Jump to content

auditt_93

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by auditt_93

  1. Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η εσωτερική επένδυση της πόρτας στο TIGUAN? Θέλω να αλλάξω τους διακόπτες παραθύρων.
  2. 1.Το αμάξι το πήρα από χέρι και μάλιστα απο άτομο κοντά 60 χρονών !! Το μόνο που έκανε ήταν τα καλοκαίρια να πηγαίνει από Αθήνα - Κατερίνη. 2.Φυσικά και ελέγχθηκε για χιλιόμετρα, τρακάρισμα και όλα τα συναφή σε επίσημο έμπορο, καταβάλλοντας και τ ανάλογο αντίτιμο . 3. Το audi που είχα, σε σχέση με το tiguan, πέρασε πολλάάά΄΄αάάάά περισσότερα. Στο tiguan δεν έχω σκοπό για <<γούστα>>, άρα έχει και την ανάλογη συμπεριφορά. Χθές βρήκα και μια προσφορά, από επίσημη αντιπροσωπία, ανακατασκευασμένη τουρμπίνα κι όχι καινούργια, 300 ευρώπουλα μαζί με εργατικά. Για καινούργια μου ζήτησαν 1250 ευρώπουλα. Γνώμες για το αν αξίζει η ανακατασκευασμένη παρακαλώ (ξαναλέω επίσημη αντιπροσωπία και εγγύηση 2 χρόνια) Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή στην κουβέντα μάγκες.
  3. Καλημέρες και από μένα. Μετά την πώληση του Audi TT , λόγω οικογένειας και άλλων σχετικών, που είχα αγόρασα (ο έρμος) ένα Tiguan μοντέλο 2009 (απο χέρι) με 50.000 χιλιόμετρα περίπου. Όλα αυτά πριν 2 μήνες. Ε, απο τότε που το πήρα στα χέρια μου κλαίω με μαύρο δάκρυ....... Στην αρχή πηδάει αδοντοτο στην καδένα!!!!!!!!!!!!!! 1100 ευρουλάκια στην αντιπροσωπία. Λέω εντάξει τι να κάνω, έτυχε!!!! Σήμερα στα 52700 χιλιόμετρα μου βγάζει πρόβλημα στην τουρμπίνα και βάσει αντιπροσωπίας, θέλω αλλαγή τουρμπίνας Δηλαδή άλλα 1200 ευρώ........... Τα έχω βάλει με την τύχη μου , για αρχή και κατα δεύτερο που πήγα και έμπλεξα με αυτο τον ....................άσε δεν θα πω για να μην προσβάλω και κανένα!! Άφησα αμάξι και πήγα σε πατίνι, ΤΕΛΟΣ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.