Jump to content

GtV

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GtV

  1. Τελικά έβαλα σετ τις bosch. Μέχρι στιγμής μια χαρά..
  2. Το έχω παρατηρήσει κ εγώ στο up μου αυτό που λέτε. Την Δευτέρα που το πήγα για servise ρώτησα αν έχει αισθητήρα φώτος, άλλα δεν ήξερε.κ ήθελα να ανοίξω το θέμα άλλα με προλαβες . Λογικά πρέπει να έχει αισθητήρα φωτός..Αν έχει θα μπορείς να το προγραμματισεις να αναβουνε κ τα φώτα αυτόματα .Πιστευω..
  3. Καλημέρα, θα αλλαξω και εγω δισκοπλακες κ τακακια(Σαφως κ δεν θα βαλω τις μαμα). Εχετε καμια να μου προτεινετε; Απο ερευνα στο internet η μονη μαρκα που βρηκα ειναι η ZIMERMANΝ για δισκοπλακες.Οσοι τις βαλατε ειστε ικανοποιημενοι; Κυκλοφορει καμια αλλη εταιρεια;
  4. Καλησπέρα ..εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με τρεμουλο στο τιμονι στο φρεναρισμα...το εχω παρατηρησει σε κατηφορες με απαλο φρενο, νιωθω το σωμα μου να εχει μια μικρη ταλαντωση. Επισης οπως αναφερατε κ εσεις σε φρεναρισμα σε υψηλές ταχυτητες. Πιστευω οτι ειναι δισκοπλακες..
  5. Και εγώ μόλις λήξη η εγγύηση θα ασχοληθώ με το θέμα.
  6. Για το δευτερο σκελος τις ερωτησης σου ανοιξα καινουργιο θεμα εδω http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=58676
  7. Καλημέρα βρηκα καποιες ενδιαφερον τροποιησεις πανω σε αυτο το θεμα απο δυο site. Θελω να το κανω και εγω γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο να μην μπορεις να ελεγξεις το παραθυρου το συνοδηγου, αλλα θα πρεπει να περιμενω 1,5 χρονο λογο εγγυησης (2+2) και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως αμα (χτυπα ξυλο, αρκετα ειχα..) γινει κατι. 1.http://www.upsociety.de/index.php/Thread/327/ 2.http://www.upownersclub.co.uk/forum/no-more-reaching-for-passenger-side-window-switch_topic3012_page1.html Σαφως και η πρωτη λυση θελει περισσοτερη δουλεια αλλα αξιζει με το παραπανω . Οσον αφορα αν δυσκολη η καλωδιωση, δεν εχω ιδεα.
  8. GtV

    Μπαταρία

    Ξέρει κάνεις τη μάρκα είναι η μπαταριά και ποσά Ah είναι; Συγκεκριμένα για το black up, άλλα νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, πρέπει σε όλα να είναι οι ίδιες. Ευχαριστώ.
  9. GtV

    Μπαταρία

    Ξέρει κάνεις τη μάρκα είναι η μπαταριά και ποσά Ah είναι; Συγκεκριμένα για το black up, άλλα νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, πρέπει σε όλα να είναι οι ίδιες. Ευχαριστώ.
  10. GtV

    Service

    Καλημέρα,με αφορμή την κουβέντα σας κοίταξα τα κουπόνια που μας έδωσαν για έκπτωση στα τέσσερα πρώτα service. Πρόσεξα το εξής στο πρώτο η τιμή είναι 99€ και περιλαμβάνει φίλτρο λαδιού, λάδια, φλάντζα τάπας καρτερ, καιιι το ακριβό υγρό πλυστικής. Τώρα στο τρίτο service η τιμή είναι 179€(με έκπτωση) και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω συν υγρά φρένων. Δεν είμαι και ο ποιο σχετικός για οτι άφορα ανταλλακτικα κτλ. άλλα μου φαίνεται σαν μου "βάζουν το χέρι στην τσέπη μου". Δικαιολογειται αυτή η τιμή; ps πρέπει να κάνω και 4 service στην αντιπροσωπεια λόγο επέκτασης της εγγύησης. καλοοο εεεεε;
  11. Καλησπέρα , τις έβαλα τις λαμπες δείχνει πολύ ωραίο, το συνιστώ .Το να τις βάλεις είναι πολύ απλό ,γυρνάς την βάση μαζί με το φις προς τα δεξιά και το τραβάς.
  12. Πλήρωσες και εργασία?αν ναι πόσο, αν επιτρέπετε;Μέσα στη εβδομάδα τις περιμένω θα ανεβάσω και φωτό.
  13. Σε ευχαριστώ άλλα έχω παραγγείλει αυτές: http://www.ebay.co.uk/itm/MTEC-W21-5w-T20-DUAL-FILAMENT-SIDE-DRL-7443-SUPER-WHITE-HID-EFFECT-BULBS-Pair-/400385373634 Τις έχεις βάλει στο up; Αν ναι πως φαίνονται;
  14. Για να κλεισω το θέμα. Στην ερευνα, στο αγγλικο forum ,που εκανα η λαμπες ειναι 5w/21w t20. εχει και καποιες φωτογραφιες και φαινονται πολυ ωραιες και ειμαι αναμεσα σε αυτες http://www.ledperf.co.uk/pack-of-2-bulbs-platinum-chrome-xenon-white-base-w215w-double-filament-p-4750.html και αυτες http://www.ebay.co.uk/itm/MTEC-W21-5w-T20-DUAL-FILAMENT-SIDE-DRL-7443-SUPER-WHITE-HID-EFFECT-BULBS-Pair-/400385373634 κλεινω προς την δευτερη επιλογη. Τωρα για την εγκατασταση θα προσπαθησω μονος μου και βλεπουμε. Οταν τις βαλω θα ενημερωσω.
  15. Καλημέρα, μου καηκε η λαμπα ημερας και θα ήθελα τα φώτα σας. 1 Αν γνωρίζετε ποιός τύπος λάμπας είναι ; 2 Να βάλω τις ίδιες να ψάξω στην αγορα για τπτ διαφορετικές(πχ LED ή άσπρου φωτός); 3 Αν είναι ευκολο να τις αντικαστήσω μόνος μου; ps εχω δει και άλλα up με καμμενη την λάμπα ημέρας, επίσης και seat.Πρεπει να έχουν ημερομηνία ληξης. Ευχαριστώ.
  16. GtV

    Vw Up! Επίσημο

    Καλησπερα γωριζει κανεις γιατι δεν μπορω να ανοιξω θεμα στις ενοτητες του up. Μονο εγω εχω το προβλημα;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.