Jump to content

manousos4

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About manousos4

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 2

manousos4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας περι αναρτησης για πολο 9Ν, στο νετ δεν βρηκα τπτ το ιδιετερο ακομα και απο εξωτερικο οπως το γκολφ μκ2 που ειχα ,θελω να το χαμηλωσω αρκετα(4+ποντους),σκεψεις με 14αρα σιδερο η 15αρα σιδερο η αλουμινιο,φαρδυ με λεπτο λαστιχο τυπου stance, στο γκολφ φορουσα jom και βγηκε αρκετα καλη για τα λεφτα της αν και κοπανουσε(λογικο). αποριες/σκεψεις... σκεφτομαι με την μαμα 14αρα με πιο λεπτο λαστιχο απο το μαμα η με 15 σιδερο η αλουμινιο απο αλλο βαγκ παλι με λεπτο λαστιχο μιας και 12αρι μοτερ(δεν τραβαει ηδη) ενολιγης το θελω χαμηλο και λιγο φαρδυ χωρις πατεντες ποσους ποντους περνει χαμηλωμα χωρις να βρισκουν τα λαστιχα στους θολους? τι οφσετ ειναι ιδανικο σε αυτες τις διαστασεις και χαμηλωμα για ζαντα και πλατος? ευχαριστω πολυ
  2. καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι και θελω τα φωτα σας, πολο 9Ν 1.2 με τα 54αλογα,τσιμπαει λαδι,πολυ λιγο δε ξερω αν και μου φενεται αρκετο ακομα και για βαγκ. στα 1300 χλμ εκαψε περιπου 250ml λαδι 20/50 μιας και πιο λεπτο το εκαιγε πιο γρηγορα? αποσο εψαξα 5/30 φοραει απο μαμα? πηγα σε 5 μηχανικους, οι 4 ειπαν επισκευη ανοιγμα το λιγοτερο ελατηρια πιστονιου λαδιου και κεφαλη μαζεμα,(κοσστος 600+ ευρω) ο ενας ο οποιος το εβαλε στο πισι μου ειπε πως δεν θελει οι μετρησεις ειναι μια χαρα και απλα μου προτεινε ενα καλο σερβις με καλα σωστα λαδια. οσο εψαξα στο ιντερνετ τσιμπανε λαδια αυτα τα μοτερ αλλα ειναι λογικο τοσο? τα φωτα σας ευχαριστω.
  3. καλημερα παιδια μια ερωτηση βοηθεια,το χταποδι μου παει για ραγισμα,αν δεν βρω μεταχειρο ιδιο η κοληση μπορω να βαλω απο αλλο μοντελο και να δουλευει σωστα? πχ πιο μεγαλο golf η polo? το αμαξι περα απο ενα ελευθερο τελικο ,καταλυτη και χοανη δεν φοραει κατι αλλο, thanks
  4. καλησπερα παιδια 2ο θεμα 2η βοηθεια γνωμη,σαν νεος κατοχος golf mk2 1.3cat το αμαξι θελει φρενα, εχω βρει τα οεμ φρενα του brembo φαση δισκο-τακακι,αλλα σε κουβεντα με αλλο golfakia mk2 μου ειπε οτι θα πεταξω τα λεφτα μου...και να προτιμησω κατι μεγαλυτερο απο ibiza 101ps με δισκο 288 με την δαγκανα του και ακρα και τελος(ουτε καν του gti)(φοραει και αυτος τα ιδια).περα απο το κοστος σαν αναβαθμιση τι λετε? να πω οτι σαν οδηγος δεν αρεσκομαι σε τελικες και ευθειες αλλα στροφοδιαδρομες οτι βοηθεια-γνωμη δεκτη. ευχαριστω.
  5. καλησπερα παιδες ωραιο το φορουμ σαν νεος vaggitis θα ηθελα την βοηθεια σας-γνωμη. προσφατα κατοχος golf mk2 1.3cat 91' 200000+ το κοντερ \... τι να προσεξω-αλλαξω στο μοτερ ωστε να κρατησει? εχω κανει ενα 1ο service το κλασικο. αλλη απορια εχει χαλασει το φουσκακι του τρισιμπιτερ αλλαζει μονο αυτο η παει σετ ολοκληρο? οτι βοηθεια δεκτη. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.