Jump to content

daemon

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by daemon

  1. Επιστροφή στα καγκουριλίκια με Κ04 πλέον (πάνε τα big turbo. . . ησύχασε το κεφάλι μου). Προσπαθώ κάπου να δοκιμάσω το νέο setup αλλά δεν κάθετε. Βγαίνω περηφερειακό και ακούω τσαφ ! ! ! όπα . . . θα παίξουμε . . . αφήνω να δω τι είναι και σκάει ο τζίπσι με το smart και Τερλάγκα . . . Φτου σου τη τρέλα μου μέσα . . . του ρίχνω μια πιστολιά και περνάω Ευκαρπία . . . Πέφτουν δυο μπαλοθιές από πίσω και κάνω δεξιά . . . Πρώτη δοκιμή με χαμηλή 1,2 και ορμάνε ibiza 20vt με ibiza DSG . . . τι λε ρε πούστη μου . . . 6 - 5 - 4 και σανίδα . . . ο 20vt πρέπει να ήταν χαμηλός αλλά o παλίκαρος με το DSG ήθελε παιχνίδι . . . 4 άνοιγα χαλαρά οπότε και ανέβασα 6η σύντομα . . . ξαναόρμάει και ξανά 4η . . . μαζεύω και ανοίγω όχι και τόσο εύκολα αυτή τη φορά . . . καλό το ibiza . . . 14άρια δεν βγαίνουν μόνο αυτά ? Αν το διαβάζει ο φίλος με το άσπρο . . . sorry που την έκανα φίλε . . . έπρεπε να πάω σπίτι για να κάνω και τα μαθήματα της μεγάλης . . . την επόμενη φορά θα παίξουμε περισσότερο . . . θα ανεβάσω και πίεση θα δεις . . .
  2. Προ 3 εβδομάδων . . . Αρχίσανε οι Βούλγαροι τις Χαλκιδικές και έρχονται με τις νεκροφόρες . . . 740 ΒΜW . . . Στροφή περιφεριακού για Χαλκιδική και μου κολάει από πίσω . . . αργώ να κάνω δεξιά πάνω στη στροφή και ανάβει φώτα και κόρνα . . . και κόρνα ! ! ! . . . σε ΜΕΝΑ ? ! ? ! ? ΚΟΡΝΑ ! ? ! ? δεξιά . . . βαλβιδόνι . . . τέρμα πίεση . . . 3η και ορμάω . . . αλλαγή με το γκάζι στο πάτωμα . . . σκάστρα . . . μπέρδεμα . . . “άσε” και ΜΠΑΜ . . . ψαρώνει στον καθρέπτη . . . 4η . . . external . . . οι κόρες ανοίγουν βλέποντας με να τον καταπίνω . . . πατάει αλλά δεν . . . φλασάρισμα φώτα νευρικά και κόρνα . . . έψαχνε να βρει κενό . . . που πα ρε κολέγκαααααααα . . . γιουχουουουουουουουουου . . . Λίζαααααααα μπανάναααααααα . . . PS . . . ρε μήπως να μην το κάνω υβρίδιο . . .
  3. Μια χαρά . . . ένα καλό έλεγχο πριν μπουν επάνω και αρκετά χλμ για εύλογο χρονικό διάστημα μετά την τοποθέτηση τους σε όλες τις συνθήκες . . . μετά πληρώνεις ή παραδίδεις τα δικά σου . . . (δηλ. Τα παίρνω, τα τσεκάρω, τα βάζω, δουλεύω 2-3 μέρες σε χαλαρό ρυθμό αλλά και τέζα πατημένο, και μετά πληρώνω - παραδίδω) Ο έμπορος μπορεί να είναι ο καλύτερος επαγγελματίας δεν λέω το αντίθετο αλλά . . . σε περίπτωση που πληρώσεις και δώσεις τα δικά σου και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, θα μείνεις με το πρόβλημα και χωρίς τα δικά σου πράγματα, οπότε θα χρειαστεί να βάλεις ξανά το χέρι στη τσέπη για να έχεις αυτοκίνητο . . . είναι συχνό το φαινόμενο στα μεταχειρισμένα ο έμπορος να τα ρίχνει στον μηχανικό και ο μηχανικός στον έμπορο . . . εσύ είσαι στη μέση . . . ξαφνικά κανείς δεν φταίει . . . και πλερώνεις το μάρμαρο . . . Ο μηχανικός παίζει μεγάλο ρόλο . . . ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ . . . Γνώμη μου . . .
  4. Μάλλον για κάτι τέτοιο με κόβω . . . αν παίξει αυτό το σενάριο με κ04-64 + το κάνω και 2λτρ από τα 360-380 θα βγάλουμε 400+ ? ? ? θα πάμε σε 50+ kg ? ? ? έκεντρα φοράω από 20v ατμόσφαιρα . . .
  5. e-boost 40 street $$$$$$$$$$ Ναι γαμώ το στανιό μου . . . μέχρι να γεμίσει μου έβγαζε τη πίστη . . . ξανά άλλαξα σωλήνες και είδα λίγο φως . . . Είναι όλα πάτημα 2,5, A/R το μικρό από τα 2 . . . δεν θυμάμαι τις τιμές Την π…να την Τial την επισκεύασα 3 φορές και παίξαμε με τα ελατήρια για να ανοίγει σωστά και στην ώρα της Μαζί σου στις χαρές μαζί σου και στις λύπες . . . αλλά έχω γίνει οικογενειακός φίλος του βελτιωτή γιατί όλο και κάτι θα θέλει κούρδισμα . . . δεν το λέω για τα λεφτά γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόσες δοκιμές έχουμε γίνει ξαναλέω φίλοι απλά να που κάποιος που επένδυσε σε υβρίδιο (που δεν μου πήγαινε το μυαλό καθώς κολλημένος με το ρουλεμάν) με ζόρισε . . . και δεν είναι μόνο η εικόνα τις στιγμής . . . είναι το σύνολο το αυτοκινήτου . . . Μεγάλο puzzle και όσο το ανεβάζεις τόσο και αυτό δυσκολεύει . . . το υβρίδιο είναι στα ίδια ? ή πας σε -10% κάτω σε δύναμη αλλά πιο OEM κατάσταση ? πας μόνο λάδια φίλτρα και τα δέοντα στη μαμα σας ή έχεις το κούρδισε το, ρύθμισε το κάθε 3 και λίγο ? $$$$$$$ Η πάνω λίστα σου θέλει χέρι στη τσέπη . . . ήταν η κουβέντα που μου είπε το παλικάρι και χαμήλωσα . . . "Βαρέθηκα να βάζω το χέρι στη τσέπη για το ρουλεμάν"
  6. Λόγο του ότι και γω έκοψα βέρες και παντρεύτηκα το δικό μου θα σου πω το εξής . . . οπλίσου με υπομονή . . . πολύ υπομονή . . . βρες καλό βελτιωτή . . . πες του "είμαι ερωτευμένος μαζί του και δεν το πουλάω. . . παντρευτήκαμε ". . . να σου φέρει 2-3 πελάτες του με διαφορετικά setup να σε κάνουν βόλτα. . . να σου πουν τα + και τα - του 20vt. . . βρες 20vt μοτέρ . . . σφάξτο, γυάλισε το, βάλτου σώθηκα . . . σαζμάν 6άρι με τα περιφεριακά του. . . εγκεφάλους, πλεξούδες, κουλερ, σωλήνες, εξατμίσεις, boostcontrol, αγελάδες, σκάστρες, φρένα, αναρτήσεις, υβρίδιο ή ρουλεμάν, πολλαπλασιαστές κτλ κτλ (Κοινός κρατάς το κέλυφος και αλλάζεις όλα τα άλλα) κάνεις το μεγάλο βήμα και τα τοποθετείς . . . Υπάρχουν πολλές επιλογές, πολλά πράγματα σε πολύ καλές τιμές αν έχεις το χρήμα αλλά και τον χρόνο να χτυπάς την ευκαιρία όταν πρέπει . . . απλά θα πρέπει να έχεις την συνταγή στο χέρι και να ψάχνεις συγκεκριμένα πράγματα. . . Προσωπική εμπειρία . . . Ξανά ερωτεύτηκα ένα αυτοκίνητο 10ετίας που θα έχω άνετα για άλλη μια 10ετία και βάλε . . . Δεν θα έριχνα λεφτά σε 16άρι ατμόσφαιρα όσο και αν το αγαπούσα . . . τρύπιος κουβάς . . . και στα 140 - 150 να πας είναι θέμα χρόνου να θες κι'άλλο . . . Αν είσαι πραγματικά εκεί τότε προχώρα . . . Αν όμως έχεις ενδοιασμούς τότε σκέψου ότι τα πράγματα σου θα είναι άχρηστα και υπάρχει ελάχιστο ενδιαφέρον για να τα πάρει κάποιος. . . Προσοχή . . . στο όλο παραπάνω θες ένα καλό και αξιόπιστο βελτιωτή που θα επιλέξεις ΕΣΥ και όχι ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο πεταλούδας. . . και να έχεις πραγματική άποψη . . . να δεις . . . να βολτάρεις και να μιλήσεις με κάποιον που το έκανε . . . ΜΗΝ μπλέξεις με ατάκες τύπου "εγώ θα στο κάνω πιστόλι - ξυράφι - θεριζοαλωνιστική κ.α". . . Όποιος λέει ότι θα βγάλει τόσα με τόσα και πας σε φιξαρισμένη συμφωνία τύπου με 1500 γιούργια θα βγάλεις 150 στρόφαλο σε 16άρι ατμόσφαιρα τότε χαλάς ένα 50άρι και κάνεις δυναμόμετρο πριν και μετά . . . αν πάρεις έστω και 140 τότε ξοφλάς . . . αλλιώς του λες "εσύ έχεις να λαβαίνεις χρήμα και γω άλογα" . . . Been there . . . Done that . . .
  7. Το έχω . . . απλά κατέβασα κόφτη 7500 λόγο φόβου . . . μετά θέλω βαλβίδες ελατήρια κτλ κτλ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . . . Κάνει δουλειά ? Έκανα . . . Turbosmart Είμαι λίγο φοβητσιάρης . . . Είναι πρόσφατα κουρδισμένο . . . Έβαλα GTX2871 . . . δεν . . . δεν όμως . . . 3100 γυρνούσα από υποπίεση σε πίεση . . . μέχρι 4500 ανέβαζε +- 1bar και 4700-4800 φουλ πίεση . . . ξαφνικά γινόταν πανικός . . . εξτέρναλ, φλόγες . . . χαμός . . . το έχανα . . . για να μάθω να το πάω έφαγα 2 λάστιχα . . . καλο ο ο ο αλλά πας κόφτη συνέχεια, το τυραννούσα . . . ούρλιαζε . . . ανέβαζα θερμοκρασίες . . . έχασε εντελώς τον καθημερινό του χαρακτήρα, έγινε για 400άρι. . . ήθελα άλλο cooler(κόψε μετόπες και προφυλακτήρα), τα 630cc τερμάτιζαν, το 6άρι έτρωγε ζόρι (ρύζι θα μου το έκανε η ρουφιάνα σ'ένα πάτημα), ο δίσκος παρέδωσε, το βολάν πήγε για γυάλισμα . . . την έβγαλα . . . νομίζω ότι θέλει καλά κυβικά η GTX για να δουλέψει όπως της αξίζει . . . αλλά η ξετσίπωτη δίνει χαμόγελα :-) . . . Απλά προβληματίστηκα και ψάχνω απόψεις γιατί βλέπω τα υβρίδια να καλπάζουν χωρίς πολλούς συμβιβασμούς ενώ τα ρουλεμάν να αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου για να πάρεις δύναμη μέσα από φωνές και ξεσπάσματα . . . Για να φτάσω εδώ που είμαι έφαγα χρόνο και αρκετό χρήμα και βλέπω το παλικαράκι με το (iv) golfάκι του να με ζορίζει με τα μισά λεφτά και το πιο σημαντικό χωρίς να χάνει και πολύ από τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου εεεεεεεεε λίγο σου σκαλίζει μια πληγή . . . όταν σου λέει ότι "Ξες αδερφέ . . . έχει και πιο πάνω . . . " τότε σου ανοίγει μια καινούργια . . .
  8. Να σου πω την μαύρη αλήθεια τον ζήλεψα γιατί ήταν πιο ψαγμένη η δουλεία που έκανε . . . δεν είχε θερμοκρασίες, δεν είχε θόρυβο, δούλευε από χαμηλά τουλάχιστον 1200rpm κάτω από μένα και τραβούσε μέχρι 6000 - 6200 . . . ήταν πιο σβέλτος με λίγα λόγια αλλά όχι πιο δυνατός . . . στο παιχνίδι με είχε, στο στήσιμο είτε ρολ είτε σταματημένοι όμως όχι . . . αλλά και αυτό με τη λογική ότι ανοίγω βαλβιδόνι για τη μεγάλη πίεση στη 4η γιατί 2α, 3η θα έχω σπινιάρισμα πρέπει να παίζω με τα μπλιμπλίκια δλδ για να τον καβαλήσω . . . πιο καθημερινό αυτοκίνητο με πολύ λίγους συμβιβασμούς . . . μέχρι εδώ ο.κ λέω . . . αλλά όταν έριξε το TTRS σκιάχτηκα . . . συννέφιασα . . . τι σκατά λέω . . . λες να πάω σε υβρίδιο ? ? ?
  9. Είμαι σφυρί, γυαλισμένος, ξετρυπημένος . . . όταν λες κ16 εννοείς μόνο φτερωτές στην κ06 ?
  10. Για να λέει από TTS-S3 λογικά μιλάει για κ06 τουρμπινοπολλαπλή με πλακάκι αντάπτορα για 20vt (κουμπώνει μόνο με πλακάκι ? και αν όχι τι άλλο θέλει ?). . . για να λέει TTRS λογικά μιλάει για φτερωτές (TTRS 5κύλινδρο) όπου φρεζάρεις και μένεις με τη φλούδα . . . είναι 2λτρ και σφυρήλατο . . . Εγώ είμαι τέρμα στην 2871R σφυρήλατος . . . δυναμόμετρο έχω να πάω πολύ καιρό τώρα (χρόνο και βάλε) αλλά από παιχνίδια να φανταστείς έριξα σε Μ3 Ε96 ρολ φυσικά αν βοηθάει. . .
  11. Το έχω ζήσει με το ρουλεμάν και είναι κάπως έτσι . . . Ο υβρίδιος να μου ρίχνει χαλαρά σε στροφιλίκι και να μαζεύω στα ισιάδια . . . το θέμα όμως είναι ότι για να μαζέψω στα ισιάδια δούλευα τέρμα πάνω και φρένα (και δεν είμαστε για πολύ ψηλά με τα υδραυλικά) και κούραζα σαζμάν, δίσκο και ανέβαζα θερμοκρασίες. . . μετά έμπαινα με μια σχέση πάνω για να κρατάω πίεση . . . στο εύγα της στροφής είχα υπέρστροφή λόγο ξεσπάσματος και με το μπλόκε μάζευα μούτρα βρε τι έμπαινα με φρένα τι με μια πάνω και ρολ σχεδόν τα ίδια σκατά . . . αποτέλεσμα ότι έπρεπε να τον φέρω σε καλή ευθεία για να του ρίξω και κει όχι και τόσο εύκολα γιατί ήταν 2λτρ με έκεντρα και TTS μαμα . . . κουφάθηκα . . . στη κουβέντα μετά μου είπε ότι ψάχνει για TTRS και εκεί ταβανιάζει γιατί βαρέθηκε να βάζει το χέρι στη τσέπη με τα ρουλεμάν . . . στεναχωρήθηκα γιατί είχε ένα καθημερινό αμάξι που θα ντρόπιαζε ένα BT με τη TTRS (λέει) . . . για να μου φύγει η στεναχώρια κέρασε σουβλάκι . . . ξαναλέω για καθημερινή χρήση και παιχνίδι . . . Δεν γνωρίζω τον κύριο Περατινό αλλά απ'ότι λες πρέπει να γνωρίζει το θέμα . . . GTX 3071 για να στροφάρει νομίζω ότι σε 18άρι μοτέρ θέλει 5000+ για full πίεση . . . οπότε τι κάνεις ? πας για 8000+ κόφτη σε υδραυλικά ? ? ? ή μένεις στις 7200 και δουλεύεις τούρμπισμα και αλλαγή ? ? ?όσο για το external μετά από ένα σημείο το βαρέθηκα . . .
  12. Έχει γίνει και ταβανιάζει κάπου στα 480 νομίζω . . . το θέμα είναι αυτό . . . θα μείνει ψωμί ? για θα βλέπουμε απέναντι . . . ή πας μόνο με φτερωτές . . . αν ξέρει κάποιος ας δώσει φως . . . 2ltr με έκκεντρα, σφυρί φυσικά, φουλ από down pipe μέχρι πίσω 76, cooler κτλ κτλ τι λες να βγάλει με TTS και τι με k16 ?
  13. Και εξηγώ . . . σε 20VT ΒΤ 2871R με τα όλα του . . . dp, cooler, external, 76mm, 630cc, cams 20v ατμόσφαιρα, αντλίες κτλ κτλ Hybrid turbo ΤΤS, 2ltr, cooler, 630cc, 76mm, cams 20v ατμόσφαιρα, αντλίες κτλ κτλ Hybrid turbo TTRS, 2ltr, cooler, 630cc, 76mm, cams 20v ατμόσφαιρα, αντλίες κτλ κτλ Το ζητούμενο είναι η απόδοση στο τέλος σε σχέση με ομαλή λειτουργία σε φάσμα στροφών. Κάνει το ΒΤ για καθημερινή χρήση ή είναι μόνο για πατήματα ? Tα tsi τούρμπα τελικά κάνουν θαύματα ή σαν το ρουλεμάν δεν έχει ? Με τα παραπάνω setup έχουμε ουσιαστική διαφορά από BT σε hybrid ή ναχαμε να λέγαμε ? Αδέρφια για δώστε κάνα φως . . .
  14. Επανέρχομαι λόγο του ότι κατέβηκαν μηχανή και σαζμαν . . . οπότε ο χώρος της μηχανής είναι άδειος, ξέρει κανείς κάποιο μονωτικό για τον χώρο της μηχανής ? επίσης εκτός από το τελικό θα αλλαχτεί και η σωλήνα από καταλύτη και πίσω σε φ63 . . . δώστε κάποια γνώμη γιατί τα μυαλά μας και τα αυτιά μας πονάνε . . .
  15. ψάχνω ζάντες 5Χ100 ΜΑΜ 18''

  16. ψάχνω ζάντες 5Χ100 ΜΑΜ 18''

  17. Άρχοντας είσαι . . . μιλάμε για συντονισμό που ξεκινάει από χώρο μηχανής περνάει πάτωμα και συνεχίζει σε τελικό και πίσω καθίσματα . . . η καμπίνα γίνεται ηχείο . . . να φανταστείς ότι υπάρχουν φορές π.χ όταν ζεσταθεί καλά που παρακαλάω να ακούω το εξτέρναλ παρά την εξάτμιση . . . και είμαι με μεσαίο και καταλύτη 76άρι . . . να δω για έξτρα μονώσεις ? ? ? να αλλάξω βάσεις από μηχανή μέχρι και εξάτμισης ? ? ? το τελικό σε λίγο θα πάει για φούντο . . . να κάνω ένα μεγάλο να πνίξω τον θόρυβο ή θα έχω back pressure και θα κόψω καυσαέρια ? ? ?
  18. Αυτοί με τα A AMG ή βρήκαν τρύπα και τα παίρνουν τσάμπα ή τα χώνουν για τα γκάζια οπότε τσάμπα τα παίρνουν . . . Είναι πολλοί και έρχονται κατά πάνω μας . . . και παίρνουν τα @@ μας . . . παντός το σασμανάκι τους αλλάζει πολύ ωραία . . . στο μάζεμα η κλοτσιά του δίσκου στις αλλαγές του ακουγόταν ωραία . . . άτιμα αυτόματα . . . αλλάζετε ποιό γρήγορα από τα χέρια μου . . . λυπάμαι και τα συγχρονιζέ απ'το 6άρι μου . . . τον μάζεψα 3-4 και 4-5 ήταν είδη πίσω . . . ζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΦΦΦρρρρρρρρρρρρρ . . . ΜΠΑΜ . . .
  19. Εσείς οι μεγαλοτουρμπινάτοι με τα ντάουνπάιπια και τα εξτέρναλ που είστε και κατλες και με εξατμίσεις μπουριά σόμπας πως την παλεύετε με τον θόρυβο ? ταξίδι ? πόλη ? και αν ζεσταθεί το μπουρί ? για λέτε γιατί το κεφάλι μου καζάνι . . .
  20. Bmw 320 comp (μετά από μέρες βγήκαμε γνωστοί . . . 280 τροχό λέει χμμμμμμ . . . ) με bmw που δεν ξέρω αλλά έπαιζαν σχεδόν στα ίσια έκαναν παιχνίδι στον περιφερειακό. Φανάρι Ευκαρπίας και τα 2 είναι το ένα μπροστά από το άλλο με το compressorάτο μπροστά . . . Ανοίγω βαλβιδόνι χαμηλή . . . Πράσινο . . . Compressorας μονόμπαντος ο ατμόσφαιρας ουρλιάζει κόφτες και ορμάω από πίσω και τέρμα δεξιά . . . 3ες και στροφάρω ψηλά . . . ανοίγει external και 4η . . . πέφτουμε στα φρένα για στροφή . . . ο ατμόσφαιρας κάνει δεξιά και τα παρατάει . . . στο έβγα της στροφής ακούω τον compressoρα να σφυρίζει . . . σανίδα 3η . . . μαζεύω μούτρα και 4η . . . φρρρρρ & ΜΠΑΜ το μπουρί . . . ανηφόρα και 200+ . . . βλέπω στον καθρέφτη και είναι πολύ πίσω . . . δεξιά και ρελαντί να κρυώσει μέχρι το σπίτι γιατί πάλι θα γαβγίζουν τα σκυλιά στη γειτονιά και η γυναίκα θα με φωνάζει "κάγκουρα" . . .
  21. όταν λες πολύ καλύτερη ? ? ? Γιατί delete ? ρε παίδες δώστε λίγο φως . . .
  22. Ιταλία . . . Μπολόνια προς Μιλάνο . . . Ιταλός φιάκας με καλό τεμάχιο δίπλα του και cayman S στο Auto Grill χαλβαδιάζει τη χελώνα που βράζει ρεβίθια στο τελικό . . . φεύγω πρώτος και πάω 6η και 140 αριστερά . . . σε 2-3 λεπτά ορμάει στον καθρέφτη . . . κάνω δεξιά και ανοίγω βαλβιδόνι 1,3 . . . 5ή . . . 4ή φουλ πίεση και πάμε . . . το PDK κατεβάζει . . . 200ρίζουμε και φεύγει απαλά . . . ξαναπατάω βαλβιδόνι 1,9 και ορμάω . . . 230 . . . 240 φλασάρω φώτα . . . 250 . . . 260 φλασάρω φώτα. . . καπου εδώ ο μικρός τελειώνει . . . φώτα . . . δεν το χωνεύει μακαρονάς . . . ξανά φώτα και φλας . . . καρφωμένοι στα 260 . . . τον μαλάκα θα μου το κάψει . . . φλασάρω φώτα και κάνει δεξιά . . . Φαν φα κούλο λέμεεεεεεεε . . . 3 δεύτερα ακόμα τσίτα και κόβω (με το μάτι 270) . . . μέση και 140 . . . έρχεται από πίσω ανάβει φώτα . . . του ανάβω δεξί να περάσει και πέφτω στα 100-110. . . περνάει κατεβάζει παράθυρο και λέει . . . ούνα φάτσα ούνα ράτσα . . . Το καλύτερο που έχω ζήσει με τη χύτρα μου . . . PS. αν δεν είχα φουλάρει παίζει το κοντέρ να έπεφτε πάνω στη βελόνα βενζίνης . . .
  23. Mafless, πιστονια σφυρί, μπιέλες σφυρί, Deca 630, Tial 38, cooler mishimoto, έκκεντρα από ατμόσφαιρα, walbro 255, εξατμ Φ76, χταπόδι Τ25, σωλήνες μεταλλικές, σωλήνες τουρμπίνας μεταλλικές, φλάντζες, βίδες, μπουζιά, πολλαπλασιαστές, φίλτρο, σκάστρα κτλ κτλ δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι . . .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.