Jump to content

Tasos21

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Tasos21

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Κορινθίων
  • Νομός
    Κορινθίας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Πολάρα!

Recent Profile Visitors

3,575 profile views

Tasos21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Φίλε Γιώργο τα φιμέ σου μου άρεσαν πολύ, έχω στο μυαλό μου ακριβώς αυτόν τον βαθμό σκληρότητας κι έχω ακούσει καλά λόγια για Llumar!! Μπορώ να έχω περισσότερες λεπτομέρειες? Θέλω να βάλω στο δικό μου (5πορτος είμαι)!! Επίσης σκέφτομαι αν ποτέ μπει ζάντα (δεν θέλω τώρα με τις Riverside, μου φαίνεται πως δεν θα είναι και πολύ ωραίο πίσω προφίλ) να βγάλω τα ''Polo'' και ''TSI'' και να κάνω το σήμα του πορτ-μπαγκάζ σαν το δικό σου (βέβαια εκεί που έχεις βάψει κόκκινο εγώ το θέλω άσπρο προφανώς)! Έτσι δηλαδή!!
  2. Αν θες να πας σε καινούριο μην κοιτάς το i20. Αλλάζει μοντέλο και ο Δάβαρης προσπαθεί να διώξει το στοκ. Απ΄το να το φορτωθείς εσύ άσε καλύτερα να το φορτωθούν τα leasing... Ibiza 1.2 TSI ελαφρώς μτχ. θα κοίταζα στη θέση σου...
  3. Βρήκα στο ebay.co.uk ένα πολύ ωραίο μπρελόκ για τα πολάκια μας... http://www.ebay.co.uk/itm/VW-POLO-keyring-schlusselring-porte-cles-keychain-R-LINE-S-MATCH-BLUE-MOTION-GTI-/161213709321?pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item258915fc09 Σκέφτηκα λοιπόν, γιατί να μην γινόταν ένα group buy! Αλλά δεν θα ήθελα να το αναλάβω εγώ γιατί αφενός δεν έχω ξανααγοράσει από internet, αφετέρου είμαι φορτωμένος με υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα... Όποιος είναι πρόθυμος να αναλάβει και όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο group buy, ας το σημειώσει στα σχόλια!
  4. Ευχαριστώ παιδιά, θα ασχοληθώ προσωπικά με το πέρασμα των Πανελληνίων... Έχω φίλο -καθηγητή μου στα Γερμανικά- που ό,τι του πω να φέρει από ebay το έχω, σε καλή τιμή και σε σύντομο χρονικό διάστημα! Το καλώδιο που ανέβασε ο katsaleb μου φάνηκε ωραία λύση!!
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις ευχές! Το γεγονός με την πινακίδα το ξεπερνάω, αφού το πρώτο χέρι ήταν ο ιδιώτης που το πήραμε! Σχετικά με το RCD 210, είδα αυτό το βίντεο και μου μπήκαν ιδέες για τη θύρα AUX/USB. Θα το ψάξω... Πατάτα πάντως να μην έχει καλωδίωση για τα πίσω ηχεία, έχω μπει παλαιότερα σε ίδιο Polo αλλά μαύρο που φόραγε το 310 και μου άρεσε το ηχοσύνολο, ενώ σε ένα λευκό TDI το καλοκαίρι πρωτοάκουσα το 210 και δεν μου άρεσε το fader μπροστά... Πάντως το έχω συνηθίσει και πλέον με ικανοποιεί! Φίλε Γιώργο, ο πατέρας μου έχει φανοποιείο και έχουμε όλες τις αλοιφές της 3M, και κατά πιθανότητα θα περαστεί ένα κερί για να ''δείξει''! Το προηγούμενο αμάξι ήταν μια X3 και αρκετά πλυντήρια ''μπήκαν σε blacklist'' μέχρι να καταλάβουμε πως κανένας δεν προσέχει το αμάξι σου το ίδιο με εσένα, όσο ακριβό κι αν είναι..! Τα πρώτα km έχουν περάσει ομαλά και ξεκούραστα, εξαιρετικό το αυτοκίνητο και άνετο, ικανοποιεί όλα μας τα θέλω και ελπίζω να βγει αξιόπιστο! Κατανάλωση σε σβέλτο ρυθμό στον δρόμο 'Αργους-Κορίνθου και μετά με χρήση πόλης κατά βάση χαλαρά αλλά με μερικά ξεσπάσματα μέχρι τις 4-5.000 στροφές, μόνο 6,5 λίτρα!! Εσείς τι λέτε? Για νέο οδηγό θα είναι καλό? ;P
  6. Καλησπέρα κι από εδώ! Για να μην ανοίξω νέο θέμα είπα να γράψω σε υπάρχον τόπικ. Χθες πήραμε στην οικογένεια ένα Polo 1.2 TSI Highline 105ps του 2011, με 19.000km! Θέλω να εκφράσω 2 απορίες που είχαμε με τους δικούς μου... 1)Το γεγονός ότι έχει πινακίδες Αθήνας (ΙΟΤ) ενώ ο πρώτος που υπέγραψε το Service Book είναι στην επαρχία υποδηλώνει ότι ήταν Test Drive? Μήπως ήταν από αυτά που ''μοιράζουν'' στις αντιπροσωπείες της Ελλάδας με Αθηναϊκά νούμερα? Βέβαια αυτά έχουν νούμερα κεντρικού τομέα Αττικής (τότε έδιναν ΙΜΤ) ενώ το Polo είχε ήδη βγει κανα χρόνο. Δεν ξέρω... Από ιδιώτη το πήραμε πάντως! 2)Το αυτοκίνητο φοράει το RCD 210. Υπάρχει έτοιμη η καλωδίωση στις πίσω πόρτες για πίσω ηχεία? Πατέντα με θύρα AUX (ή ακόμα καλύτερα με θύρα USB) μπορεί να γίνει, και αν ναι, είναι εύκολο? 'Η μηπως αξίζει καλύτερα να βάλουμε ένα μεταχειρισμένο RCD 310? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  7. Καλώς σας βρήκα! Τάσος, 18 χρονών... Προς το παρόν μαθητής της Γ' Λυκείου, στη συνέχεια ελπίζω φοιτητής! Χθες πήραμε στην οικογένεια ένα λευκό Polo 1.2 TSI Highline του 2011! Ίσως θα είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα κάνω τις πρώτες μου βόλτες με το δίπλωμα στα χέρια!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.