Jump to content

tve

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tve

  1. Το αυτοκινητο εχει 115.000 χμ. Δεν εχει αναψει κανενα λαμπακι και ολα λειτουργουν σωστα, Απλα εσβησε μερικες φορες. Και vagcom δυστυχως δεν εχω. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να το αγορασω;
  2. Ο κινητηρας ειναι ο 1.4 16V 75ps (2002). Μετα απο φαναρι χωρις καποιο λαθος του οδηγου το αυτοκινητο σβηνει. Το εχει κανει γυρω στις 5-6 φορες σε ενα μηνα και εχει τυχει σε 3 διαφορετικους οδηγους. Μια φορα εχει σβησει και μετα απο κατεβασμα σε δευτερα πανω σε στροφη (χωρις το αυτοκινητο να σταματησει) . Με μια γρηγορη αναζητηση στο google ειδα σε πολλα σημεια να αναφερεται προβλημα στην πεταλουδα γκαζιου. Ειχε ποτε κανεις παρομοιο προβλημα?
  3. τα εργοστασιακα του golf 5 μπαινουν? ( χωρις να χρειαζονται πατεντες )
  4. Κατι αλλο σε εργοστασιακο ηχοσυστημα που να ταιριαζει σιγουρα; Πχ απο golf 5;
  5. Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω οποιοδηποτε RCD (210,310) σε golf 4? Συνδεεται κανονικα? Το αυτοκινητο εχει θεση για 2DIN αλλα δεν εχει εργοστασιακο ηχοσυστημα.
  6. Πολλοι μου προτιναν να παω σε Golf η Scirocco. Απλα επιμενω στο polo λογω κατηγοριας. Θελω κατι μικρο ιδιαιτερα σε διαστασεις. Παντως μεχρι τωρα δεν εχω βρει ιδιοκτητη Polo Gti που να μου ειπε οτι μετανιωσε για την αγορα του!
  7. Για το θεμα με την καταναλωση λαδιου μου φαινετε λιγο παραξενο. Αυτη τη στιγμη εχω golf mk4 1.4 ατμοσφαιρικο και καιει 500ml στα 5000χμ. Καει λαδι εδω και 50.000 χμ και δεν εχει παθει τιποτα. Απλα πρεπει να συμπληρωνεις που και που. Δηλαδη τι παραπανω μπορει να παθει το polo απο την καταναλωση λαδιου?
  8. Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω εκτος απο τα λαδια?
  9. Και για scirocco που διαβαζα στο sciroccoclub και αυτα εχουν τα δικα τους προβληματα. Θα προτιμουσα ομως το polo γιατι ειναι ποιο μικρο.Ξερετε αν μετραει η εγγυηση στα μεταχειρισμενα?
  10. Δηλαδη πανω κατω εχει τα ιδια προβληματα με το scirocco συν την καταναλωση λαδιου?
  11. Εκτος απο τα λαδια υπαρχει καποιο αλλο σοβαρο προβλημα; Π.χ οπως υπηρχε στα scirocco με τα σπασμενα εμβολα; Το dsg ειναι αξιοπιστο; Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
  12. Καλησπερα. Ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο polo gti 1.4TSI. Υσχυει οτι βγαζουν προβληματα? Τι πρεπει να προσεξω? Το προβλημα με την καταναλωση λαδιου βελτιωνεται μετα απο καποια χρονολογια?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.