Jump to content

yannis-arta

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About yannis-arta

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ηπείρου - Αρταίων
  • Νομός
    Άρτας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

yannis-arta's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. εννοειται οτι το ειπα και δε χρειαζοταν να το γραψεις, δεν εχω διαθεσιμα οχι 200ε που κοστισε ουτε 500 του ειπα και μενα δεν ειναι υποχρεωση να παω το αμαξι για σερβις 6 χρονια τωρα και να πληρωνω την αλλαγη λαδιων 160 αλλα το παω.στα ευκολα,χαμογελαμε κ τα παιρνουμε,στο ατυχημα ξυνιζουμε που δε θα πληρωθουμε αμεσα σε τετοια εποχη που ο κοσμος δεν εχει,δεν παει ο κοσμος για σερβις κ κλεινουν αντιπροσωπειες,κοιταμε κ τον πελατη.δεν ειπα να τα χαρισουν τα λεφτα. κ κατι ακομα στην κεντρικη σελιδα διαφημιζει -- Μέλος του ΕΙΕΠ (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών)
  2. αυτο δε χρειαζοταν να το πεις.αναρωτηθηκα πολλες φορες γιατι πρεπει να μπλεχτω,εστω κ με μικρο ποσο.κ η απαντηση ηταν οτι ειναι εκτος διακανονισμου,ασχετα αν ειναι ασφαλισμενοι δηλ βρε φιλε ο μαστορας εχει μεγαλυτερη ανεση με χρηματα κ μπορει να περιμενει ενω η αντιπροσωπεια δυσκολευεται? για αυτο λεω οτι επεσε κοροιδια,παντελης ελλειψη σεβασμου. στο τσακ ειμαι να παρω στα κεντρικα
  3. εκανα την κινηση οταν ειπαν οτι θα πληρωνα στην αρχη αλλα ειπα θα καλυψει η ασφαλεια ας βαλω τα αυθεντικα. αλλα οχι κ τετοια αντιμετωπιση που εμεινα! να παρω κοσμοκαρ? με ποιο να μιλησω?
  4. γεια σε ολους εχω ενα γκολφ μοντελο 2009. τρακαρα κ ειχα ζημια στο μπρος κ πισω προφυλακτηρα, ολοι ασφαλισμενοι αλλα αυτη που το προκαλεσε ηταν σε ασφαλιστικη εκτος διακανονισμου. χωρις να το σκεφτω λεω θα παω στην αντιπροσωπεια που με ξερουν κ τους ξερω κ εχω κανει ΟΛΑ τα σερβις εκει. τι το θελα? στα δυσκολα δε σε λογαριαζουν πριν παρω στην κοσμοκαρ ηθελα να ρωτησω αν ειμαι υπερβολικος μου ειπαν οτι δεν μπορουν να περιμενουν ποτε θα πληρωθουν απο την ασφαλιστικη κ επρεπε να πληρωσω. με τα πολλα ειπαν θα με δωσουν μια διορια 20 ημερων. προχθες που πηγα να το παρω με εβαλαν να υπογραψω συνναλαγματικη για αυτες τις μερες 2000ε για την επισκευη. δηλ τι θα γινοταν αμα παθαινα ζημια μονος? ττι λιγοτερο θα με εκαναν αν πηγαινα σε μια αντιπροσωπεια στο κογκο? ευτυχως που με ξερουν κ χτιζονται σχεσεις συνεργασιας κ εμπιστοσυνης...... ευτυχως με εδωσαν δωρο μαντηλακια να σκουπισω τον ιδρωτα μου!! πειτε σας παρακαλω υπερβαλλω?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.