Jump to content

adamkwn

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About adamkwn

  • Birthday 04/25/1993

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Νέας Σμύρνης
  • Νομός
    Αττικής

Contact Methods

  • Skype
    bomberzen

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

1,229 profile views

adamkwn's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημερα σε ολους σας, Ηθελα την συμβουλη σας σχετικα με το ακολουθο: Εχω ενα golf 5αρι (2007) το 140αρι. Ηρθε παλι ο καιρος να αλλαξω λαστιχα και θελω την συμβουλη σας σε 2 θεματα. Τωρα φοραει (ακομα) της μανας του τις διαστασεις (205 στην 16αρα - Conti Sport Contact 2). Θελω να το κανω 215 στην 16αρα, να το προχωρησω ή λετε να μην το σκεφτομαι καν; Επισης εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο λαστιχακι; (κατι εχω ακουσει για Conti Sport Contact 5 και θα ηθελα την συμβουλη σας).
  2. Καλημερα παιδια. Χτες που οδηγουσα στην εθνικη μου αναψε το λαμπακι των καυσαεριων (ενα κιτρινο λαμπακι που δειχνει μια βρυση). Επειτα απο μια μικρη ερευνα στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου και στο ιντερνετ διαβασα οτι ευθυνεται ο αισθητηρας λαμδα (το αμαξι εχει 89000 χλμ και δεν ειχε μεχρι τωρα ουτε ενα προβλημα. Επισης πριν 2 μηνες εκανε γενικο σερβις και αλλαξε ολα του τα φιλτρα). Εχετε καμια προταση για το που το αλλαζουμε και ποσο περιπου κοστιζει αυτο; Επισης θεωρειτε φυσικη φθορα δεν ειναι; και αν οχι απο τι μπορει να προκληθει; Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση σας. (VW Polo 9N).
  3. Καλημερα παιδια. Ηρθε ο καιρος να αλλαξω και εγω αμορτισερ στο polaki μου. Λογω οτι μενω νοτια προαστια και ειναι κοντα μου ο Βαλεντινο και ο πεϊδης ηθελα να μου πειτε καποιο μοντελο με καλη σχεση ποιοτητα / τιμης λογω του οτι ειμαι και φοιτητης. Επισης εαν εσεις προτεινετε καποιον αλλο για αμορτισερ καθως για service θα παει αλλου και θελω μονο τα αμορτισερ. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας..
  4. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα polo 9n και θελω να ρωτησω 2 πραγματα. 1ον εαν στις βασεις για τα πισω ηχεια ειναι τα καλωδια ετοιμα, περασμενα και 2ον εαν ξερετε καποιο καλο μαγαζι και οικομικο για 2 ηχειακια ???? Ευχαριστω εκ.των προτερων.
  5. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα polo 9n και θελω να ρωτησω 2 πραγματα. 1ον εαν στις βασεις για τα πισω ηχεια ειναι τα καλωδια ετοιμα, περασμενα, 2ον εαν ξερετε καποιο καλο μαγαζι και οικομικο για 2 ηχειακια ???? Ευχαριστω εκ.των προτερων.
  6. Ενταξει οκ, με πεισατε Καλα ειναι και τα 75 Ευχαριστω πολυ ολους σας, και συγνωμη εαν σας κουρασα
  7. Εαν μπει ενα φιλτρο και οι σωληνωσεις τωρα, και στο μελλον μπει ενα προγραμμα γι αυτα τα 2, δεν θα αυξηθει και η αποδοση; Επισης για το sprint booster που το χαζεψα λιγο στο google λενε οτι δεν εχει ουσιαστικα γκαζι παραπανω το αμαξι, απλα δεν χρειαζεται να πιεσεις πολυ το πεταλι του γκαζιου. Δεν αυξανει την αποδοση, λενε. Δεν ξερω, φυσικα, εαν ισχυει. Ειδα για τα vw εχει 202 ευρω και ειναι για αυτοκινητα με ηλεκτρονικο γκαζι. Εγω δεν εχω ηλεκτρονικο γκαζι, οποτε στη δικη μου περιπτωση δεν κανει. Anyway, ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις
  8. sprint booster δεν ξερω τι ειναι. Οταν λες εξατμιση εννοεις ολοσωμη; Ενα τελικο του εχω βαλει μονο για να χαιρομαι με το ηχο και επειδη της μανας του τρυπησε με τα χρονια Επισης προγραμμα τωρα δεν εχει ουσια, γιατι απο οτι εχω δει τιμες ειναι ακριβα και σε ενα ατμοσφαιρικο αυτοκινητου με αυτη την ιπποδυναμη δεν θα εχει και πρακτικα μεγαλες διαφορες αναλογικα με τα λεφτα που θελει. Ομως με μια φιλτροχοανη, και μεγαλυτερους, σε διαμετρο, σωληνες στο συστημα εξατμισης δεν θα ειχε το τσακ παραπανω που ζηταω εγω και το αυτοκινητο; Δεν εχω γνωσεις, μιας και ειμαι πρωταρης στο κομματι των βελτιωσεων. ΣΗΜ. Ο κινητηρας εχει μονο 80.000 km και ειναι σε αριστη κατασταση. Σερβις παντα στην ωρα του και προσεγμενη οδηγηση πριν απο εμενα απο συγγενη μου. Δεν ειναι μεταχειρισμενο και ξερω ολο το παρελθον του. Θελω να πω, πως ο κινητηρας δεν ειναι καθολου κουρασμενος και θεωρω ανουσια καποια αλλαγη σε ολοκληρο τον κινητηρα μιας και δεν εχει καμια βλαβη, και ποτε δεν παρουσιασε.
  9. Εκτος απο αλλαγη κινητηρα, που δεν υπαρχει περιπτωση, δεν υπαρχει τιποτα που να βοηθησει λιγο την κατασταση; λιγο καλυτερη αποκριση στο γκαζι; λιγη παραπανω δυναμη; εστω ας ειναι και 5-10 αλογα. Στα 75, τα 10 παραπανω εχουν διαφορα..
  10. Καλημερα και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Θα δειξει τοτε Καλημερα σε ολους σας
  11. Καλησπερα παιδια. Ψαχνω φτηνους και ευκολους τροπους να ανεβασω λιγο την αποδοση του κινητηρα του polo μου (1.4 75hp). Οσοι εχετε 75 αλογα καταλαβαινετε τον λογο. Τι προτεινετε; Κανενα φιλτρο; Σωληνωσεις;
  12. Καλησπερα παιδια. Ψαχνω φτηνους και ευκολους τροπους να ανεβασω λιγο την αποδοση του κινητηρα του polo μου (1.4 75hp) και με λιγη κουβεντα με ενα φιλο μου ειπε για το φιλτρο ελευθερας, χωρις να ανεβασει ουσιαστικα ιπποδυναμη να εχει λιγο καλυτερη αποκριση το γκαζι. Οσοι εχετε 75 αλογα καταλαβαινετε τον λογο. Μου προτεινε επισης της K&N το φιλτρο. Μου ειπαν πως εχει αισθητη διαφορα και κανεις και αποσβεση γιατι δεν το αλλαζεις και απλα το καθαριζεις καθε 20.000 χιλιομετρα. Το εχει δοκιμασει κανεις; Εχετε καμια προταση;
  13. Καλημερα. Καλες εντυπωσεις εχω προσωπικα απο PEIDIS στο Φαληρο. Δεν ειναι εξουσιοδοτημενο, αλλα ειναι πολυ γνωστος στους κυκλους των γερμανικων αυτοκινητων. Ρωτα και εκει να δεις τι γινεται.
  14. Με lummar μιλησα και ειπε 155 ευρω για ολα τα τζαμια εκτος του μπροστινου παρμπριζ για 5θυρο αμαξι. Ευχαριστω πολυ ολους σας. Θα μιλησω και με 3Μ και θα δω τι γινεται. Απλα θελω μια ποιοτικη εταιρια γιατι δεν θελω να κανει φουσκαλες στην τοποθετηση ή μετα απο 1-2 χρονια να αρχισει και να χαλαει η μεμβρανη. Αν και λογικα τα 10 χρονια εγγυηση που δινει η lummar και το εφ'ορου ζωης που δινει η 3Μ τα καλυπτει αυτα δεν ειναι;
  15. Απο ποιοτητα; Εισαι ευχαριστημενος;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.