Jump to content

golf_4_gti

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

golf_4_gti last won the day on June 13 2021

golf_4_gti had the most liked content!

About golf_4_gti

  • Birthday 07/12/1985

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Γρεβενών
  • Νομός
    Γρεβενών

Contact Methods

  • Yahoo
    K.zigostiotis@yahoo.com

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

1,470 profile views

golf_4_gti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. -Passat b5.5 -Πέφτει το πεντάλ του φρένου. -Ενώ είναι σταματημένο το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή, αν κρατήσεις πατημένο το φρένο σε λίγα δευτερόλεπτα το πεντάλ φτάνει σχεδόν πάτωμα. -Αν η μηχανή είναι σβηστή δεν πέφτει το πεντάλ του Φρένου όπως και στον δρόμο δεν πέφτει. -Ο εγκέφαλος είναι καθαρός από σφάλμα. -Ένας μάστορας λέει σεβρό αλλά χωρίς να είναι σίγουρος και άλλος λέει αντλία φρενου χωρίς να είναι σίγουρος και αυτός. -Οποιος έχει αντιμετώπιση κάτι παρόμοιο θα ήθελα την βοήθεια του. Ευχαριστώ!!!
  2. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ψάχνω σιδερένιες ζάντες απο passat b5 15άρες 5χ112 6αρες ET 37
  3. Δεν μπορεί να πάρει εύκολα μπροστά. Περνει με την 3η 4η φορά. Καθάρισα μπεκ ,πεταλούδα γκαζιού άλλαξα και φουσκα θερμοκρασίας και πάλι τα ίδια. Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι η μήπως έχει συμβεί και σε άλλον? Στο διαγνωστικό είναι καθαρό δεν έχει βγάλει βλάβη
  4. Απο ότι μου είπαν σταμάτησε το ανταλλακτικό για το passat αλλά με την βοήθεια του Δημήτρη στα ανταλλακτικά ΚΑΨΙΩΧΑΣ στα Γιάννενα βρήκε ότι κουμπώνει από golf 4,όπως και έγινε. Μπήκε κανονικά και είναι ακριβός το ίδιο με το golf 4 που είχα. Η τιμή ήταν 107 ευρώ το ανταλλακτικό και 60 ευρώ εργασία. Όποιος θελήσει κάποια άλλη πληροφορία εδώ είμαι. Να σημειώσω ότι στην Αντιπροσωπεία της Κοζάνης Ιωαννιδης δεν με δώσανε καν σημασία ίσα ίσα τους ενόχλησα κιόλας... Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε.
  5. Εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα ένα passat 2005 1.6 με 77.000χλμ από πεθαμένο. Έκανε από την πρώτη μέρα ένα πνίξιμο μέσα στην πόλη και ειδικά όταν είμαι με 2αρα πατάω συμπλέκτη σε στοπ και πάω να βάλω 1η οι στροφές πέφτουν στις 500 και μετά ανεβαίνουν στις 800-850. Για ποιο λόγο κανει αυτό το βύθισμα? Το έκανα διάγνωση και σας δείχνω σε φωτογραφία τι εβγαλε. Το έκανα καθαρισμό πεταλούδας γκαζιού και προσαρμογή πεταλούδας στην αντιπροσωπεία αλλά δεν έστρωσε. Ξέχασα να αναφέρω έχει σπασμένο ένα σωληνάκι αναθυμιασεων μολις φεύγει από το μοτέρ το οποίο έχω παραγγείλει. Δεν ξέρω αν οφείλετε εκεί απλά το αναφέρω. Στην αντιπροσωπεία ειπαν ότι δεν έχει να κάνει αυτό με το πνίξιμο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Μετά από αρκετά τηλ ,ανάγωγους υπαλλήλους, ειρωνικά σχόλια έβγαλα άκρη στην vw Ιωαννίνων και τοποθέτησα τον πιλοτο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με βοηθήσατε έστω και με μια γνώμη.
  7. Σε ευχαριστώ Συγνώμη δεν το γνώριζα ότι είναι ΤΟ Β5.5 Αυτό είναι ακριβός το αμαξι μου. Ποια η διαφορά του Β5 ΜΕ Β5.5 και πως τα ξεχωριζουμε ?
  8. Πως θα το τσεκάρω αν περνει η οχι φίλε μου
  9. Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου Για το ταξίδι το θέλω γιατί έχω πρόβλημα με τον φλεβητη μου.
  10. Καλησπέρα!!! Χθες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο passat b5 2005 1.6 Θέλω να ρωτήσω μπαίνει αυτόματος πιλότος στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο?
  11. Αυτές τις μικρές τρυπούλες δεν τις πρόσεξα να σου πω την αληθεια δεν ξέρω κιολαν αν έχει.θΑ το κοιτάξω και θα σου πω.Σε ευχαριστώ πολύ παντως
  12. Κάτω απο τις πόρτες έχει 2 τάπες μαυρες να τις βγάλω ?
  13. Δεν τις κοιταξα φιλε μου αλλα το προβλημα ειναι οταν ειναι σταματημενο κ βρεχει.
  14. Το κοιταξα καλα για να καταλάβεις ο μπαμπριζας που πηγα εβγαλε πορισμα οτι εβαζε νερο απο την τσιμουχα που έχει η ντιζα για το καπό που βρισκεται εκει μεσα.την εβαλε κολα αλλα παλι τιποτα εχω αγανακτηση.
  15. νεροχυτες εννοεις κατω απο το μαυρο πλαστικο στους υαλοκαθαριστήρες.το εχω βγάλει ολο ειναι πεντακαθαρο μεσα.εχω ανοιξει κ τους θολους χαμηλα δεν εχει τιποτα μεσα κ εκτος αυτου το αμαξι ειναι μονιμα σε κλειστό γκαράζ δεν εχει φυλλα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.