αυτών για να εφευρίσκουν δικαιολογίες προς αποφυγή τέτοιων παρεμβάσεων! (Τα τελευταία τα φωνάζω γιατί έχω βαρεθεί όλους τους «επαγγελματίες» που από τη μια γκρινιάζουν ότι δεν έχουν δουλειά και από την άλλη είτε θα σε αποφύγουν είτε θα τα ζητήσουν «μαύρα» ή θα βαράνε τιμές «όσα τους λείπουν»)
 3. Έχουμε link με γνήσια και οικονομικά liqui molly ; Για καθαριστικό λαδιών τι γνώμη έχετε;
 4. Τι γνώμη έχεις, να πάω σε εξουσιοδοτημένο, τρίτο συνεργείο ή αντιπροσωπεία;
 5. Το θέμα είναι ότι έχω αγχωθεί και επιπλέον με την πίεση του χρόνου για μια επιλογή, την οποία δυσκολεύομαι να πάρω, κυρίως για τους λόγους που προαναφέραμε.
 6. Έτσι όπως τα λες είναι, γι’αυτό σκέφτομαι και την λύση της αντιπροσωπείας αλλά εκτός ότι πληρώνεις παραπάνω κι εκεί 100% σιγουριά δεν ξέρω αν υπάρχει!
 7. Αυτό που λες το σκέφτομαι κι εγώ, εμπιστοσύνη σε ποιον να έχεις; Είτε τρίτο συνεργείο, είτε εξουσιοδοτημένο, είτε αντιπροσωπεία;! Αφού όλοι το θέλουν για καναδυό μέρες μέσα ή στην καλύτερη από πρωί ως απόγευμα! Από τη μια σκέφτομαι να το πάω στο ένα, μετά λέω στο άλλο γιατί φοβάμαι μήπως κάτι δεν κάνει σωστά ο πρώτος!
 8. Από χθες μεσημέρι σκαλώνει η 1η+2η περισσότερο και λιγότερο η 3η. Όταν είναι σβηστός κινητήρας δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης μέχρι τώρα δεν έχω δει πρόβλημα στο συμπλέκτη. Σε αντιπροσωπεία ζήτησαν αρχικά 580€ κι έπειτα 480€ για αντικατάσταση πλατό-δίσκου-βέργας (τουλάχιστον έτσι τα ανέφερε αν θυμάμαι καλά). Σε ένα συνεργείο VW είπε τ/φ αν είναι μόνο πλατό στα 240-250€ και σε ένα τρίτο συνεργείο (γενικό έχει διάφορες μάρκες) όπου πέρασα και το είδε ότι θέλει αλλαγή πλατό 300€ και αν προκύψει κάτι άλλο βλέπουμε. Επειδή δεν έχω και ιδιαίτερα καλή γνώση αλλά ούτε χρόνο και χρήμα για να σπαταλώ και να τρέχω, τι προτείνετε; Στην αντιπροσωπεία μου δίνει ένα πλεονέκτημα αν μπορώ να το πω έτσι ότι (όπως με διαβεβαίωσε) βάζει γνήσια και δίνει εγγύηση. Στο τρίτο συνεργείο είπε ότι βάζει Sachs (λέγοντας ότι είναι τα γνήσια) αλλά αγορασμένα όχι από VW. Στο συνεργείο VW (2ο κατά σειρά) δεν το ρώτησα ακόμη. Μια βοήθεια ρε παιδιά;;; Επίσης, αν το κινήσω αύριο για να πάω στη δουλειά αλλά με προσοχή θα τη βγάλει μια μέρα; Δεδομένου ότι ξεκίνησε χθες το έντονο πρόβλημα! Μέχρι ποια ταχύτητα και ποσά χιλιόμετρα να πηγαίνω;
 9. Έχετε εντοπίσει κάποιο ωραίο κάλυμμα για τα καθίσματα; Λογικά για τα μπροστινά θα πρέπει να έχει άνοιγμα στα πλαϊνά λόγω πλευρικών αερόσακων;
 10. Αυτό είναι το πιο σύντομο ή εύκολο υπό την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να θυμάσαι να ελέγχεις αν έχει μπαταρία κάθε τόσο, οπότε νομίζω ότι κάπως ακυρώνεται αυτό αφού πάλι αν πρόκειται να κάνεις τέτοιο έλεγχο θα μπορεί να γίνεται και στο κύριο τηλεχειριστήριο. Άρα, κατά τη γνώμη μου δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα! Νομίζω ότι σε μόνιμη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο σε απαλλάσσει από τέτοιες έννοιες! Όλα είναι σχετικά θα μου πεις, ίσως ανάλογα τι εξυπηρετεί τον καθένα! Πάντως αυτό στο σκιάδιο, το μόνο που με ανησυχεί είναι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των συχνών ηλιοφανειών ότι θα προκύψει βλάβη κάποια στιγμή και θα είναι κρίμα τόσα έξοδα να πάνε έτσι!
 11. Έχεις κάποιο link; Όταν θα είναι όμως γυρισμένο προς τα έξω και το κουμπί θα δέχεται ακτινοβολία από ήλιο, δεν θα έχει θέμα;
 12. Δύσκολο δεν φαίνεται, αλλά επειδή υπάρχει και η εύλογη-θεωρώ-ανησυχία μήπως κάτι δεν γίνει σωστά, γι’αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει να αναφέρει κάτι που να χρήζει προσοχής!
 13. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα, ότι με το τηλεκοντρόλ κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από μπαταρία και το πιθανότερο είναι ότι θα «καίγεσαι» εκείνη τη στιγμή... έτσι και την έπαθα προχθές! Φυσικά λίγο δύσκολο να δώσεις σημασία ή να καταλάβεις πότε θα είναι στα τελευταία η μπαταρία ή να την αλλάζεις προληπτικά γιατί πάλι κάθε μπαταρία ακόμη και από την ίδια εταιρία και ίδιο μοντέλο δεν έχει την ίδια διάρκεια ζωής, άσε που προκύπτουν συνήθως και άλλοι παράγοντες που ενδέχεται να αυξομειώνουν ανάλογα αυτή τη διάρκεια. Συνεπώς βάσει όλων αυτών θεωρώ ότι είναι καλύτερη λύση ο διακόπτης. Ίσως δίπλα στο λεβιέ όπως έχει και τους άλλους.
×
×
 • Create New...