Jump to content

papatsonis

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About papatsonis

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

User Information

  • Νομός
    Αττικής

papatsonis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, golf MKv 1.6 FSI (BAG) 83.000χλμ, Μ.Παρασκευή κατεβαίνοντας για Πάσχα με πολύ ήρεμη οδήγηση (2.2-2.3 - 90-100km/h) 4 φορές στιγμιάιες διακοπές στη διαδρομή Πάτρα-Καλαμάτα.΄ Συνεχίστηκε σποραδικά με αποκορύφωμα την Δευτέρα βράδυ, όπου έκανα μια διαδρομή ~15χλμ με το αμάξι να μην ανεβάζει στροφές με τπτ, λες και πήγαινα με μισό κινητήρα. Το αφήνω κρυώνει και αργότερα σε μια νυχτέρινή λίγο γρήγορη βόλτα, φάνηκε να δουλεύει σωστά μέχρι που στο 15ρτο πάνω που το είχα πιέσει μουλάρωσε για ~15" και δεν ανέβαζε πάνω από 4.5κ στροφές με τπτ.., , οπότε και την Τρίτη επίσκεψη στο τοπικό επίσημο σερβις (Κουτουμάνος), όπου το ODIS έβγαλε μύνημα λάθους για κάποια βαλβίδα στην αντλία υψηλής. Το παλικάρι με ενημέρωσε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να επιβραδύνω την "πτώση" της και ότι αργά ή γρήγορα θα ανάψει και το λαμπάκι του κινητήρα. Υπόλοιπη Τρίτη και Τετάρτη σποραδικές φορές το έκανε, χωρίς σημαντική ενόχληση, μέχρι που σήμερα στην επιστροφή άναψε και το λαμπάκι του κινητήρα και τα τελευταία 150χλμ έγιναν με πολύ υπομονή.. (~1000χλμ από την Μ.Παρασκευή και τα πρώτα συμπτώματα). Κόστος 340 με κάποια έκπτωση όπως μου ανέφερε, τοποθετημένη. Οι ερωτήσεις μου μιας και φίλος με FSI μου έριξε την ψυχολογία στα τάρταρα.. όταν μου είπε ότι έχει αλλάξει 3 φορές (δεν θυμάμαι σε τι αριθμό χλμ βέβαια), 1) υπάρχει κάποια καλύτερη/πιο αξιόπιστη πρόταση από την μανίσια? (το αυτοκίνητο, στοκ, χωρίς πρόγραμμα κλπ.), 2) είναι επισκευάσιμη με μικρό σχετικά κόστος σε σχέση με αυτό της αγοράς καινούργιας?
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ήδη πλέον, με 100άρα το κυκλοφορώ, αλλά δεν έχω δεί ενθαρυντικά σημάδια ακόμη (82κ χλμ είναι και αρκετά βέβαια.. για να "ξεπλυθούν" με τα 700 δικα μου, που δεν είναι εκ των πραγμάτων ζορισμένα όλα. Επικοινώνησα σήμερα και με τον Αγγελόπουλο που έφερνε τον αφρό της Amsoil και amsoil powerfoam τέλος... αντ' αυτού φέρνει PowerBoost με λίγο διαφορετική εφαρμογή από όσο βλέπω (δεν σβήνει τον κινητήρα), μετά το Πάσχα ίσως το δοκιμάσω.
  3. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Εδώ και λίγες ημέρες κάτοχος μιας Γκόλφως 5 1.6fsi (BAG), με 82κ χιλιόμετρα στην πλάτη της. Καλοσυντηρημένη από τον προηγούμενο κάτοχο της αλλά.. την πήγαινε "κυρία" και έχω την σοβαρή αίσθηση ότι "δεν πάει" ψηλά όπως θα έπρεπε.. και το συγκεκριμένο νήμα δεν βοηθάει..(μου έχει κάνει την καρδιά περιβόλι με αυτά που διαβάζω :s ) . Λαμπάκια δεν έχουν ανάψει ποτέ σε αυτά τα 700χλμ που έχω κάνει. Λάδια άλλαξα όταν την αγόρασα. Μπουζί, φίλτρο αέρα στα 60κ, φίλτρο καυσίμου στα 68κ. Να ρίξω σε αυτά το φταίξιμο και αντικατάσταση;;(πολ/στες και αντλία βενζίνης δεν έχει αλλάξει) ή να αρχίζω να ετοιμάζομαι για amsoil αρχικά..;; (έχω προσπαθήσει να τη ξεμπουκώσω τα τελευταία 100-150χλμ, αλλά δεν βλέπω διάφορες..). Καμιά ιδέα;; Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.