Jump to content

Haris

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Haris

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Θα ήθελα να συμπληρώσω πως εχθές αλλά και σήμερα που άνοιξα το A/C παρατήρησα ότι τελικά ακούγεται διαφορά όταν ανοίγω το A/C. Ανάβει σαν ένα δεύτερο βεντιλατέρ αλλά μάλλον δε παίρνει μπροστά ο συμπιεστής του A/C
  2. Καλησπέρα, Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που έχω με το air condition εδώ και καιρό. Δε ξέρω εάν το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος ή γνωρίζει τη πιθανή αιτία που το προκαλεί. Αυτοκίνητο VW Polo 2002 1.2 Πατάω το διακόπτη του A/C (η ενδεικτική λυχνία επάνω στο διακόπτη ανάβει) και τοποθετώ το περιστροφικό διακόπτη του αέρα στη θέση 1 ή και μεγαλύτερη Δε παρατηρώ διαφορά (ζόρισμα) στις στροφές του κινητήρα ούτε ακούγεται κάποιος διαφορετικός ήχος από τη μηχανή και προφανώς δεν έχω κρύο αέρα. Αφήνω τις επιλογές ως έχουν και μετά από αρκετή ώρα κίνησης του αυτοκινήτου στο δρόμο πιθανόν να ξεκινήσει το A/C. Εάν ξεκινήσει λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει ότι εάν έχει ζεστό καιρό δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει το A/C ενώ σε δροσερό καιρό και πχ βράδυ είναι πιο πιθανό έως και σίγουρο. Επίσης κάτι άλλο το οποίο κάνει και δε γνωρίζω εάν έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του A/C είναι η ανακύκλωση αέρα. Πατώντας το διακόπτη της ανακύκλωσης ακούγεται το servo που αλλάζει την εισαγωγή αέρα και ανάβει η ενδεικτική λυχνία επάνω στον διακόπτη της ανακύκλωσης. Σε ανύποπτο χρόνο μπορεί από μόνο του να αλλάξει κατάσταση, να αλλάξει την εισαγωγή αέρα από ανακύκλωση σε εισαγωγή, να σβήσει η ενδεικτική λυχνία του διακόπτη και πατώντας ξανά το διακόπτη της ανακύκλωσης να μην ανταποκρίνεται. ΥΓ. Έχω ελέγξει όλες τις ασφάλειες και δεν υπάρχει καμία καμένη. Και το OBD-|| δεν εμφανίζει κάποιο fault code. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.