Jump to content

aegea

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About aegea

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

aegea's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Μαγαζί με VW ανταλλακτικά στην Αθήνα....δεν θέλω να γράψω όνομα για ευνόητους λόγους. Το αμάξι δεν είναι VW αλλά Audi A3 8Ρ CAXC. Δεν ζήτησε extra στοιχεία για το αμάξι και μου είπε ότι έχει μεμονομένα καδένα, τεντωτήρα, γλίστρες, φλάντζα γι αυτό το αμάξι(όχι κομπλέ σετ). Τότε ρώτησα για κομπλέ σετ (με μεταβλητό κτλ) και μου είπε ότι μπορώ να βάλω από BMY/BLG άμα αλλάξω και την καδένα της αντλίας του λαδιού. Φάνηκε σίγουρος και δίνει δεκάδες σετ σε συνεργεία VW. Δεν νομίζω να μπήκαν λάθος κωδικοί. Το κακό είναι ότι δεν έχω κρατήσει τους κωδικούς που μπήκαν....
  2. αααα ρε VAG....Eπανέρχομαι κι εγώ στο θέμα καθώς σε 1.4tsi CAX τον Ιούλιο αγοράστηκε γνήσια καδένα (Καδένα, τεντωτήρας, γλύστρες, φλάντζα και όχι κάποιο ολόκληρο set) από γνωστό μαγαζί με VW ανταλλακτικά στην Αθήνα και τώρα μετά από 5 μήνες περίπου η καδένα κάνει ξανά πολύ θόρυβο στην κρύα εκκίνηση. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπε ίσως είναι ο μεταβλητός και ότι δεν τους έχουν επιστρέψει καθόλου τέτοιες καδένες...Αλλάχτηκαν τα λάδια και το φίλτρο λαδιού και το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να πήγε στραβά τόσο σύντομα ρε γαμώτο; Υπάρχουν "μαιμου" γνήσια ανταλλακτικά; Το κιτ 03C198229C το έχει δοκιμάσει κανένας;
  3. Αναφέρομαι προφανώς σε γνήσιο σετ καδένας (όχι aftermarket).
  4. Γνωρίζει κανένας εάν υπάρχει ολόκληρο κιτ καδένας (με μεταβλητό) για τους κινητήρες CAX όπως υπάρχει για τους BMY, BLG, BWK ? Ρώτησα στα ανταλλακτικά και μου λένε μόνο κομμάτι-κομμάτι! Ευχαριστώ!
  5. Αν διαβασεις λιγο το forum θα δεις οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο. Σχεδον ολα τα 1,4tsi το παρουσιαζουν. Παντως μπορεις να απευθυνθεις σε ανεξαρτητο συνεργειο και να γλιτωσεις αρκετα €, αν βεβαιο στο ξαναπαρουσιασει.
  6. Καλα χιλιομετρα!! Καλα εκανες και αλλαξες εγκαταστατη! Το μονο "φαουλ" σου πιστευω ειναι οτι δεν εβαλες καποιο επωνυμο κιτ (πρωτη φορα ακουω αυτη την μαρκα). Στην Ελλαδα που ζουμε αυριο μπορει να κλεισει -χτυπα ξυλο- και να μην εχεις καποιον να στο ελεγξει και να στο ρυθμισει!
  7. Sorry για το off αλλα....Δυο επιτυχημενες εγκαταστασεις δεν τον κανουν επιτυχημενο εγκαταστατη. Εχω δει μετατροπη του....αν αναφερω λεπτομερειες και επειδη δυστυχως δεν μου κοψε να βγαλω φωτο, θα με θεωρησεις "βαλτο". Μονο η εγγυηση που δινει επρεπε να σε προβληματιζει! Αφου εχεις διαβασει σε φορουμ θα διαβασες και στο autogasforum.gr Ελπιζω να ειναι επιτυχης η μετατροπη σου και να μην κυνηγας τον 20χρονο απο το ΙΕΚ να στο ρυθμισει. PS: Δεν πιστευω οτι κανεις διαφημιση, Κουβεντα κανουμε!
  8. @Passatoukos ξανασκεψου το για τον Τσοπελογγιαννη γιατι εγω ακουω τα χειροτερα.... οχι τα καλυτερα. @Alexoda ειχα και γω υγραεριο στο golf 4 μεχρι που το πουλησα. Ο λογος που το πουλησα δεν εχει σχεση με την εγκατασταση υγραεριου (απο οτι ξερω ακομα ειναι αριστο το αμαξι). Ειχα κανει περιπου 40,000χλ με υγραεριο και δεν ειχα προβλημα. Τωρα πρεπει να χει γυρω στις 65,000χλ. Βρες καλο μαστορα-εγκαταστατη με τον οποιο μπορεις να συννενοηθεις και ενα αξιοπιστο επωνυμο κιτ και μην πολυπιστευεις "εγκαταστατες" που στου ταζουν 500χρονια εγγυηση. Οσον αφορα τον αξιζει πιστευω πως ναι αξιζει αν κανεις αρκετα χιλιομετρα (πανω απο 10,000χλ) και φυσικα αν η εγκατασταση γινει σωστα.
  9. Δεχτηκες να πληρωσεις 1700€;
  10. Συγγνωμη κιολας αλλα τα θελε ο ποπος σου!! Το καπακι παντα παει για πλανισμα σε περιπτωση φλατζας(και αν το σηκωνει η τσεπη και ελεγχο για ρηγμα)!!!! Πηγαινε σε ενα μαστορα της προκοπης να στο φτιαξει!!
  11. Για ποιο λογο να πας στην VW; Πηγαινε σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο. Επισης πολυ πιθανον να υπαρχει και aftermarket κρεμαγιερα ή να επισκευαζεται.
  12. Περαστικα στην τσεπη σου!! Απο οτο θυμαμαι εχει ξαναγραφτει παρομοια ιστορια εδω μεσα! Αν εισαι εκτος εγγυησης ελπιζω να μην το πηγες σε αντιπροσωπεια.
  13. ΑΝ έχω καταλαβει σωστά... δεν ξεκινάει από τον μεταβλητό το πρόβλημα αλλά από τον τεντωντηρα. Χαλάει και χαλαρώνει καδενα. Και μετά αρχίζει να φθείρεται το γρανάζι. Πάντως αν σου ανάβει το check επίσπευσε την επισκευή.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.