Jump to content

kwstasst

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kwstasst

  1. καλησπερα φιλε μου .Το αμαξι το εχω μονο 1 διμηνο και δν του εχω κανει καν 15000 χμ , του εχω κανει περιπου 6000 χμ και αυτα λογου οτι το παρακουλουθουσα για τα λαδια του . Τωρα δν ξερω και ο προηγουμενος ιδιοκτητης καθε ποτε του αλλαζε τα λαδια , γτ ακομα δν εχω το βιβλιο service και ειναι στην συγκεκριμενη . τωρα απο την ωρα που το πηρα στα χερια μου οπως σου ειπα και παραπανω του εβαλα 5w30 castol και τωρα φοραει 5w40 valvoline , λαδια τα οποια μου τα εδωσε εστειλε η συγκεκριμενη εταιρια .. Απο κει και περα να του βαλω 10w40 ?? , η να ψαξω για κανεναν καλο μαστορα να του κανω ανακατασκευη ??? , Και να σε ρωτησω κατι αλλο εσυ τι μηχανη εχεις στο passat , τι λαδια ?? , σου καιει το δικο σ η φυσιολογικα πραγματα ??
  2. Καλησπέρα σε ολα τα μελη το φοριουμ , ειμαι κατοχος ενος skoda octavia 5 scout 1.8 tsi το αγορασα προσφατα μεταχειρισμενο με 59000 χμ και εχω προβλημα ολο αυτον τον καιρο με τα λαδια του . Στην αρχη μου εκαιγε με 5w30 1 λιτρ στα 1000 χμ ,και μετα απευθυθηκα στην εταιρια που το πηρα (Die profis καλδης ) και μου ειπαν να βαλω 5w40 λαδια οτι φταιει ο τυπος λαδιου . το κανω και μετα απο παρακουλουθηση μου καιει 1λιτρο στα 1800 xm . Με κανονικη χρηση , Δεν ξερω ασχετα με το τι λεει το βιβλιο service εγω προσωπικα τα θεωρω πολλα και παλι .. Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.