Jump to content

papado_di

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About papado_di

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

papado_di's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Eντός του επόμενου 2μήνου θα κάνω την πρώτη αλλαγή στο golf σε primacy 3(το έχω πάρει 2ο χέρι, φορούσε ήδη κάτι παλιοfirestone καινούργια). Αν δεν είχαν βγει/είχα διαβάσει γι'αυτα θα πηγαινα σε continental premiun contact 5, από το προγενέστερο μοντέλο των οποίων είχα μείνει ευχαριστημένος σε προηγούμενο αυτοκινητό μου, εκτός από την έντονη φθορά τους μετά τα 30.000χλμ, τα είχα βάλει 2 φορές σκέψου..
  2. https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2015_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=228381&SourcePageId=31821 Ρίξτε μια ματιά, είναι φετινό τεστ της ADAC, κερδίζουν τα Conti και τα Primacy με επιπλέον ατού των Michelin την μικρότερα φθορά στον χρόνο.
  3. Εμένα έβαζε από το τρίτο στοπ, δεν πάει εύκολα εκεί ο νους σου..,
  4. Piano black καπάκια καθρεφτών είναι στα επόμενα σχέδια. Τάπες έβαλα στα μπουλόνια, κεντρικές όμως δεν έχω και ψάχνω μαύρες αλλά για την ώρα δεν βρίσκω κάτι ή κάποια φτηνή λύση. Θα την βρούμε την άκρη..
  5. Ορίστε και οι δικές μου που αγοράστηκαν σε μέτρια κατάσταση με αρκετά σημάδια (thanx και πάλι Μίλτο!) και μεταμορφώθηκαν σε satin black. Μέτριες οι φωτογραφίες αλλά ενδεικτικές.
  6. 80κάτι ευρώ από karenta καινούργιο με αλουμινένια επένδυση στο σημείο που τρύπαγαν τα παλιά. Αξίζει.
  7. ....παιδιά Δημήτρης λέγομαι! Να ευχαριστήσω και από δω για ακόμη μία φορά τον Στάθη για την βοήθεια και το ενδιαφέρον του! Τα φανάρια+αντάπτορες τα βρήκα μτχ στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* σε τιμή ευκαιρίας.
  8. Ευχαριστώ για τις μεχρι τώρα απαντήσεις. Θα ήμουν υπόχρεος αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον, έστω και με Pm, που να μπορεί να την κάνει.
  9. Έχω μιλήσει με όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και τα περισσότερα δεν έχουν ιδέα και όσοι θέλουν να το ''δοκιμάσουν'' ζητάνε €50! Μήπως έχει κάποιος άλλη πρόταση; Μιλάω πάντα για led από golf r..
  10. Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να δώσει λίγες παραπάνω πληροφορίες για την κωδικοποίηση; Πού την έκανε και πόσο του κόστισε; Επίσης ξέρει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιηθεί η γελοία λειτουργία των φαναριών όταν γυρνάς το κλειδί και ανάβουν όλα κυκλικά;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.