Jump to content

kokkijim

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kokkijim

  1. Σήμερα μου ήρθε μια ιδέα να ξεσυνδεσω την μπαταρία για καμιά 3-4 ώρες και κατά τις 23:00 το βράδυ την σύνδεσα. Μιζαρα και πήρε μπροστά κανονικά με cold start και κατανάλωση 3.2 οι στροφές σταθερές και πριν λίγη ώρα κατά τις 1:15 πήγα το ξανά δοκημασα και πάλι κανονικά δούλεψε . Από τι μπορεί να γινόταν αυτό ?? Λέτε να μου το ξανακάνει ??
  2. Παίζει να μου το δημιουργεί η υψηλής?? Ψέματα δεν τα τσεκαραν τα καθάρισαν πήγα σε ένα γνωστό βελτιωτικό οίκο των vag στην Θεσσαλονίκη (δεν ξέρω αν κάνει να αναφέρω το όνομα) και έκανα ένα πακέτο καθαρισμού εισαγωγής που έλεγε ότι κάνουν καθαρισμό βαλβίδων, αυλών, μπεκ και φλαπς αλλαγή φλατζα πολλαπλής και στεγανοποίηση μπεκ. Η συμπίεση σε τι νουμερα είναι φυσιολογική ??
  3. Καλησπέρα παιδιά είπα να γράψω και εγώ την ιστορία μου μπας και βρω κάποια λύση και γλυτώσω το άνοιγμα της κεφαλής.Σε vw golf 5 gt (1.4 blg) χωρίς πρόγραμμα αναβωσβηναι το check engine στο cold start χωρίς να φενεται να μπερδεύει πολύ.Το πήγα στο συνεργείο άλλαξα το set καδένας έκανα και καθαρισμό εισαγωγής με sodablasting τσεκαραν και τα μπεκ και για τους επόμενους 2 μήνες όλα ήταν μια χαρά.Μολις αρχησαν τα κρύα αρχησε να μπερδεύει και να μην μπορεί να κρατήσει σταθερό ρελαντί.Εσκαγε από την εξάτμιση και ψιλομυριζε βενζίνη.Το check engine δεν άναψε καθόλου. Και τώρα που πιάσαν τα καλά τα κρύα περνει και σβήνει μόνο του κατευθείαν. Μετά από δύο-τρεις φορές που περνει και σβήνει περνει μπροστά και μπερδεύει μέχρι να ζεσταθεί.Μολις περάσει τους 30 βαθμους η θερμοκρασία ψυκτικού υγρού όλα δουλεύουν ρολόι .Το check δεν ανάβει και δεν βγάζει βλάβη το αμάξι.Πηγα σε ένα συνεργείο μου λένε για οδηγούς βαλβίδων αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω το αμάξι μόλις ζεσταθεί δουλευει ρολόι.Τι να κάνω να μετακομίσω στην Κρήτη που δεν έχει τόσο κρύο ?? Επίσης να πω ότι η κατανάλωση όταν μπερδεύει φτάνει στα 4l/hour και το αμάξι ακούγεται σαν να πνίγεται
  4. Καλησπέρα στην ομάδα ήρθε νομίζω η ώρα να αλλάξω και στο δικό μου γκολφ αμορτισέρ ( vw golf 5 gt blg ) πήγα σε ένα γνωστό συνεργείο και μου πρότεινε τα kayaba.Εγω δεν θέλω να το αναβαθμίσω το αμάξι από ανάρτηση θελω να μείνω όσο το δυνατόν ποιο κοντά στο μανισιο.Πολυ λένε όχι ιαπωνικά αμορτισέρ σε γερμανικό αμάξι.Να προτιμήσω μήπως κάτι σε sachs ή να ακούσω τον μηχανικό και να βάλω kayaba;;;
  5. Πήγα σήμερα να βάλω τις βαλβολινες και μου τις πετούσε από έξω πολύ περίεργο τελικα από πού τις βάζουμε από την τάπα στα πλάγια ή από την φούσκα της όπισθεν ?? Και για να βγούναι όλες αρκη να βγάλουν την τάπα που είναι κάτω ή θέλει και το ανάγλυφο συματακι της vw?? Vw golf 5 gt blg
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου άμα οι απαιτήσεις δεν είναι και τόσο αυξημένες θα έχω κάποιο θέμα με τις motul gear 300?? Το αμάξι έχει 250Κ χιλιόμετρα Η febi ή swag 75w gl4 δεν είναι οι εργοστιακες??
  7. Καλησπέρα και από μένα στην ομαδα!!! Είμαι κάτοχος ενός vw golf 5 gt με αριθμό κινητήρα blg η οδήγηση μου είναι χαλαρή συνήθως αλλά υπάρχουν και φάσεις που το σκίζω θα αλλάξω βαλβολινες μέσα στην καινούρια βδομάδα και δεν ξέρω ακόμα τι να βάλω. Τελικά βάζουμε 75w. 75w80. ή 75w90 Εγώ είμαι ανάμεσα στις : Motur gear 300 75w90 gl4+5 Febi ή Swag 75w gl4 Και elf tranself nfg 75w80 εσεις ποια μου προτείνετε ?? Είναι δύσκολη διαδικασία να αλλαχθούν ?? επισης και εμένα βαράει κάτι σαν ρουλεμάν και όταν πατάω συμπλέκτη ο ήχος εξαφανίζεται υπάρχει κάποια που θα βοηθήσει σε αυτό ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.