Jump to content

grammatikosb

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About grammatikosb

User Information

  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Ναυπλιέων
  • Νομός
    Αργολίδας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

459 profile views

grammatikosb's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολους Νεος κατοχος ενός GOLF6(5Θ) (πρωην κατοxος GOLF3), και επειδη η δουλεια απαιτει συχνο φορτωμα σε μπαγκαζιερα, εχω ενα προβλημα. Ενω στο golf3 που ειχα. ειχα μπαρες ΗΕRMES GS3 (αλουμινενιες) και μπαγκαζιερα HERMES 360l. δεν ακουγόταν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ 60 ειτε στα 100 ειτε στα 150 χλμ εβαλα τις ιδιες μπαρες στο καινουριο αυτοκινητο (βεβαια πηρα αλλες -ποιο μακρυες , αλλα την ιδια μαρκα) και ακουγεται λες και θα απογειωθει αεροπλανο---- απο τα 70χιλιομετρα και πανω! ειτε εχει σκετες μπαρες ειτε με την μπαγκαζιερα! δε μιλαμε για θορυβο στα 100χλμ και με λιγο αερακι...! σουπερ πουμα!! υπαρχει καποιο κολπο "σωστης τοποθετησης" ωστε να μη κανει τοσο θορυβο?) (οπως π.χ.. ποσο μπροστα η ποσο πισω να την βαλω στο αμαξι? (μιας και το παλιο ειχε ειδικες υποδοχες σε συγκεκριμενα μερη για την τοποθετηση)! η αληθεια ειναι οτι βαλε-βγαλε συνεχεια, για να μη παιρνω ντεπον ανα μισαωρο ,λογο θορυβου δεν ειναι και οτι καλυτερο! (η μπαγκαζιερα.. οκ.. ας βγαινει , ευκολο ειναι) αλλα οι μπαρες.. ειναι ενα θεμα! Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας!!!
  2. καποιο μαγαζι να παραγγειλω το μοτερ/γρυλλο κτλ.. υπαρχει? μιας και δεν υπαρχει αλλη λυση?
  3. Επειδη τα νευρα μου δε πανε και τοσο καλα και το παραΘυρο του συνοδηγου (comfort σε golf 3) εχει αρχισει και περνει μονο του πρωτοβουλιες... Παρενθεση: Εκει που ειναι κλειστο... παταω το διακοπτη ν αανοιξει, ανοιγει... δε σταματαει, ανοιγει μονο του μεχρι το τερμα, δεν αναιβενει ξανα, παρα μονο οταν κλεισω το διακοπτη και τοτε ανεβαινει κανονικα. μετα παω να το ξανακατεβασω, ξανα τα ιδια, ανοιγει μονο του συνεχομενα... δε σταματαει πουθενα, δεν ξανακλεινει παρα μονο αν κλεισω το διακοπτη! επισης αυτο το κανει 8 στις 10 φορες. καποιες αλλες φορες δε κλεινει καθολου παρα μονο ειτε με το κουμπι του συναγερμου ειτε με το κλειδι (οταν κλειδωνεις παρατετατμενα τη πορτα του οδηγου)... εβγαλα το πολο της μπαταριας αλλα δε κανει τιποτα! Υποψιν το μοτερ ειναι μαμισιο (απο αλλο γκολφ που ηταν για αποσυρση) το comfort του οδηγου ειναι αφτερ μαρκετ ηλεκτρικ λαηφ! ..............................................................................................κλεινει η παρενθεση! Ξερει κανεις τι μπορει να πταιει?? επισης.. απο που μπορω να αγορασω το μηχανισμο ( comfort) ? <καποιο οικονομικιο μαγαζι να τον αλλαξω!> Ευχαριστω γαι την οποια βοηθεια!!
  4. εδώ ΒΑΣΙΛΗΣ Επάγγελμα: εκπαιδευτικος (αδιοριστος) Ηλικία: 35 Αυτοκίνητο: Golf 3..... μαυρο... Διπορτο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.