Jump to content

chris_sers tsi

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About chris_sers tsi

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

chris_sers tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδες Τα coilovers VOGTLAND εφτασαν Πειτε μου λοιπον ποσο να χαμηλωσω το golf 5 για να ειμαι και ωραιος και χωρις προβλήματα!! Εχουν ρύθμιση απο 35mm μέχρι 65mm. Αναμένω απαντήσεις διότι το Σάββατο πάμε για τοποθέτηση
  2. Εγώ να ευχηθώ καλό ταξίδι σε όσους θα μας έρθουν από μακριά... Προσοχή στον δρόμο!
  3. Ετσι όπως τα λες είναι...χάνεις όσα έδωσες και δίνεις και παραπάνω για τις επόμενες οπότε σε βγαίνει το κοστούμι όσο να πάρεις ακριβές απευθείας!
  4. Η άποψη σου είναι συμπερασματική από προσωπική σου εμπειρία ή γενικώς από ότι έχεις ακούσει? και οι δύο προαναφερόμενες είναι χαμηλού μπατζετ, εκτός αν κάνω λάθος για τις ΑΡ.
  5. Στέλιο φιλε τι κάνεις?? Εννοείτε πως θέλω να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά! Το θέμα είναι έχω βρει κάτι coilovers 500 ευρώ αλλά τι ρόλο βαράνε?? http://www.v-maxx.com/uk/για ρίξε μια ματια!! Εσύ βρήκες τις 19αρες σου
  6. Εγώ σκέφτομαι για 3 πόντους ...λες να μην το τολμήσω??
  7. ΟΧΙ!! Γιατί να χάσω σε άνεση...απόσο γνωρίζω το δικό μου έχει από μαμά μία επιπλέον σκληρότητα και 1.5 εκατοστά πιο χαμηλά!
  8. Ευχαριστώ όλους σας για τις λύσεις που προτείνατε αλλά δεν διευκρίνισα κάτι σημαντικό... Έχω το τσι σπορτ έκδοση και θέλω να το χαμηλώσω τόσο όσο να μηδενίζει το κενο μεταξύ φτερού και τροχού σε συνδυασμό με την αγορά 18'' ζάντας πλέον! Το κάνω κυρίως για εμφάνιση αλλά δεκτή όποιο πρόσθετο καλύτερο κράτημα!
  9. Κι εγώ τα θέλω αυτά...για πες μου την άκρη σου
  10. Ωραία η LP 560 αλλά τις φοβάμαι τόσο γεμάτες και σαν στυλ αλλά και σε βάρος!!
  11. H να προτιμήσω αυτές? http://www.mswuk.com/foxmotorsportalloywheels.html και η ζάντα είναι η FX MS007 . Εχει κάποιος άποψη για τα συγκεκριμένα μοντέλα των δύο εταιριών?
  12. Ναι θέλω πολύ να αλλάξω και είδα κάτι πολύ ωραίες ακούω γνώμη αν έχετε διάθεση κύριοι Εδώ το λινκ http://daremotorsport.com/wheels.htmlκαι η ζάντα είναι η X2
  13. Nα εκφράσω άλλη μία απορία! Αν αυξήσεις την διάμετρο της ζάντας από 17 σε 18 αλλά παραμείνεις στο ίδιο βάρος ζάντας αλλάζει κάτι στις επιδόσεις του αυτοκινήτου?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.