Jump to content

foudas

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by foudas

  1. μου το εχουν αλλαξει απο οτι μου ειπαν
  2. Παιδια εχω ενα προβλημα με το συμπλεκτη οταν ζεσταθουν οι βαλβολινες καθε φορα που παταω το συμπλεκτη ακουω ενα κλακ το οποιο ειναι πιο εντονο οταν το ακουω απο εξω... Το πηγαινω δευτερη φορα στην αντιπροσωποια αλλα τιποτα μου εχουν αλλαξει τρομπες και μια μπιλια σασμαν μου ειπαν (αλλα δεν μου δωσαν καποιο χαρτι για τα ανταλλακτικα που αλλαξανε) την πρωτη φορα εφτιαξε για λιγο καιρο αλλα την δευτερη μεχρι να το παω σπιτι το ξανακανε ... εχει κανεις καμια ιδεα? το εχει συνατησει κανεις αλλος ? φιλικα foudas!
  3. Φιλε Sir να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα ετσι μου ειπε και μαλιστα απο τοτε δεν το κολλαω . Η επιλογη ειναι δικη σου μην λες μετα ο foudas φταιει φιλικα Foudas!
  4. Καλημερα! Εγω που ειχα ρωτησει τον ασφαλιστη μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο οποτε και δεν την εχω κολημενη φιλικα foudas!
  5. Θελουμε να μαθουμε και εμεις φιλε Σπυρο ¨) Με εκτιμηση foudas!
  6. Οπως αναφερα και παραπανω η τιμη τις εγκταστασεις ειναι μεγαλη σε σχεση με την τιμη τις οθονης σαν εξτρα στην Γερμανια (εκει την εχουν στους καταλογους τους ... οχι σαν εμας τεσπα) η τιμη της εγκαταστασεις + οθονη μου ειπαν οτι ειναι 300 ευρω Πραγματικα ομως δεν ξερω εαν αξιζει να πληρωσουμε κατι που επρεπε να εχουμε (με βαση φωτογραφιων απο το net ) Φιλικα foudas!!!
  7. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας φιλικα foudas!!!!
  8. Οχι αυτην εχω και εγω ... Γι' αυτο εχω τσαντιστει . Παντως εμαθα οτι σαν εξτρα στην Γερμανια κοστιζει 50 ευρω ενω εδω με εργασια ζητανε πολυ παραπανω. Με εκτιμηση foudas!!!
  9. Σιγουρα ετσι? γιατι εμενα απο οτι εχω δει σε φυλλαδιο εχει εναν επιπλεον διακοπτη (για cruise control) εκτος απο αυτον των υαλοκαθαρηστιρων Σας ευχαριστω για τις απαντησεις foudas!!!
  10. Καλο το cruise control .... Αλλα για πειτε μου σε passat 1.6 sportline(εχει trip computer) μπορω να το τοποθετησω? Με εκτιμηση Foudas!!!!
  11. Εχω και εγω πολλα να πω για τους συγκεκριμενους κυριους ... ισως πρεπει να κανονισουμε για καφε συγουρα θα υπαρχουν και αλλοι με παρομοια προβληματα .... φιλικα foudas!!! Αρκετα καλο το site thx!!!
  12. Σε ευχαριστω φιλε SPetz Εγω μιλησα με τρεις αντιπρωσοπειες και με την εξυπηρετιση πελατων (kosmcar) και μου ειπαν πως στην sportline ειναι στανταρ οποτε καταλαβαινεις πως δεν μπορω να ηρεμισω μου φαινεται πως θα πρεπει να γινει VW Hellas οπως εγινε η BMW Hellas και πλεον εχουν εναν Γερμανο πανω απο το κεφαλι τους .... Ειναι κριμα να αμαυρωνουν καποιοι "πωλητες-αντιπροσωποι" το ονομα μιας τετοιας εταιρειας. Με εκτιμηση foudas!!!
  13. Μηπως θα μπορουσες να μου την στειλεις και εμενα η να μου πεις καποιο μερος να την κατεβασω Με εκτιμηση foudas!!!
  14. Σε ευχαριστω φιλε μου ...Οσο για την οθονη το αμαξι που οδηγησα δεν ειχε τπτ extra επανω και αυτον ηταν βασικα που με ξενερωσε και σκεφτικα μηπως εχουν αρχισει τις περικοπες για μειωσει κοστους εκτος εαν υπαρχει τπτ αλλο στη μεση. Με εκτιμηση foudas!!!
  15. Καλημερα σας ειμαι καινουριο μελος και πριν λιγο η οικογενεια μου απεκτησε ενα Passat.... Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με την οθονη που εχει στο ταμπλο εμενα ειναι η μιση dot matrix και η αλλη μιση με συμβολα ενω το αμαξι που ειχα παρει για test drive (1.6FSI sportline) ειχε οθονη η οποια ηταν ολη dot matrix.Τι ακριβως συμβαινει? Σε ενα αλλο ποστ που διαβασα παρατηρησα οτι και αλλα ατομα ειχαν παρομοιο προβλημα.... Σας ευχαστιστω προκαταβολικα Με εκτιμηση foudas!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.