Jump to content

TheodorK

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About TheodorK

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

TheodorK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. @ΤΑΖ πολύ όμορφο το έχεις το Polo σου.. Τέτοιο οπτικό αποτέλεσμα θέλω να φτιάξω κι εγώ στο δικό μου @ archon σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Τα links που παράθεσες με βοήθησαν πολύ.. Στα H&R ο κωδικός είναι ο 29420-2 Πάμε για την αγορά λοιπόν!!!! Αν έχετε και κάποιο καλό μαγαζι να μου προτείνετε (μέσω pm) για αγορά/τοποθέτηση θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ και πάλι όλους σας που μου ανοίξατε τα μάτια κι έμαθα δυο πραγματακια για το θέμα που με απασχολούσε!!!!!!!!!!!
  2. Ναι.. Μάλλον έχεις δίκιο.. Σκεφτόμουν μήπως τα έβρισκα φθηνότερα μέσω internet αλλά με τα μεταφορικά και στη συνέχεια με την τοποθέτηση μάλλον δεν αξίζει τον κόπο... Μήπως γνωρίζει κανείς για το δικό μου αυτοκίνητο WV Polo 6N2 1.4 16V ποιος είναι ο σωστός κωδικός για τα αμορτισέρ;;;;
  3. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Πραγματικά ευχαριστώ! Με βοηθάτε πολύ! Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το βήμα με τα H&R για τα οποία έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε όλα τα forum που έχω ψάξει τον τελευταίο καιρό.. H7R λοιπόν... Έχω μόνο κάποιες τελευταίες ερωτήσεις πάνω σε αυτό που απάντησε ο φίλος archon παραπάνω: Το μάξι μου είναι το WV Polo 6N2 1.4 16V. To κατοσταράκι με λίγα λόγια της σειράς.. Οι δύο επιλογές που βρήκα στο internet για το δικό μου αυτοκίνητο είναι: http://streetandcircuit.gr/polo-16v-sport-springselatiria-1101-35mm-p-93650.html?cPath=5436_5454 και http://streetandcircuit.gr/polo-sport-springselatiria-1101-35mm-p-93648.html?cPath=5436_5454 Κάνω λάθος;;;; Ή στην περίπτωση που κάνω λάθος, ποιος είναι ο τύπος/κωδικός για το δικό μου αυτοκίνητο για να κάνω την παραγγελία μέσω internet;;; Ευχαριστώ και πάλι όλους σας θερμά!
  4. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε archon Από όσα έχω διαβάσει τόσο τα eibach όσο και τα h&r είναι πολύ καλός συνδιασμός με τα bilstein sprint. Να πω την αλήθεια, τις τελευταίες ημέρες διαβάζω διάφορα forum σε σημείο που να έχω... μπερδευτεί! Σε άλλα forum διαβάζω ότι τα eibach είναι πολύ σκληρά, σε άλλα ότι τα h&r είναι σκληρότερα.. Σε άλλα το αντίθετο.. Σε άλλα ότι τα eibach οπτικά "κάθονται" ιδανικά στο δικό μου αυτοκίνητο, σε άλλα ότι τα h&r είναι ο σωστός συνδιασμός για όμορφο look και ιδανικό κράτημα... Έχω ΧΑΘΕΙ στην πληροφορία... Φυσικά πρώτος σκοπός είναι η καλή συμπεριφορά αφού μου αρέσει το γκαζάκι το άτιμο... Γι αυτό επέλεξα τα συγκεκριμένα αμορτισερ, γι αυτό και η αναζήτηση του "ιδανικού" ελατηρίου Βλέπω διάφορα αμάξια στο δρόμο χαμηλωμένα να είναι τόσο όμορφα, με τα λαστιχα να γεμίζουν όμορφα τον θόλο (χωρίς υπερβολές, να μην μπαίνουν μέσα) και ψάχνω κάτι τέτοιο... Θα πρέπει να ζητήσω συγκεκριμένα mm?? Επίσης μια ερώτηση αφού το έχω διαβάσει κι αυτό... Η "ζωή" των συγκεκριμένων αμορτισέρ θα μικρύνει με την επιλογή των ελατηρίων; Βοήθα φίλε.. ξεστραβωσέ με!
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Το polo μου 6Ν2 16V το παντρεύτηκα, αφού με την παρούσα κατάσταση πολύ χλωμό με βλέπω να κάνω αλλαγή αυτοκινήτου συντομα.. Είπα λοιπόν να το μαζέψω λίγο το αγαπημένο μου, να το περιποιηθώ και να το κάνω όμορφο να το χαίρομαι !!! Εδώ λοιπόν θα ήθελα την βοήθεια σας... Προχώρησα πριν λίγες ημέρες σε αλλαγή αμορτισέρ.. Από Bilstein πήγα ξανά σε Bilstein (όχι τυχαία αφού είχα μεινει πολύ ευχαριστημένος) φορώντας αυτή τη φορά τα Sprint ελέω χαμηλώματος.. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!!! Ως εδώ πολύ ωραία!! Το θέμα μου είναι ότι με τα νέα αμορτισερ το αμάξι δείχνει σαν κατσίκι... Έχει "ψηλώσει" ένα πράγμα... Αν και τα προηγούμενα ελατήρια ήταν για χαμήλωμα (μάρκα μην με ρωτήσετε, δεν έχω μυρωδιά από αυτά...) και το αμάξι έδειχνε όμορφο, τώρα με τα sprint μου φαίνεται ψηλό.... Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αλλαγή στα ελατήρια... Και το ερώτημα είναι το σύνηθες... Eibach ή H&R?? Ξέρω ότι και τα δύο είναι εξαιρετικά, έχω διαβάσει τα περι άνεσης και σκληρότητας, κρατήματος κλπ κλπ Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όμως και η εμφάνιση! Η ζάντα μου είναι η Ultralegera της OZ και το ζητούμενο είναι το αμάξι να κάτσει όμορφα στα νέα ελατήρια, χωρίς υπερβολές αφού δεν θέλω να μπούμε μέσα στον θόλο... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από πολυτιμη!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.