Jump to content

alexandroskon

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

About alexandroskon

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

1,363 profile views

alexandroskon's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

13

Reputation

  1. Εχω φοραω κινητηρα apu και νομιζω οτι αυτη δεν μπαινει κουτι..
  2. Γνωριζεις αν αυτη μπαινει πανω ακριβως οπως η μαμα; δεν θελω να αλλαξω πολλαπλη.αυτην θυμασε πιο αυτοκινητο την φοραει;
  3. Καλησπερα στην παρεα..θελω να αλλαξω τουρμπινα λογω οτι η δικια μου τα εφτυσε (κ03 150hp) λεω να βαλω την κ04 15 μου ειπαν οτι μπαινει ακριβος.το θεμα ειναι τι αλλα περιφερειακα θα χρειαστω;το αμαξι ειναι πρωτο σταδιο.(intercooler,σκαστρα,εξατμηση εισαγωγη και προγραμμα).
  4. εχανε απο το κολαρο της σκαστρας.
  5. Καλησπερα, τελικα μπηκε το intercooler αυτο που παρατησρησα ειναι οτι ανεβηκε το over 1.4 και το σταθερο 1,0..πριν το cooler ειχα 1,1 με 0,9..ειναι λογικο μονο με cooler να ανεβηκε τοσο????
  6. τι εννοεις να ειναι καλες? εσυ εχεις στο δικο σου ?
  7. Καλησπέρα έχει βαλει κάποιος intercooler aftermarket σε πασσατ 1,8τ 2000? αν ναι τι τυπου πρεπει να βαλω?
  8. μπηκε και η εξάτμηση απο τουρμπο και πισω επισης ελεχτηκε και η τουρμπινα στην οποια επισκευαστηκε και η wastegate στης οποιας το πορτακι εμενε ανοιχτο...το μονο προβλημα ειναι οτι ο τουρμπινας που την εβαλε μου ειπε οτι η φτερωτη ειχε εντονο ασπρο χρωνα το οποιο σημαινει οτι το αυτοκινητο ειναι φτωχο σε βενζινη...μου ειπε να ελενξω την πιεση βενζινης ή να ελενξω το προγραμμα που εχει το αυτοκινητο. ετυχε σε καποιον κατι παρομοιο?
  9. Αλεξανδρος θεσσαλονικη κατοχος passat 1,8τ 2000 περιπου στα 200hp εχει μπει προγραμμα και ειμαι στην φαση της εξατμισης...εχει μπει καταλυτης αγωνιστηκος και χειροποιητο τελικο με δυο μπουκες...φιλτροΚΝ φιμε πισω φαναρια .Mεχρι 240 εχω παει αλλα ειχε να δωσει κιαλο...1.1over
  10. πηγα και ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι η 710ν εχει αντικατασταθη απο την 710p.
  11. το μοτερ ειναι 1.8τ apu με τα 150..εχω βαλει προγραμμα και εχω παει γυρω στα 190..και φιλτρο ελευθερο στο φιλτροκουτι.
  12. γεια στην παρεα. χανω καυσαερια απο την πολλαπλη εξαγωγης.. να βαλω την μανισια ή χταποδι?
  13. γνωριζει καποιος την διαφορα της σκαστρας 710P και 710Ν?εγω φοραω την 710P
  14. παντα ετσι γινεται...χαχαχαχααχαχα οταν το συνηθηζεις λες δεν παει βημα...εχω φιλτροχοανη αλλα μου ειπε αυτος που εβαλε το προγραμμα καλητερα ειναι να βαλω ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι..
  15. τα 150 αλογα που ειχε δουλευει 0.6 over kai 0.4 σταθερο...σε ολα τα 150 αρια τοσο δουλευει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.